POSLE DVE DECENIJE: Četnicki voz iz Beograda do Kosovske Mitrovice
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
POSLE DVE DECENIJE: Četnicki voz iz Beograda do Kosovske Mitrovice
POSLE skoro 20 godina, u subotu, prvog dana posle pravoslavne Nove godine, ponovo će krenuti voz iz Beograda za Kosovsku Mitrovicu! Preduzeće "Srbija voz" na inicijativu Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije pokreće probnu liniju, čija će prva promotivna vožnja biti 14. januara, a sledeća kompozicija je po redu vožnje 20. januara. Voz će saobraćati do 26. februara, a tek onda će se odlučiti da li će to postati redovna linija.
Veza između Beograda i Kosovske Mitrovice biće uspostavljena kao produžetak postojeće linije između Kraljeva i Kosovske Mitrovice. Vozovi će polaziti petkom u 10.40 časova iz Kosovske Mitrovice, a iz Beograda nedeljom u 8.30 časova.
Unutrašnjost voza biće brendirana motivima srpskog kulturnog nasleđa sa Kosova i Metohije. Putnike će prevoziti nova kompozicija dizel-motornog voza koji je kupljen iz kredita Ruske Federacije za modernizaciju srpske železnice.
U "Srbija vozu" kažu da će Kancelarija za Kosovo i Metohiju snositi deo finansijskih troškova koje će imati zbog prevoza putnika na ovoj liniji. Od interesovanja putnika i odnosa ostvarenih prihoda i troškova tokom probnog perioda zavisi da li će linija "zaživeti".
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:644172-POSLE-DVE-DECENIJE-Voz-iz-Beograda-do-Kosovske-Mitrovice
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: POSLE DVE DECENIJE: Četnicki voz iz Beograda do Kosovske Mitrovice
el ide ustaski iz zagreba za beograd ??
Guest- Guest
Zabavni ste.
Jeste li rehabiritirali Kalabica ?
Jeste li rehabiritirali Kalabica ?
2014-04-11
A šta vam je ono ?
Vlak ....ili pravoslavni hram SPC ?
Vlak ....ili pravoslavni hram SPC ?
2014-04-11
tom linijom sam se ja provezao prije cca 28 godinica... od beograda do k. mitrovice ko odavde do vječnosti...
2015-08-08
Sada ima jedno extra stajanje na granici, ono protegnes noge i sl....michaellcmacha wrote:tom linijom sam se ja provezao prije cca 28 godinica... od beograda do k. mitrovice ko odavde do vječnosti...
2014-04-14
jebeš mi sve kad sam izašao iz vlaka mislio sam da sanjam, ko da me netko šutnuo u rikverc 150 godina...abraham wrote:Sada ima jedno extra stajanje na granici, ono protegnes noge i sl....michaellcmacha wrote:tom linijom sam se ja provezao prije cca 28 godinica... od beograda do k. mitrovice ko odavde do vječnosti...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne vjerujem da je razlika tolika sada. Mislim da je Srbija otklizala prema Kosovu. Moje neko uvjerenje.michaellcmacha wrote:jebeš mi sve kad sam izašao iz vlaka mislio sam da sanjam, ko da me netko šutnuo u rikverc 150 godina...abraham wrote:Sada ima jedno extra stajanje na granici, ono protegnes noge i sl....michaellcmacha wrote:tom linijom sam se ja provezao prije cca 28 godinica... od beograda do k. mitrovice ko odavde do vječnosti...
2014-04-14
Hebeš vlak , prometno povezivanje je uvijek ok no pogledaj kako su ga uredili unutra .....i onda ti reci da oni nisu bolesni u glavi ?!?!?!
Kladim se da i znam koja ce muzika biti unutra na repetoaru sa zvucnika .....evo :
Kladim se da i znam koja ce muzika biti unutra na repetoaru sa zvucnika .....evo :
Last edited by RayMabus on 11/1/2017, 20:32; edited 1 time in total
2014-04-11
A kako su ga uredili? Ako tebi smetaju Isus i Marija,onda idi u vlakove u kojima su kaligrafski zapisi Kurana.RayMabus wrote:Hebeš vlak , prometno povezivanje je uvijek ok no pogledaj kako su ga uredili unutra .....i onda ti reci da oni nisu bolesni u glavi ?!?!?!
Meni Isus i sveci ne smetaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Baš su ga lijepo opremili. Svaka im čast.
U našim vlacima nalazili bi se Helo Kiti,Hrvatko,onaj užasni crnac iz reklame Hollgate i slične poganštine.
U našim vlacima nalazili bi se Helo Kiti,Hrvatko,onaj užasni crnac iz reklame Hollgate i slične poganštine.
2014-04-22
Dobar je dok je dzabni.....
2014-04-14
Jastrebe ako nisi primjetio ja se sprdam sa njihovom bolesnom mitomanijom .....i dokle to seže.
A bolesti teška li si.
A bolesti teška li si.
2014-04-11
Kakva mitomanija???RayMabus wrote:Jastrebe ako nisi primjetio ja se sprdam sa njihovom bolesnom mitomanijom .....i dokle to seže.
A bolesti teška li si.
Ja tu vidim Isusa i svetitelje njihove crkve i to je pohvalno.
2014-04-22
U vlaku.jastreb wrote:Kakva mitomanija???RayMabus wrote:Jastrebe ako nisi primjetio ja se sprdam sa njihovom bolesnom mitomanijom .....i dokle to seže.
A bolesti teška li si.
2014-04-11
Ova šema je sprd al izgleda da nije ni daleko od istine samo nije avion nego vlak :
Nadrealna televizija Četnik airlines
Nadrealna televizija Četnik airlines
2014-04-11
pa nije pogledao sam neke slike i vidi se da se to donekle pomaklo, bar u vizualnom smislu... ali nije mi to bila jedina destinacija u to vrijeme sam vrlo brzo odjezdio u Peć i tamo proboravio neko vrijeme prije neg sam uspio zapaliti nazad doma...abraham wrote:Ne vjerujem da je razlika tolika sada. Mislim da je Srbija otklizala prema Kosovu. Moje neko uvjerenje.michaellcmacha wrote:jebeš mi sve kad sam izašao iz vlaka mislio sam da sanjam, ko da me netko šutnuo u rikverc 150 godina...abraham wrote:Sada ima jedno extra stajanje na granici, ono protegnes noge i sl....michaellcmacha wrote:tom linijom sam se ja provezao prije cca 28 godinica... od beograda do k. mitrovice ko odavde do vječnosti...
2015-08-08
e meni je ovog jastrebovog velicanja srpstva dosta ali starno..jebo me irud ako ne nadjem ili se raspitam tko je i sto je on a mogu...jastreb wrote:Kakva mitomanija???RayMabus wrote:Jastrebe ako nisi primjetio ja se sprdam sa njihovom bolesnom mitomanijom .....i dokle to seže.
A bolesti teška li si.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja ne veličam nikakvo srpstvo već kršćanstvo.vuksadinare wrote:e meni je ovog jastrebovog velicanja srpstva dosta ali starno..jebo me irud ako ne nadjem ili se raspitam tko je i sto je on a mogu...jastreb wrote:Kakva mitomanija???RayMabus wrote:Jastrebe ako nisi primjetio ja se sprdam sa njihovom bolesnom mitomanijom .....i dokle to seže.
A bolesti teška li si.
Ako ti smeta isus možeš slobodno otići kod svojih muhamedanaca.
A sada razguli.
Nalevo krug!
2014-04-22
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Aleksandros Vucinic: Posle 20 meseci se nastavlja dijalog Beograda i Prištine
» Dve decenije bez izvinjenja
» Istoričari: Srbi su već tri decenije "loši momci"
» milo- c.gorski monarh vlada vec tri decenije
» Srbi besni!Kosarkaska bruka decenije!Sram vas bilo!
» Dve decenije bez izvinjenja
» Istoričari: Srbi su već tri decenije "loši momci"
» milo- c.gorski monarh vlada vec tri decenije
» Srbi besni!Kosarkaska bruka decenije!Sram vas bilo!
Page 1 of 9