gys
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
slažete li se s preimenovanje ovog podforuma:
Re: gys
amper1950 wrote:Btw. promjeni ovu temu u:Svašta, jer ionako neki otvaraju teme koje nemaju veze s sportom, a kamo li nogometom...
Dobro, tako ti je svugdje, ali imas neki zajednicki nazivnik, jbg.
Guest- Guest
betty.boop wrote:kolerik wrote:Pa sto na Modi samo pricate o modi?
Decki, ljubav, seks, brak...?
ma boze sacuvaj ...
znamo se podugo, kao ovi mulci ovdje, pa uglavnom jade iz privatnog zivota i frustracije lijecimo :D
Dobro, ako koja ozbiljno oboli, neka ode na ViP, imamo par kandidata za vas. :)
Guest- Guest
betty.boop wrote:ti bi, kolerice, bio glavna faca na modi :D
Tesko, zijevam po ducanima i nosim vrecice. :)
Guest- Guest
amper pročitaj nešto drugo osim sportskoga štiva i onoga što prika donese pa nećeš sve shvaćati doslovno i ograničeno,malo ćeš proširiti vidike...a ovako se samo ti čudiš ko pura drekuamper1950 wrote:Pa na nogometu očito je novi kad prije nije tu pisao, a novi na forumu nije to vidiš jednostavnim pogledom na avatarmuckodjubre wrote:pa novi na nogometu,ali dobro treba malo uključiti moždane vijuge a ne shvatiti doslovno novi
kolerik wrote:betty.boop wrote:ti bi, kolerice, bio glavna faca na modi :D
izmedju ostalog, i to je pozeljno !
al mislila sam na nesto drugo :D
betty.boop-
2015-01-23
kolerik wrote:betty.boop wrote:kolerik wrote:Pa sto na Modi samo pricate o modi?
ma boze sacuvaj ...
znamo se podugo, kao ovi mulci ovdje, pa uglavnom jade iz privatnog zivota i frustracije lijecimo :D
znam, povirim i tamo ponekad
longi mi je tiha patnja :D
betty.boop-
2015-01-23
muckodjubre wrote:amper pročitaj nešto drugo osim sportskoga štiva i onoga što prika donese pa nećeš sve shvaćati doslovno i ograničeno,malo ćeš proširiti vidike...a ovako se samo ti čudiš ko pura drekuamper1950 wrote:Pa na nogometu očito je novi kad prije nije tu pisao, a novi na forumu nije to vidiš jednostavnim pogledom na avatarmuckodjubre wrote:pa novi na nogometu,ali dobro treba malo uključiti moždane vijuge a ne shvatiti doslovno novi
e, prolistaj plejboj :p
betty.boop-
2015-01-23
klasikabetty.boop wrote:kolerik wrote:betty.boop wrote:ti bi, kolerice, bio glavna faca na modi :D
betty.boop wrote:kolerik wrote:betty.boop wrote:kolerik wrote:Pa sto na Modi samo pricate o modi?
ma boze sacuvaj ...
znam, povirim i tamo ponekad
longi mi je tiha patnja :D
kako odmah pogodi mojeg prvog kandidata...
Guest- Guest
Upravo se ti čudiš ko pura dreku kad netko s drugog podforuma dođe tu na ovaj, a u startu misliš da je neki stari forumaš s nogometa, s novim nickom, i onda još se ideš sramotiti s onim prvim postom"pozdravi kevu", a ispadeš ne samo smiješan.muckodjubre wrote:
amper pročitaj nešto drugo osim sportskoga štiva i onoga što prika donese pa nećeš sve shvaćati doslovno i ograničeno,malo ćeš proširiti vidike...a ovako se samo ti čudiš ko pura dreku
Ovo sve pišem za tvoje dobro, pogledaj malo avatar drugi put je... te led čoravog...
Last edited by amper1950 on Wed 11 Jan - 19:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
muckodjubre wrote:klasikabetty.boop wrote:kolerik wrote:betty.boop wrote:ti bi, kolerice, bio glavna faca na modi :D
ma to i meni ide na zivce
zivio internet !
betty.boop-
2015-01-23
muckodjubre wrote:klasikabetty.boop wrote:kolerik wrote:betty.boop wrote:ti bi, kolerice, bio glavna faca na modi :D
Upravo tako.
Guest- Guest
ajde da ti onda do kraja "nacrtam",stvar je u inicijaciji,pozdravu...to je i doktora dočekalo...amper1950 wrote:Upravo se ti čudiš ko pura dreku kad netko s drugog podforuma dođe tu na ovaj, a u startu misliš da je neki stari forumaš s nogometa, s novim nickom, i onda još se ideš sramotiti s onim prvim postom"pozdravi kevu", a ispadeš ne samo smiješan.muckodjubre wrote:
amper pročitaj nešto drugo osim sportskoga štiva i onoga što prika donese pa nećeš sve shvaćati doslovno i ograničeno,malo ćeš proširiti vidike...a ovako se samo ti čudiš ko pura dreku
Ovo sve pišem za tvoje dobro, pogledam malo avatar drugi put je... te led čoravog...
amper1950 wrote:Upravo se ti čudiš ko pura dreku kad netko s drugog podforuma dođe tu na ovaj, a u startu misliš da je neki stari forumaš s nogometa, s novim nickom, i onda još se ideš sramotiti s onim prvim postom"pozdravi kevu", a ispadeš ne samo smiješan.muckodjubre wrote:
Ovo sve pišem za tvoje dobro, pogledam malo avatar drugi put je... te led čoravog...
ovo je razgovor kao kad ispricas los vic, pa ga onda ides objasnjavat do u najsitnijeg detalja
betty.boop-
2015-01-23
amper1950 wrote:Upravo se ti čudiš ko pura dreku kad netko s drugog podforuma dođe tu na ovaj, a u startu misliš da je neki stari forumaš s nogometa, s novim nickom, i onda još se ideš sramotiti s onim prvim postom"pozdravi kevu", a ispadeš ne samo smiješan.muckodjubre wrote:
Ma ok je, ja sam cak i najmanje osjetljiv na te fore o kevi, nije mi zivot valjda bio tako strukturiran.
Guest- Guest
Moš ti crtati sebi samommuckodjubre wrote:
preiskusan sam da nasjednem na to...
inače ono ti je test da vidim jesi novi
Guest- Guest
betty.boop wrote:kolerik wrote:betty.boop wrote:ti bi, kolerice, bio glavna faca na modi :D
Na sto?
Znam nesto o kupovini velikih brojeva, ali sa internet-shoppingom to i nije tako zahvalno znanje.
Guest- Guest
kolerik wrote:betty.boop wrote:kolerik wrote:betty.boop wrote:ti bi, kolerice, bio glavna faca na modi :D
Na sto?
Znam nesto o kupovini velikih brojeva, ali sa internet-shoppingom to i nije tako zahvalno znanje.
mlad, visok, sportas ... ono, znas :D
bace te u grupu zena ... izadjes ocerupan !
betty.boop-
2015-01-23
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6