gys
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
slažete li se s preimenovanje ovog podforuma:
Re: gys
muckodjubre wrote:preiskusan sam da nasjednem na to...kolerik wrote:muckodjubre wrote:prvo pozdravi kevu...kolerik wrote:muckodjubre wrote:kolerik
Ama sta ima majstore? :)
onda možemo dalje
Hocu, kad joj slijedeci puta odnesem cvijece na grob, poginula mi u prometnoj sa cacom.
Sad mozemo dalje...
inače ono ti je test da vidim jesi novi
Guest- Guest
Preimenovat ces kurac. I onak mi na kurac idu sa kosarkom, tenisom I ostalim sranjima. Otvori posebno podforum "ostali sportovi" I bok
Već je preimenovascorpion wrote:Preimenovat ces kurac. I onak mi na kurac idu sa kosarkom, tenisom I ostalim sranjima. Otvori posebno podforum "ostali sportovi" I bok
Guest- Guest
haha dobar, al bilo je i ovog...kic wrote:
http://www.slavorum.org/yugoslav-computer-magazines-had-cover-girls-just-like-car-magazines/
skuži ovo hahaha
i za kraj najbolja...
2016-01-25
pozdravi kevu, tko je otac i SIN. tko nasjedne na prvo i ne zna odgovora na ostalo znaš da je uljezamper1950 wrote:muckodjubre wrote:preiskusan sam da nasjednem na to...kolerik wrote:muckodjubre wrote:prvo pozdravi kevu...kolerik wrote:
Ama sta ima majstore? :)
onda možemo dalje
Hocu, kad joj slijedeci puta odnesem cvijece na grob, poginula mi u prometnoj sa cacom.
Sad mozemo dalje...
inače ono ti je test da vidim jesi novi
hahaha pederčinokic wrote:
kiseli krastavci nisu nikad bili tako slatki
skripar-
2015-08-09
šta ga drkaš koji kurac, vrati ime nogomet i uvedi pdf ostali sportovi i nek otvara ko kakve teme hoće ko što je i prije bilo
skripar-
2015-08-09
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 6