Velikodušna Beograđanka u svom stanu udomila izbjeglice iz Sirije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Velikodušna Beograđanka u svom stanu udomila izbjeglice iz Sirije
ja nikad ne koristim stare i iskoristene flastere za novu ranuStarhemberg wrote:Hm, a čitao sam Pavla Đakona prije par mjeseci :) Pa "Droctulfi" su očevi Europe nakon Rima, to carstvo zapravo nikad nije palo, samo se transformiralo iznutra, svježa krv je donijela nove forme i oblike... pouka za buducnost ili, kako bi neki rekli, još jedno ispiranje mozga? Eto, onda neka svi za sebe zaključe...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
citah prije koji mjesec da su se neke svecke obitelji isto tako isprsile po pitanju izbjeglica,a zauzvrat dobili britka ostra sjeciva u stomak...
Guest- Guest
Žensko Međunožje Daily?bogomdani wrote:citah prije koji mjesec da su se neke svecke obitelji isto tako isprsile po pitanju izbjeglica,a zauzvrat dobili britka ostra sjeciva u stomak...
Guest- Guest
Proguglaj malo..nema razloga da spominjem,ako nema nesto u tome...Istina bog,zivo me se ebe tko ce koga primiti,samo da poslije ne bude kuknjave...Starhemberg wrote:Žensko Međunožje Daily?bogomdani wrote:citah prije koji mjesec da su se neke svecke obitelji isto tako isprsile po pitanju izbjeglica,a zauzvrat dobili britka ostra sjeciva u stomak...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Žensko Međunožje Daily?bogomdani wrote:citah prije koji mjesec da su se neke svecke obitelji isto tako isprsile po pitanju izbjeglica,a zauzvrat dobili britka ostra sjeciva u stomak...
Big dicks for guys News...
darth_vader-
2014-04-17
čuo sam za takve situacije, isto neka ekipa su u italiji kurčila da jedva čekaju im dati svoje hotele.. a ovi im imigranti popljačkali i razjebali hotele..bogomdani wrote:citah prije koji mjesec da su se neke svecke obitelji isto tako isprsile po pitanju izbjeglica,a zauzvrat dobili britka ostra sjeciva u stomak...
evo i naše budale govore da će nuditi hotele.. neka im dođu
Guest- Guest
Pa govorim upravo o takvim stvarima..kako donose svoju "kulturu" u drzavu u koju idu,tako unose to isto i u dom u koji ulaze..neoliberalni_placenik wrote:čuo sam za takve situacije, isto neka ekipa su u italiji kurčila da jedva čekaju im dati svoje hotele.. a ovi im imigranti popljačkali i razjebali hotele..bogomdani wrote:citah prije koji mjesec da su se neke svecke obitelji isto tako isprsile po pitanju izbjeglica,a zauzvrat dobili britka ostra sjeciva u stomak...
evo i naše budale govore da će nuditi hotele.. neka im dođu
Bila je rijec o nekoj starijoj zeni...ali ne sjecam se detalja...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mr.Bean pronađen mrtav u svom stanu
» Izbjeglice iz Sirije htjele u Njemačkoj postaviti bombu na aerodrom
» Beograđanka namazala paštetu po
» BEOGRAĐANKA ODGOVORILA HRVATSKOM KOLUMNISTI
» Duterte: Ako SAD ne stanu uz nas, Filipini se okreću Kini
» Izbjeglice iz Sirije htjele u Njemačkoj postaviti bombu na aerodrom
» Beograđanka namazala paštetu po
» BEOGRAĐANKA ODGOVORILA HRVATSKOM KOLUMNISTI
» Duterte: Ako SAD ne stanu uz nas, Filipini se okreću Kini