Beograđanka namazala paštetu po
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Beograđanka namazala paštetu po
HTELA DA JE DOBERMAN ZADOVOLJI?! Beograđanka namazala paštetu po vagini, a onda je prišao pas! Jedva izvukla ŽIVU GLAVU
Nakon priče o Beograđaninu koji je hitno primljen zbog bolova, pa doktorima priznao da mu je cela jabuka "slučajno" upala u anus, stiže još jedan mnogo morbidniji događaj koji se desio u jednoj zdravstvenoj ustanovi u Beogradu. Ovog puta, doktori su morali da zakrpe izgrižene genitalije žene
Bivši zdravstveni radbnik ispričao je da je pre tri godine na Urgentni hitno primljena žena čije su povrede zaprepastile lekare.
- Imala je neverovatno bolnu grimasu kada je stigla i ozbiljno je krvarila. Čim sam je pogledao, bilo mi je jasno da su joj izgrižene genitalije i butine, kao i da je to učinio neki pas. Moja pretpostavka je da ju je napao, ali mi nije bilo jasno kako joj je napravio takve povrede - u šoku je ispričao zdravstveni radnik koji ju je pregledao.
Ona je odmah ispričala šta se dogodilo u strahu da se nešto ne iskomplikuje. Objasnila je sve detalje, ali je priča ostala "šuplja".
- Namazala sam vaginu paštetom i moj doberman me napao čim je osetio miris. Pokušala sam da mu pobegnem, ali, što sam se više opirala, to je bilo gore. Nije prestajao da me grize - rekla je očajna žena.
Nije objasnila do kraja zašto se uopšte mazala paštetom po genitalijama, kao ni kako je na kraju uspela da se odbrani. Kako su nam doktori, koji su tad radili u ovoj zdravstvenoj ustanovi, rekli, dobro je da je uspela da izvuče živu glavu.
Nakon priče o Beograđaninu koji je hitno primljen zbog bolova, pa doktorima priznao da mu je cela jabuka "slučajno" upala u anus, stiže još jedan mnogo morbidniji događaj koji se desio u jednoj zdravstvenoj ustanovi u Beogradu. Ovog puta, doktori su morali da zakrpe izgrižene genitalije žene
Bivši zdravstveni radbnik ispričao je da je pre tri godine na Urgentni hitno primljena žena čije su povrede zaprepastile lekare.
- Imala je neverovatno bolnu grimasu kada je stigla i ozbiljno je krvarila. Čim sam je pogledao, bilo mi je jasno da su joj izgrižene genitalije i butine, kao i da je to učinio neki pas. Moja pretpostavka je da ju je napao, ali mi nije bilo jasno kako joj je napravio takve povrede - u šoku je ispričao zdravstveni radnik koji ju je pregledao.
Ona je odmah ispričala šta se dogodilo u strahu da se nešto ne iskomplikuje. Objasnila je sve detalje, ali je priča ostala "šuplja".
- Namazala sam vaginu paštetom i moj doberman me napao čim je osetio miris. Pokušala sam da mu pobegnem, ali, što sam se više opirala, to je bilo gore. Nije prestajao da me grize - rekla je očajna žena.
Nije objasnila do kraja zašto se uopšte mazala paštetom po genitalijama, kao ni kako je na kraju uspela da se odbrani. Kako su nam doktori, koji su tad radili u ovoj zdravstvenoj ustanovi, rekli, dobro je da je uspela da izvuče živu glavu.
Guest- Guest
Re: Beograđanka namazala paštetu po
kad prodjem pored neke zene ili devojke,
koja šeta malo povećeg dzukca,
ne znam da li da se smejem ili plačem !?
koja šeta malo povećeg dzukca,
ne znam da li da se smejem ili plačem !?
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Jok, piše na drugoj temi, predsjednica u Rusiji.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Znam da jedna ima psa pa sam pomislila, instiktivno.Eva_ wrote:Jok, piše na drugoj temi, predsjednica u Rusiji.
Guest- Guest
Insinuiraš da sve ovo gore rade?svastaEva_ wrote:Ima ih više, koliko mi je znano.
Guest- Guest
Ne, to ti insuiniraš. Ja sam samo dodala na tvoju tvrdnju, da jedna forumašica ima psa pa si pomislio, da ih ima više koje imaju pse.Kserks_ wrote:Insinuiraš da sve ovo gore rade?svastaEva_ wrote:Ima ih više, koliko mi je znano.
2017-03-21
Sramota da tako o kolegica forumasicama pišeš.Eva_ wrote:Ne, to ti insuiniraš. Ja sam samo dodala na tvoju tvrdnju, da jedna forumašica ima psa pa si pomislio, da ih ima više koje imaju pse.Kserks_ wrote:Insinuiraš da sve ovo gore rade?svastaEva_ wrote:Ima ih više, koliko mi je znano.
Guest- Guest
Pa nismo si tak dobri da bih se sramila u tvoje ime.Kserks_ wrote:Sramota da tako o kolegica forumasicama pišeš.Eva_ wrote:Ne, to ti insuiniraš. Ja sam samo dodala na tvoju tvrdnju, da jedna forumašica ima psa pa si pomislio, da ih ima više koje imaju pse.Kserks_ wrote:Insinuiraš da sve ovo gore rade?svastaEva_ wrote:Ima ih više, koliko mi je znano.
2017-03-21
Ja emocije ne involviram na ovom mediju, za tebe ne znam.Eva_ wrote:Pa nismo si tak dobri da bih se sramila u tvoje ime.Kserks_ wrote:Sramota da tako o kolegica forumasicama pišeš.Eva_ wrote:Ne, to ti insuiniraš. Ja sam samo dodala na tvoju tvrdnju, da jedna forumašica ima psa pa si pomislio, da ih ima više koje imaju pse.Kserks_ wrote:Insinuiraš da sve ovo gore rade?svastaEva_ wrote:Ima ih više, koliko mi je znano.
Guest- Guest
Ali pomisliš instiktivno:)Kserks_ wrote:Ja emocije ne involviram na ovom mediju, za tebe ne znam.Eva_ wrote:Pa nismo si tak dobri da bih se sramila u tvoje ime.Kserks_ wrote:Sramota da tako o kolegica forumasicama pišeš.Eva_ wrote:Ne, to ti insuiniraš. Ja sam samo dodala na tvoju tvrdnju, da jedna forumašica ima psa pa si pomislio, da ih ima više koje imaju pse.Kserks_ wrote:
Insinuiraš da sve ovo gore rade?svasta
2017-03-21
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ovo truje inteligenciju... Priča o ženi s paštetom na pizdi i "besnom keru koji je poludeo pa je izgrizao".
Guest- Guest
Trebao je samo lizati, majmun glupi.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BEOGRAĐANKA ODGOVORILA HRVATSKOM KOLUMNISTI
» Velikodušna Beograđanka u svom stanu udomila izbjeglice iz Sirije
» Velikodušna Beograđanka u svom stanu udomila izbjeglice iz Sirije
Page 1 of 2