Jihadi John:Uskoro stižem i nastavljam sa sječom glava!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jihadi John:Uskoro stižem i nastavljam sa sječom glava!
Ad hominem.veber_1 wrote:očito nepoznavanje povijesti.
libre u ruke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nemusliman je u Osmanskom Carstvu imao malo bolji položaj od roba, uostalom rušili su Turci katoličke crkve i to bez pardona, pravoslavne nisu jer su sa pravoslavnim crkvama imali dogovor. Židovi im nisu bili apsolutno nikakva prijetnja pa sinagoge nisu imali zašto ni dirati.veber_1 wrote:
kako su onda unutar turskog carstva ostale crkve, sinagoge, rimski artefakti, grčki?
Guest- Guest
Mislim da su mediji tu najajdniji. Ipak oni omogućuju širenje isilovske propagande umjesto da isključivo informiraju bez senzacionalizma.prckov wrote:ne znam ko je jadniji, mediji koji prenose ovu informaciju kao da je ovj jado neki selebriti, koji je eto, upravo na turneji ili ovaj bolesnik sto mu kurac od mozga misli da je znacajan
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
možda prije toga i nešto drugoveber_1 wrote:zakotrljat će se i njemu glava.
zaslužuje
immortal-
2014-04-16
Treba mu busilicom istjerat mozak kroz dupe, a onda ostalo. Napravit ce to Egipcani ili Kurdi, vec ima snimaka prebijanja, rezanja i soljenja zivih rana ovim pacovima koje nisam zelio pogledat duze od minuta.abraham wrote:Covjeka treba rehabilirati.Dati mu neki vid mirovine i psiholosku i svaku drgu medicisku i financijsku pomoc da se vrati u britansko drustvo kao isvaki drugi posteni britanac. Treba mu pomoci da se vrati na put miroljubive koegzistencije, bratstva i jedinstva.
omni-
2014-04-12
uhhh,ja bi ga hranio dobro bar godinu dana dok ne smislim kako ga sto "humanije" mrknuti...
Guest- Guest
U mekdonalcubogomdani wrote:uhhh,ja bi ga hranio dobro bar godinu dana dok ne smislim kako ga sto "humanije" mrknuti...
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
2014-04-30
Muslimani se sredjuju po svojim propisima, palicama, nozem i slicnim alatima. Nije to u redu, metak s pristojne daljine, bacit u raku i zatrpat da ne smrdi.bogomdani wrote:uhhh,ja bi ga hranio dobro bar godinu dana dok ne smislim kako ga sto "humanije" mrknuti...
omni-
2014-04-12
a nne,ne..vrhunskom govedinom..no mislim da mi ne bi treblo godinu dana da smislim nes zlocesto...vec sada mi se neke slike ukazuju...zanstr wrote:U mekdonalcubogomdani wrote:uhhh,ja bi ga hranio dobro bar godinu dana dok ne smislim kako ga sto "humanije" mrknuti...
Guest- Guest
Misli mda bi cast priustio nekoj zeni,kojoj su pogubili sina...omni wrote:Muslimani se sredjuju po svojim propisima, palicama, nozem i slicnim alatima. Nije to u redu, metak s pristojne daljine, bacit u raku i zatrpat da ne smrdi.bogomdani wrote:uhhh,ja bi ga hranio dobro bar godinu dana dok ne smislim kako ga sto "humanije" mrknuti...
Guest- Guest
"Ideja ne dolazi odjednom... bitan je kreativni proces" - Abraham Lincolnbogomdani wrote:a nne,ne..vrhunskom govedinom..no mislim da mi ne bi treblo godinu dana da smislim nes zlocesto...vec sada mi se neke slike ukazuju...zanstr wrote:U mekdonalcubogomdani wrote:uhhh,ja bi ga hranio dobro bar godinu dana dok ne smislim kako ga sto "humanije" mrknuti...
2014-04-30
Ebi ga..bogomdani je munjevito kreativan..prvo bi ga potapao u svjezu cvinjsku mast..
Guest- Guest
Kako te samo nije stid reći živućoj,hodajućoj enciklopediji,,kako ne poznaje povijest'' ?veber_1 wrote:očito nepoznavanje povijesti.
libre u ruke.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
bogomdani wrote:Misli mda bi cast priustio nekoj zeni,kojoj su pogubili sina...omni wrote:Muslimani se sredjuju po svojim propisima, palicama, nozem i slicnim alatima. Nije to u redu, metak s pristojne daljine, bacit u raku i zatrpat da ne smrdi.bogomdani wrote:uhhh,ja bi ga hranio dobro bar godinu dana dok ne smislim kako ga sto "humanije" mrknuti...
Pa da je još više time osakatiš...ne zna se većina ljudi nositi s takvim nečim...jedino psihopati i vrhunski istrenirane ubojice...
darth_vader-
2014-04-17
ooo,ne znas ti kako zene mogu biti krvolocne..bogomdani skoro dvaputzavrsio na onom njvecem kuhinjskom nozu bijesne zene..jasambrend wrote:bogomdani wrote:Misli mda bi cast priustio nekoj zeni,kojoj su pogubili sina...omni wrote:Muslimani se sredjuju po svojim propisima, palicama, nozem i slicnim alatima. Nije to u redu, metak s pristojne daljine, bacit u raku i zatrpat da ne smrdi.bogomdani wrote:uhhh,ja bi ga hranio dobro bar godinu dana dok ne smislim kako ga sto "humanije" mrknuti...
Pa da je još više time osakatiš...ne zna se većina ljudi nositi s takvim nečim...jedino psihopati i vrhunski istrenirane ubojice...
Guest- Guest
Jel su svi bolesnici s VIP net.hr foruma preselili ovamo ili ima koji da je zaglavio u međuprostoru?
Guest- Guest
Većina...oni beznadežni još drže linije na Net.čmaru...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jihadi Perica protiv Pink Floyda :D
» NLO IZNAD NAŠIH GLAVA RADE ŠTA HOĆE
» Ode glava Zoki...
» John McCain
» Svinjska glava maloga Tode
» NLO IZNAD NAŠIH GLAVA RADE ŠTA HOĆE
» Ode glava Zoki...
» John McCain