Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
napisi u molbi da ces mu balijski obalitgovinda wrote:dakle, katolicke bljuvotinje zvane bosanski Hrvati na ovom forumu sve znaju....
to mozda upali
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Jedno nije, a to je seksipilna. Kate Upton je seksipilna.vuksadinare wrote:b.t.w meni je kao mlada bila jako seksipilna bez obzira sto nije bila bas vrhunska ljepotica..u licu...normalno ni ruzna..ali je iz nje isijavao neki seksipilmarcellus wrote:mislim, ona je vrhunska glumica, ali to ne znači da je njeno mišljenje o trumpu išta relevantnije od mišljenja billy joe cumptona iz bumfucka, nowhere. Uopće, javne osobe ne bi trebale javno govoriti o politici ako su glumci, pjevači, dakle ako im je posao zabavljati publiku neovisno o stranačkoj pripadnosti.
Odlicna je glumica, nema sumnje. Ali ako ju gledam, ne znaci da cu je poslusati oko politickih nazora.
Nju ili bilo koga drugoga.
Guest- Guest
Dread_Pirate_Roberts wrote:trump ftw...
uh, kako mnoga hrvatska izdrkotina sa ovog foruma zeli da Trump ovu strpa u logor...sanjaju o tome...da zatvaraju i hapse aemricke liberale, siluju liberalke i ljevicarke kao sto su silovali po Bosni..ih i jos da zakolju koga...ustasluk nikad ne izlazi jedom kad se naseli u um i tijelo, sta ces...
2016-11-17
nemojte ljudi zamjerit ovoj budali, on je malo iz bosnegovinda wrote:uh, kako mnoga hrvatska izdrkotina sa ovog foruma zeli da Trump ovu strpa u logor...sanjaju o tome...da zatvaraju i hapse aemricke liberale, siluju liberalke i ljevicarke kao sto su silovali po Bosni..ih i jos da zakolju koga...ustasluk nikad ne izlazi jedom kad se naseli u um i tijelo, sta ces...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ovdje BiH kao u nogometnoj reprezentaciju 98'
nisi baš normalan...nitko ne želi silovati i zatvarati...sigurno si i ti sjw...govinda wrote:uh, kako mnoga hrvatska izdrkotina sa ovog foruma zeli da Trump ovu strpa u logor...sanjaju o tome...da zatvaraju i hapse aemricke liberale, siluju liberalke i ljevicarke kao sto su silovali po Bosni..ih i jos da zakolju koga...ustasluk nikad ne izlazi jedom kad se naseli u um i tijelo, sta ces...
Štrajkati će pretpostavljam odbijanjem uzimanja Botoxa...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 'Štrajk privatnika' je promašaj, ali štrajk potrošača? Zamislite
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
Page 3 of 3