ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fifa men's player of the year

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Fifa men's player of the year - Page 2 Empty Re: Fifa men's player of the year

Post by muckodjubre 10/1/2017, 22:24

- Pozdrav, ovdje Andres Iniesta, kapetan Barcelone. Htio bih se ispričati svima što nismo prisustvovali svečanoj dodjeli za najbolje igrače. Imamo utakmicu protiv Athletic Bilbaa - rekao je u videu ponajbolji svjetski veznjak.
Marca javlja da je nazvao igrače Real Madrida kako bi im se ispričao što cijela momčad Barcelone nije bila na svečanoj dodjeli. Je li to pravi razlog nećemo tako skoro saznati. Možda jednoga dana u biografiji jednog od "članova Barcelone iz vremena kada nisu bili Ronaldu na dodjeli". S desetljećem zakašnjenja.

muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 10/1/2017, 22:27

veliki gospodin,iniesta...drago mi je da je baš on odma iza modrića najbolji veznjak...

Fifa men's player of the year - Page 2 6b8efe2f85c2b63406b2Fifa men's player of the year - Page 2 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Fifa men's player of the year - Page 2 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by scorpion 11/1/2017, 03:07

muckodjubre wrote:- Pozdrav, ovdje Andres Iniesta, kapetan Barcelone. Htio bih se ispričati svima što nismo prisustvovali svečanoj dodjeli za najbolje igrače. Imamo utakmicu protiv Athletic Bilbaa - rekao je u videu ponajbolji svjetski veznjak.
Marca javlja da je nazvao igrače Real Madrida kako bi im se ispričao što cijela momčad Barcelone nije bila na svečanoj dodjeli. Je li to pravi razlog nećemo tako skoro saznati. Možda jednoga dana u biografiji jednog od "članova Barcelone iz vremena kada nisu bili Ronaldu na dodjeli". S desetljećem zakašnjenja.
Nisu bili jer ne mogu više gledat Ronaldovu dominaciju. Bože dragi kakvi kompleksaši

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2017, 05:53

scorpion wrote:
muckodjubre wrote:- Pozdrav, ovdje Andres Iniesta, kapetan Barcelone. Htio bih se ispričati svima što nismo prisustvovali svečanoj dodjeli za najbolje igrače. Imamo utakmicu protiv Athletic Bilbaa - rekao je u videu ponajbolji svjetski veznjak.
Nisu bili jer ne mogu više gledat Ronaldovu dominaciju. Bože dragi kakvi kompleksaši
A kad je Messi osvaja zašto CR nije par puta bija na proslavi?
Jel i on kompleksas?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics