VUČIĆ STIGAO U INDIJU!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: VUČIĆ STIGAO U INDIJU!
Čovjek radi ciljano. Ode ondje gdje ima najveću korist od toga,a onda zdimi.Eroo wrote:Čega se je god dotaknuo propalo je.jastreb wrote:Pa zašto bi bilo čudno što se jedan Hercegovac našao na tom popisu???Eroo wrote:Malo prije mi je bio predočen jedan dokument-popis i čitam:
Šešelj (Nikole) Vojislav -"Magistar" (kodno ime udbaša) ...
Potpali,pa zbriše. I uvijek iz svake situacije izađe čitav.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: VUČIĆ STIGAO U INDIJU!
Ahhhhh, - jebote ; ovo je čisto ORGAZMIČKA reakcija ;
Moja prva pomisao i čuđenje je bilo;
- koji KUKI je ČEDO zamislio da prevari svoje sunarodnjake - kako je uopće imao hrabrosti i pravo da troši novce srpskih poreznih obveznika putujući u zemlju " NEDOĐIJU " kada je osobno imao puno kraću RUTU i IZBOR jednostavno , beogradskim taksijem otići do ADE CIGANLIJE i usput po nekim većim srpskim gradovima - tamo bi svakako pronašao sugovornike koje je otišao tražiti po bjelosvjetskim rupama na zemaljskoj karti - bez da bi nabio neke veće troškove državnoj kasi !??
Moja prva pomisao i čuđenje je bilo;
- koji KUKI je ČEDO zamislio da prevari svoje sunarodnjake - kako je uopće imao hrabrosti i pravo da troši novce srpskih poreznih obveznika putujući u zemlju " NEDOĐIJU " kada je osobno imao puno kraću RUTU i IZBOR jednostavno , beogradskim taksijem otići do ADE CIGANLIJE i usput po nekim većim srpskim gradovima - tamo bi svakako pronašao sugovornike koje je otišao tražiti po bjelosvjetskim rupama na zemaljskoj karti - bez da bi nabio neke veće troškove državnoj kasi !??
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bitka za Indiju
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Putin ušetao u Indiju
» SAD ozbiljno upozorio Indiju da se ne približava Rusiji
» Biden „ukorio“ Indiju zbog nastavka suradnje s Rusijom
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Putin ušetao u Indiju
» SAD ozbiljno upozorio Indiju da se ne približava Rusiji
» Biden „ukorio“ Indiju zbog nastavka suradnje s Rusijom
Page 2 of 2