Rupel vidi Sloveniju u Visegradskoj skupini ali ne zeli tamo Hrvatsku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rupel vidi Sloveniju u Visegradskoj skupini ali ne zeli tamo Hrvatsku
Austrougarska je naša pirodna megaregija.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
jebote kakav je to otrov popio ..nos će mu eksplodirati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pogle mu nos, sve kapilare su mu pukle od cugevili40 wrote:nije tu cuga u pitanju,prije bolest i kompleksikaja wrote:da, vidim. posebno kad se nacugaju.vili40 wrote:badava što ti vidiš kad su slovenci sigurni da je varaždinsko zelje,istarski teran,dalmatinski pršut slovenski,nema kod njih labavo.kaja wrote:ja sloveniju vidim u istočnoj megaregiji, sa rumunjskom i bugarskom. i turskom kada uđe.
a rupel bi mogo manje cugat, već mu je nos ko paprika
ko da je kisele paprike naguro u njega i ušmrknuo ocat iz paprika
2015-08-15
kaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
Je pobrkao je Sloveniju s bivšom Mletačkom republikom :)
nije nego rumunjska , neraskidive veze imamo s njom. i rupelovom bakom.dawson wrote:Austrougarska je naša pirodna megaregija.
2015-08-15
sve mu se spojebalo u glavi..dawson wrote:kaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
Je pobrkao je Sloveniju s bivšom Mletačkom republikom :)
2015-08-15
hahahahahaaa...ti i tvoj nos.Glasovi u njegovoj glavi su opasnikaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
vili40-
2015-08-02
Mi ćemo sa Grčkom to nam je prirodni parnjakdawson wrote:Austrougarska je naša pirodna megaregija.
Kermit-
2014-04-17
ne već je sloveniju smjestio sa zapadnom-centralnom, a RH-a sa Grčkom i Albanijom što je i u pravukaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
Kermit-
2014-04-17
i znam što poteže!Loče onu slovensku travaricu "Tavžent Rož",u prijevodu tisuću cvjetovavili40 wrote:hahahahahaaa...ti i tvoj nos.Glasovi u njegovoj glavi su opasnikaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
vili40-
2015-08-02
hedervari nisi to vidio dobro mediteranske članice su grčka, italija itd. hrvatska nije, ona nema mediteranski identitet a slovenija imaasilovski wrote:ne već je sloveniju smjestio sa zapadnom-centralnom, a RH-a sa Grčkom i Albanijom što je i u pravukaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
hrvatsku je smjestio u istočnu regiju
2015-08-15
pa po crvenoj nosini vidiš da je pijan ko majka cijeli danvili40 wrote:hahahahahaaa...ti i tvoj nos.Glasovi u njegovoj glavi su opasnikaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
2015-08-15
da nema i mađarska jadranski identitet možda?asilovski wrote:ne već je sloveniju smjestio sa zapadnom-centralnom, a RH-a sa Grčkom i Albanijom što je i u pravukaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
2015-08-15
njih vam sve jebe to more opasno....:)
2015-08-15
pa uostalom zato nas napadaju stoljećima, i italija i mađarska i srbija
2015-08-15
da mu je gurnut glavu malo u more i proinhalirati ga spasio bi se, odma ne bi bio tolika budaletina
2015-08-15
Pa,ja opet mislim da je Dimitrije u neku ruku u pravu.
Ako u jednu košaru sa zdravim jabukama staviš jednu pokvarenu,ubrzo će se i ostale pokvariti.
Ili imam bolji primjer. Ja mislim da bi se to moglo usporediti sa gliserom koji se vozi,kad odjednom jedan putnik počne ispod sebe bušiti pod. Pitaju ga ovi drugi:Šta to radiš? Pa ti bušiš Čamac! A Ovaj će:Pa šta vas briga,ja bušim ispod svog sjedala.
E taj što buši je Hrvat.
I sad mi recite tko bi takvog putnika primio u barku???
Ako u jednu košaru sa zdravim jabukama staviš jednu pokvarenu,ubrzo će se i ostale pokvariti.
Ili imam bolji primjer. Ja mislim da bi se to moglo usporediti sa gliserom koji se vozi,kad odjednom jedan putnik počne ispod sebe bušiti pod. Pitaju ga ovi drugi:Šta to radiš? Pa ti bušiš Čamac! A Ovaj će:Pa šta vas briga,ja bušim ispod svog sjedala.
E taj što buši je Hrvat.
I sad mi recite tko bi takvog putnika primio u barku???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja wrote:pa po crvenoj nosini vidiš da je pijan ko majka cijeli danvili40 wrote:hahahahahaaa...ti i tvoj nos.Glasovi u njegovoj glavi su opasnikaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
vili40-
2015-08-02
Moli'će Dimitrije za ulaz u našu antifa regiju kada zagusti, a dobi'će qrac od istočnojadranskog hegemona...idi tamo za svojim Višegrađanima hebli te oni
2014-04-15
je napali su vas školama, cestama, poštama, muzejima, upravom, sudovima...teško Vam je bilo sada se polako vraćate u prvobitno stanjekaja wrote:pa uostalom zato nas napadaju stoljećima, i italija i mađarska i srbija
Kermit-
2014-04-17
nema Hrvatska je sa motorima europe Bugarskom, Grčkom i Albanijomkaja wrote:da nema i mađarska jadranski identitet možda?asilovski wrote:ne već je sloveniju smjestio sa zapadnom-centralnom, a RH-a sa Grčkom i Albanijom što je i u pravukaja wrote:i hrvatsku on nije smjestio među mediteranske zemlje bez obzira na 2000 km obale i 1000 otoka nego sa rumunjskom a slovenija bi trebala imati prevlast na istocnoj strani jadrana sa 1 otokom .
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''BIVŠI SLOVENSKI MINISTAR IMA IDEJU - EUROPA PODIJELJENA NA MEGAREGIJE Sloveniju vidi s Višegradskom skupinu, evo u koje društvo je smjestio Hrvatsku''
» neka ide u Sloveniju da joj tamo pomognu
» Erjavec ne želi Sloveniju u bloku sa Mađarskom i Poljskom
» Austrijancima dosta:Vraća izbjeglice u Sloveniju i Hrvatsku
» Kako je Tito prebacio 70 fabrika iz Srbije u Sloveniju i Hrvatsku
» neka ide u Sloveniju da joj tamo pomognu
» Erjavec ne želi Sloveniju u bloku sa Mađarskom i Poljskom
» Austrijancima dosta:Vraća izbjeglice u Sloveniju i Hrvatsku
» Kako je Tito prebacio 70 fabrika iz Srbije u Sloveniju i Hrvatsku
Page 2 of 3