Austrijancima dosta:Vraća izbjeglice u Sloveniju i Hrvatsku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Austrijancima dosta:Vraća izbjeglice u Sloveniju i Hrvatsku
http://www.vecernji.hr/hrvatska/srbija-blokira-ulazak-hrvatske-robe-u-opatovac-tijekom-noci-stiglo-nekoliko-tisuca-izbjeglica-1026605
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Re: Austrijancima dosta:Vraća izbjeglice u Sloveniju i Hrvatsku
dakle sad smo usli u plan RIKVERC ili PING PONG sistem...jodleri prvo janezima..pa janezi....ujkama..pa ujke..cedama..pa cede..vmro-vcima....pa vmrovci....reketasima..a reketasi...osmanima..a osmani..islilovcima...
2015-09-08
Znači Austrijci nama,a mi Srbijcima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ahahha..ovo je za pokopat se.... .........svi su se dovbro naplatili od tranzita izbjeglicama..a sad alahuekber vracaj na 'izvor' u siriju i irak....
2015-09-08
Nema ništa Čedama. To je vaš EU problem.vuksadinare wrote:dakle sad smo usli u plan RIKVERC ili PING PONG sistem...jodleri prvo janezima..pa janezi....ujkama..pa ujke..cedama..pa cede..vmro-vcima....pa vmrovci....reketasima..a reketasi...osmanima..a osmani..islilovcima...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sve mi se cini da ce najbolje profitirat sipci i bosanci..njima niko a oni svakom
2015-09-08
..pa vi set pridruzen clan eu-adzango wrote:Nema ništa Čedama. To je vaš EU problem.vuksadinare wrote:dakle sad smo usli u plan RIKVERC ili PING PONG sistem...jodleri prvo janezima..pa janezi....ujkama..pa ujke..cedama..pa cede..vmro-vcima....pa vmrovci....reketasima..a reketasi...osmanima..a osmani..islilovcima...
2015-09-08
Nismo mi nikakav pridruženi član. Fala Bogu. Ili jesi član, ili nisi. Ne odgovaramo ni za lošu spoljnu politiku, ni za porozne granice evropskog Vavilona.vuksadinare wrote:..pa vi set pridruzen clan eu-adzango wrote:Nema ništa Čedama. To je vaš EU problem.vuksadinare wrote:dakle sad smo usli u plan RIKVERC ili PING PONG sistem...jodleri prvo janezima..pa janezi....ujkama..pa ujke..cedama..pa cede..vmro-vcima....pa vmrovci....reketasima..a reketasi...osmanima..a osmani..islilovcima...
2014-04-19
da ponovim što sam rekao.. prije ili posli, sve države će zatvoriti granice, pa će arapi koji se nađu u tim državama postati problem tih država..
Guest- Guest
..cim si kandidat automatski si pridruzen clan mo's provjeriti..jer imate predstavnike u eu parlamentu kao promatrace...i to se zove pridruzeno clanstvodzango wrote:Nismo mi nikakav pridruženi član. Fala Bogu. Ili jesi član, ili nisi. Ne odgovaramo ni za lošu spoljnu politiku, ni za porozne granice evropskog Vavilona.vuksadinare wrote:..pa vi set pridruzen clan eu-adzango wrote:Nema ništa Čedama. To je vaš EU problem.vuksadinare wrote:dakle sad smo usli u plan RIKVERC ili PING PONG sistem...jodleri prvo janezima..pa janezi....ujkama..pa ujke..cedama..pa cede..vmro-vcima....pa vmrovci....reketasima..a reketasi...osmanima..a osmani..islilovcima...
2015-09-08
Može da se zove kako hoćeš ako nismo član i nemamo pravo glasanja i odlučivanja. Znači ne snosimo nikakve konsekvence te politike i nismo obavezni da joj se povinujemo. To će reći, jebite se sa izbeglicama kako hoćete, nije naš problem.vuksadinare wrote:..cim si kandidat automatski si pridruzen clan mo's provjeriti..jer imate predstavnike u eu parlamentu kao promatrace...i to se zove pridruzeno clanstvodzango wrote:Nismo mi nikakav pridruženi član. Fala Bogu. Ili jesi član, ili nisi. Ne odgovaramo ni za lošu spoljnu politiku, ni za porozne granice evropskog Vavilona.vuksadinare wrote:..pa vi set pridruzen clan eu-adzango wrote:Nema ništa Čedama. To je vaš EU problem.vuksadinare wrote:dakle sad smo usli u plan RIKVERC ili PING PONG sistem...jodleri prvo janezima..pa janezi....ujkama..pa ujke..cedama..pa cede..vmro-vcima....pa vmrovci....reketasima..a reketasi...osmanima..a osmani..islilovcima...
2014-04-19
Sve izbeglice će na kraju stići gde su htele- na Zpada. Toga su svesni i u Nemačkoj i ostalim destinacijama. Nemoj opet da tražim link.neoliberalni_placenik wrote:da ponovim što sam rekao.. prije ili posli, sve države će zatvoriti granice, pa će arapi koji se nađu u tim državama postati problem tih država..
2014-04-19
većina.. a 150 000 će ostati u Srbiji, a 50 000 u Hrvatskoj minimalno.. a planira se da ove dvije zemlje postanu sabirni centri gdje će se skupljati arapi i muslimani iz trećeg svijeta , i onda selekcijom eventualno dio uzeti na zapaddzango wrote:Sve izbeglice će na kraju stići gde su htele- na Zpada. Toga su svesni i u Nemačkoj i ostalim destinacijama. Nemoj opet da tražim link.neoliberalni_placenik wrote:da ponovim što sam rekao.. prije ili posli, sve države će zatvoriti granice, pa će arapi koji se nađu u tim državama postati problem tih država..
Guest- Guest
Nema tu nikakve selekcije. Nisu ovi prešli toliki put da zaglave u balkanskim vukojebinama. Svi će na kraju da iscure na Zapad- kao što već rekoše oni iz EU. Ne možeš ljude da zaustaviš. Oni će ići i 20 puta dok na kraju ne prođu.neoliberalni_placenik wrote:većina.. a 150 000 će ostati u Srbiji, a 50 000 u Hrvatskoj minimalno.. a planira se da ove dvije zemlje postanu sabirni centri gdje će se skupljati arapi i muslimani iz trećeg svijeta , i onda selekcijom eventualno dio uzeti na zapaddzango wrote:Sve izbeglice će na kraju stići gde su htele- na Zpada. Toga su svesni i u Nemačkoj i ostalim destinacijama. Nemoj opet da tražim link.neoliberalni_placenik wrote:da ponovim što sam rekao.. prije ili posli, sve države će zatvoriti granice, pa će arapi koji se nađu u tim državama postati problem tih država..
2014-04-19
hoce,ali isto ce tako izneredit ove rubne zemlje..krajina uvijek krajina..;O)dzango wrote:Nema tu nikakve selekcije. Nisu ovi prešli toliki put da zaglave u balkanskim vukojebinama. Svi će na kraju da iscure na Zapad- kao što već rekoše oni iz EU. Ne možeš ljude da zaustaviš. Oni će ići i 20 puta dok na kraju ne prođu.neoliberalni_placenik wrote:većina.. a 150 000 će ostati u Srbiji, a 50 000 u Hrvatskoj minimalno.. a planira se da ove dvije zemlje postanu sabirni centri gdje će se skupljati arapi i muslimani iz trećeg svijeta , i onda selekcijom eventualno dio uzeti na zapaddzango wrote:Sve izbeglice će na kraju stići gde su htele- na Zpada. Toga su svesni i u Nemačkoj i ostalim destinacijama. Nemoj opet da tražim link.neoliberalni_placenik wrote:da ponovim što sam rekao.. prije ili posli, sve države će zatvoriti granice, pa će arapi koji se nađu u tim državama postati problem tih država..
2014-04-12
Mi smo uvek voljni da ih prevezemo do kukuruzišta.maggie13 wrote:hoce,ali isto ce tako izneredit ove rubne zemlje..krajina uvijek krajina..;O)dzango wrote:Nema tu nikakve selekcije. Nisu ovi prešli toliki put da zaglave u balkanskim vukojebinama. Svi će na kraju da iscure na Zapad- kao što već rekoše oni iz EU. Ne možeš ljude da zaustaviš. Oni će ići i 20 puta dok na kraju ne prođu.neoliberalni_placenik wrote:većina.. a 150 000 će ostati u Srbiji, a 50 000 u Hrvatskoj minimalno.. a planira se da ove dvije zemlje postanu sabirni centri gdje će se skupljati arapi i muslimani iz trećeg svijeta , i onda selekcijom eventualno dio uzeti na zapaddzango wrote:Sve izbeglice će na kraju stići gde su htele- na Zpada. Toga su svesni i u Nemačkoj i ostalim destinacijama. Nemoj opet da tražim link.neoliberalni_placenik wrote:da ponovim što sam rekao.. prije ili posli, sve države će zatvoriti granice, pa će arapi koji se nađu u tim državama postati problem tih država..
2014-04-19
onda ce vam biti vraceni na isto mjesto:)dzango wrote:Mi smo uvek voljni da ih prevezemo do kukuruzišta.maggie13 wrote:hoce,ali isto ce tako izneredit ove rubne zemlje..krajina uvijek krajina..;O)dzango wrote:Nema tu nikakve selekcije. Nisu ovi prešli toliki put da zaglave u balkanskim vukojebinama. Svi će na kraju da iscure na Zapad- kao što već rekoše oni iz EU. Ne možeš ljude da zaustaviš. Oni će ići i 20 puta dok na kraju ne prođu.neoliberalni_placenik wrote:većina.. a 150 000 će ostati u Srbiji, a 50 000 u Hrvatskoj minimalno.. a planira se da ove dvije zemlje postanu sabirni centri gdje će se skupljati arapi i muslimani iz trećeg svijeta , i onda selekcijom eventualno dio uzeti na zapaddzango wrote:Sve izbeglice će na kraju stići gde su htele- na Zpada. Toga su svesni i u Nemačkoj i ostalim destinacijama. Nemoj opet da tražim link.neoliberalni_placenik wrote:da ponovim što sam rekao.. prije ili posli, sve države će zatvoriti granice, pa će arapi koji se nađu u tim državama postati problem tih država..
2014-04-12
Što bradata žena vam je ok. Ali kod arapa povlačite crtu ? Jebem vas liberalne u dupe da vas jebem.
Guest- Guest
Sem ako nemaju GPS. Nisu ni oni veverice. Imaju jednu nezgodnu osobinu. Hoće napred, ali neće nazad.maggie13 wrote:onda ce vam biti vraceni na isto mjesto:)dzango wrote:Mi smo uvek voljni da ih prevezemo do kukuruzišta.maggie13 wrote:hoce,ali isto ce tako izneredit ove rubne zemlje..krajina uvijek krajina..;O)dzango wrote:Nema tu nikakve selekcije. Nisu ovi prešli toliki put da zaglave u balkanskim vukojebinama. Svi će na kraju da iscure na Zapad- kao što već rekoše oni iz EU. Ne možeš ljude da zaustaviš. Oni će ići i 20 puta dok na kraju ne prođu.neoliberalni_placenik wrote:većina.. a 150 000 će ostati u Srbiji, a 50 000 u Hrvatskoj minimalno.. a planira se da ove dvije zemlje postanu sabirni centri gdje će se skupljati arapi i muslimani iz trećeg svijeta , i onda selekcijom eventualno dio uzeti na zapaddzango wrote:Sve izbeglice će na kraju stići gde su htele- na Zpada. Toga su svesni i u Nemačkoj i ostalim destinacijama. Nemoj opet da tražim link.neoliberalni_placenik wrote:da ponovim što sam rekao.. prije ili posli, sve države će zatvoriti granice, pa će arapi koji se nađu u tim državama postati problem tih država..
2014-04-19
postoje razliciti putevi..:Ddzango wrote:Sem ako nemaju GPS. Nisu ni oni veverice. Imaju jednu nezgodnu osobinu. Hoće napred, ali neće nazad.maggie13 wrote:onda ce vam biti vraceni na isto mjesto:)dzango wrote:Mi smo uvek voljni da ih prevezemo do kukuruzišta.maggie13 wrote:hoce,ali isto ce tako izneredit ove rubne zemlje..krajina uvijek krajina..;O)dzango wrote:Nema tu nikakve selekcije. Nisu ovi prešli toliki put da zaglave u balkanskim vukojebinama. Svi će na kraju da iscure na Zapad- kao što već rekoše oni iz EU. Ne možeš ljude da zaustaviš. Oni će ići i 20 puta dok na kraju ne prođu.neoliberalni_placenik wrote:većina.. a 150 000 će ostati u Srbiji, a 50 000 u Hrvatskoj minimalno.. a planira se da ove dvije zemlje postanu sabirni centri gdje će se skupljati arapi i muslimani iz trećeg svijeta , i onda selekcijom eventualno dio uzeti na zapaddzango wrote:Sve izbeglice će na kraju stići gde su htele- na Zpada. Toga su svesni i u Nemačkoj i ostalim destinacijama. Nemoj opet da tražim link.neoliberalni_placenik wrote:da ponovim što sam rekao.. prije ili posli, sve države će zatvoriti granice, pa će arapi koji se nađu u tim državama postati problem tih država..
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako je Tito prebacio 70 fabrika iz Srbije u Sloveniju i Hrvatsku
» Pecnik: izbjeglice su ogromna šansa za Hrvatsku
» Rupel vidi Sloveniju u Visegradskoj skupini ali ne zeli tamo Hrvatsku
» Bje'ž te ljudi...Vlatka se vrača u Hrvatsku ali u politiku
» Bje'ž te ljudi Vlatka se vraća u Hrvatsku!Bit će još glasnija
» Pecnik: izbjeglice su ogromna šansa za Hrvatsku
» Rupel vidi Sloveniju u Visegradskoj skupini ali ne zeli tamo Hrvatsku
» Bje'ž te ljudi...Vlatka se vrača u Hrvatsku ali u politiku
» Bje'ž te ljudi Vlatka se vraća u Hrvatsku!Bit će još glasnija