McAfee navodi da Rusija nema veze sa bilo kakvim hakiranjem američkih izbora
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: McAfee navodi da Rusija nema veze sa bilo kakvim hakiranjem američkih izbora
fortis je u putovanjima po dalmaciji spominjao skupljanje sirupa, čini mi se iz jasena. malo čudno, nekako bliže bi bio klijen jer je porodica kao i javor... al ajde. nije baš imao hvale kada su poslovni pothvati u pitanju...jastreb wrote:Od javora se prave i najbolje goosle.asilovski wrote:čovjek je u Vinipigu njegov milje su tuljani i sirup od javorajastreb wrote:Da se ikome od vas tajnica zove Radojka i da ste s njom toliko prisni,zvali bi jednostavno Rada,ili Daca.prckov wrote:radojka duso..reci mu da sam otiso na godisnji
Kao što je i Popadić svoju sekretaricu Živadinku Pavlović zvao Žarka.
Vidi se da niste od toga miljea.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: McAfee navodi da Rusija nema veze sa bilo kakvim hakiranjem američkih izbora
radojka duso..ove sto dolaze sa zidica isparavat alcohol ovdje istjeraj napoljeasilovski wrote:zanimljivo dokazano bez ijednog dokaza u biti inzistiranje na hakiranju je nešto najgluplje što su ameri plasirali u zadnjih 50 godina prvo ispadaš glup i nespsoban, a 2 rušiš si cijeli sustav i demokracijuprckov wrote:velim ti, udarna vijest da je dokazano hakiranje of strane rusije. Za ostale informacije se obrati mojoj tajnicimutava baštarda wrote:jesu li to isti oni koji su imali dokaze da je sadam imao oružje za masovno uništenje...prckov wrote:jebga kod mene na udarnim vijestima suprotna vijest, kao dokazano da putin ima prste u trampovom izboru
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nema boljeg sirupa od drena.mutava baštarda wrote:fortis je u putovanjima po dalmaciji spominjao skupljanje sirupa, čini mi se iz jasena. malo čudno, nekako bliže bi bio klijen jer je porodica kao i javor... al ajde. nije baš imao hvale kada su poslovni pothvati u pitanju...jastreb wrote:Od javora se prave i najbolje goosle.asilovski wrote:čovjek je u Vinipigu njegov milje su tuljani i sirup od javorajastreb wrote:Da se ikome od vas tajnica zove Radojka i da ste s njom toliko prisni,zvali bi jednostavno Rada,ili Daca.prckov wrote:radojka duso..reci mu da sam otiso na godisnji
Najbolji sok koji sam ikada pio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to i moji rade,uberu drinjine i naprave sok. kod javora se uzima sok iz drva.jastreb wrote:Nema boljeg sirupa od drena.mutava baštarda wrote:fortis je u putovanjima po dalmaciji spominjao skupljanje sirupa, čini mi se iz jasena. malo čudno, nekako bliže bi bio klijen jer je porodica kao i javor... al ajde. nije baš imao hvale kada su poslovni pothvati u pitanju...jastreb wrote:Od javora se prave i najbolje goosle.asilovski wrote:čovjek je u Vinipigu njegov milje su tuljani i sirup od javorajastreb wrote:
Da se ikome od vas tajnica zove Radojka i da ste s njom toliko prisni,zvali bi jednostavno Rada,ili Daca.
Najbolji sok koji sam ikada pio.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
RT? Ruski fast food portal...asilovski wrote:https://www.rt.com/usa/372795-mcafee-dnc-hack-propaganda/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Petar Stošić - Najveći pobjednih američkih izbora je Vladimir Putin
» Uoči ključnih američkih izbora: cijene nafte rastu treći tjedan zaredom
» Obama ostao đubre do kraja: protjeruje ruske diplomate "zbog namještanja američkih izbora"
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» nove veze HDZ/Putin/Rusija/Karamarko izlaze
» Uoči ključnih američkih izbora: cijene nafte rastu treći tjedan zaredom
» Obama ostao đubre do kraja: protjeruje ruske diplomate "zbog namještanja američkih izbora"
» NEMA VEZE S REVIZIJOM
» nove veze HDZ/Putin/Rusija/Karamarko izlaze
Page 2 of 2