Klemm i kladioničari žele 7% dionica HEP-e u roku od 24 časa
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Klemm i kladioničari žele 7% dionica HEP-e u roku od 24 časa
Jebe se mene.nisam strvinar i ne treba mi nista od toga.Iz patriotizma sam branio drzavu,a lovicu ionako sam zaradim,i ništa mi ne fali.
Guest- Guest
Mudro bi bilo,nisšta ne komadati,nego investicijama povecati vrijednost INE i onda prodati za NOVAC,ako vec domaća "pamet" nije sposobna voditi taj biznis,strane naftne kompanije bi zasigurno znale.
Guest- Guest
Sve je to super nego kad je ovaj levat postao glasnogovornik branitelja, i zašto mu se to dopušta? Da nije on imam feeling da bi to bio Korade rahmetli
2014-04-15
Najglasnije je lajao,na pravim mjestima,pa eto,postao je GLASNOgovornik :(
Guest- Guest
da je po pičci svima ostalima, osim toga on je 100% branitelj i karate učitelj, jedan jedinin_razbojnik wrote:Sve je to super nego kad je ovaj levat postao glasnogovornik branitelja, i zašto mu se to dopušta? Da nije on imam feeling da bi to bio Korade rahmetli
Kermit-
2014-04-17
Ma svaka mu dala za ratni put i specijalni staž...ali de, odmori maloasilovski wrote:da je po pičci svima ostalima, osim toga on je 100% branitelj i karate učitelj, jedan jedinin_razbojnik wrote:Sve je to super nego kad je ovaj levat postao glasnogovornik branitelja, i zašto mu se to dopušta? Da nije on imam feeling da bi to bio Korade rahmetli
2014-04-15
Evo stoje u redu za tu kompaniju...baš me zanima da bude javna ponuda tko bi se javio osim DNRH poreznih obveznikapismejker wrote:Mudro bi bilo,nisšta ne komadati,nego investicijama povecati vrijednost INE i onda prodati za NOVAC,ako vec domaća "pamet" nije sposobna voditi taj biznis,strane naftne kompanije bi zasigurno znale.
2014-04-15
pregovore treba vodit glogoski
on izvuce od HEP 10% rutinski
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Treba netko da ih usuglasi, Klemm bi dionice, Đakić bi 7% od prodaje...nije to baš istodebotoijusto wrote:pregovore treba vodit glogoski
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Treba netko da ih usuglasi, Klemm bi dionice, Đakić bi 7% od prodaje...nije to baš istodebotoijusto wrote:pregovore treba vodit glogoski
sve jasno , 7% od dionica
kad to potrose onda 7% od prodaje
+ tehnicki pregled satora , zlu ne trebalo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sindikat-hepa-prijeti-dodje-li-do-privatizacije-mozda-cemo-iskljucivati-struju/941741.aspxž
sindikate treba pendrekom..
malo je reci, kic...
u javnosti nije dobro primljen poziv na otkup ine pa je udba odlučila žrtvovat 5%, baciti mrvice braniteljima. sada će bulj ušutati, branitelji tražiti 7, dobiti 5. i sve 5.
ma koji branitelji?Pinochet wrote:a lovu u džep će pospremiti branitelji, umjesto uhljeba/lopova iz HZD/SDP/HNS/MOST
uglavnom lažni: dva svjedoka - branitelj!
pogotovo kad vidim kako se i đakić usplahirio zbog novih mogućih izvora prihoda koje nitko ne bi kontrolirao.
ako se već nešto poduzima, onda neka se otvore radna mjesta za nezaposlene branitelje i javni natječaj za popunjavanje tih radnih mjesta tako da se među braniteljima zna tko je zaposlen, koja postrojba i sl.
ovo postaje gore od SUBNOR-a...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:klemm namirisao lovu...i bacio ciglu prema plenkiju...
Ma kakova cigla? Od 2010. nima zakonske osnove za takovo ča. Klem & Co. se moru s tim slikati.
Stribor-
2015-09-22
svakom 5% cammora na isti način radin_razbojnik wrote:Treba netko da ih usuglasi, Klemm bi dionice, Đakić bi 7% od prodaje...nije to baš istodebotoijusto wrote:pregovore treba vodit glogoski
Kermit-
2014-04-17
počasni vod iz petrinjske vojarne je od 21.-31.12.2016. ispratio 50 branitelja na posljednji počinak.... to je ono što znam iz prve ruke, još imamo 5 počasnih vodova razmještenih diljem hrvatske.... branitelji ubrzano trpaju grumen zemlje u usta, i to je sve što im je bilo i ostalo zagarantirano....,Pinochet wrote:a lovu u džep će pospremiti branitelji, umjesto uhljeba/lopova iz HZD/SDP/HNS/MOST
2015-08-08
pa to su napravili prije par godina, samo što je bilo ispod žita, pa zastupao sam sinidkatliju pa mi rekla, a njihov sindikat je mafija uprosto tražili uslugu, dobili i neće platiti i odmah prijete prijavom HEP je neviđena sramota tamo možda 30% ljudi ima veze sa strujom ostali su u biti na iglikic wrote:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sindikat-hepa-prijeti-dodje-li-do-privatizacije-mozda-cemo-iskljucivati-struju/941741.aspxž
Kermit-
2014-04-17
Kolektivni ugovor je čista perverzija ono 13 plaća. regresi, darovi, sahrane, stipendije, jubilarke, dnevcnie, topli obroci kao da rade u Saudijskoj Arabijiasilovski wrote:pa to su napravili prije par godina, samo što je bilo ispod žita, pa zastupao sam sinidkatliju pa mi rekla, a njihov sindikat je mafija uprosto tražili uslugu, dobili i neće platiti i odmah prijete prijavom HEP je neviđena sramota tamo možda 30% ljudi ima veze sa strujom ostali su u biti na iglikic wrote:
Kermit-
2014-04-17
prvo moraju opet šator iz vukovara vratiti u zagreb.Stribor wrote:vuksadinare wrote:klemm namirisao lovu...i bacio ciglu prema plenkiju... :):
Ma kakova cigla? Od 2010. nima zakonske osnove za takovo ča. Klem & Co. se moru s tim slikati.
malo je sad hladno, ledeno, pa neće baš odmah, nego za uskrs i prije lokalnih izbora.
ovo je samo zagrijavanje jer se ekipa malo opustila i ohladila...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Klemm potvrdio Indexu: "Od prodaje HEP-a očekujemo 7 posto dionica"
» '' Trgovina do zadnjeg časa: HDZ i MOST još nisu potpisali Sporazum jer mostovci žele još fotelja. ''
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Klemm
» '' Trgovina do zadnjeg časa: HDZ i MOST još nisu potpisali Sporazum jer mostovci žele još fotelja. ''
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Klemm
Page 2 of 6