Klemm i kladioničari žele 7% dionica HEP-e u roku od 24 časa
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Klemm i kladioničari žele 7% dionica HEP-e u roku od 24 časa
http://www.vecernji.hr/hrvatska/branitelji-ocekuju-7-posto-dionica-hep-a-1139926?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1139926&utm_campaign=FB+page+statusi
Last edited by asilovski on Wed 4 Jan - 14:47; edited 1 time in total
Kermit-
2014-04-17
Re: Klemm i kladioničari žele 7% dionica HEP-e u roku od 24 časa
7% vrijedi branjenje znači, plus mirovine, povlastice i školovanje djeteta od 39 godina
Kermit-
2014-04-17
klemm namirisao lovu...i bacio ciglu prema plenkiju...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju, da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta, da je platimo i kupi prnje odavde … idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac!''
General George S. Patton
General George S. Patton
Kermit-
2014-04-17
Pijavice su blaga riječ za ove klošare
Kermit-
2014-04-17
hm..mislim da se tu ne radi samo o izvlacenju love koje je ovdje sredstvo....nego mozda i podmetanje nogu plenkiju i vladi..bulj je nekidan rekao...'svim sredstvima..'....asilovski wrote:Pijavice su blaga riječ za ove klošare
2015-09-08
....dobro klemm ima i svoju racunicu..on je na koncu konca 'poduzetnik'...ali ovo oko hep-a nece ici samo tako lako..kako si je ekipa u vladi i plenki zamislili
2015-09-08
podrška braniteljima, bolje da oni dobiju dionice i pare, ionako su ratovali za državu, nego da HDZ/MOST/SDP/HNS uhljebi i lopovi među kojima je hrpa dezertera i antifašista, da oni djele lovu
Guest- Guest
...ma gledaj..ovo ti ej jedan nacin da se sprijeci prodaja hep-a...jedan vid borbe ono sto ej bulj nekidan najavio..'svim sredstvima'Pinochet wrote:podrška braniteljima, bolje da oni dobiju dionice i pare, ionako su ratovali za državu, nego da HDZ/MOST/SDP/HNS uhljebi i lopovi među kojima je hrpa dezertera i antifašista, da oni djele lovu
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ma gledaj..ovo ti ej jedan nacin da se sprijeci prodaja hep-a...jedan vid borbe ono sto ej bulj nekidan najavio..'svim sredstvima'Pinochet wrote:podrška braniteljima, bolje da oni dobiju dionice i pare, ionako su ratovali za državu, nego da HDZ/MOST/SDP/HNS uhljebi i lopovi među kojima je hrpa dezertera i antifašista, da oni djele lovu
ja sam za prodaju HEPa i zato podržavam da branitelji dobiju dionice, jer branitelje kao i normalna ljudska bića zanima $$$ pa će ekipa svoje dionice rasprodati odmah sutra(ili mjesec dana kasnije kada se slegne prašina)
pošto sam za privatizaciju i kapitalizam i tržište, branitelji su saveznici, oni će odmah sutra prodati dionice, i tako će privatni kapital ući u HEP
Last edited by Pinochet on Wed 4 Jan - 15:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nije to toliko niti pogrešno,kako ovaj Pinochet kaze,no onda nema vise pucanja na emotivnost,patriotizam,domoljublje.Ovdje je rijec o cistoj financiskoj racunici.
Guest- Guest
a lovu u džep će pospremiti branitelji, umjesto uhljeba/lopova iz HZD/SDP/HNS/MOST
Guest- Guest
gledam maloprije tv..kako me issa ti dragog onaj stier zivcira..on sto god kaze uopce ne mozes odgonetnuti sto ej rekao..ne zbog losijeg hrvatskog jednostavno nema ni pocetka ni kraja...lik definitivno nije za ministra vanjskih poslova..ali i to ej jedan od vecih plenkijevih gafova
2015-09-08
....samo se ponavlja
2015-09-08
nisu oni nikakvi branitelji već plaćenici i to u najboljoj verzijiPinochet wrote:a lovu u džep će pospremiti branitelji, umjesto uhljeba/lopova iz HZD/SDP/HNS/MOST
Kermit-
2014-04-17
u biti oni su još gori lopovi od lopova
Kermit-
2014-04-17
"To nije zakonska obveza, ali ova Vlada tvrdi da će ispraviti sve loše što su prijašnje Vlade napravile braniteljima pa bi onda trebali i tih 7 posto dati u braniteljski fond", rekla je Jadranka Kosor. Usput je upozorila i što će se s dijelom tih dionica dogoditi.
bude malo 7%
"Prema prijedlogu novog zakona o braniteljima jednaka prava će dobiti i pripadnici HVO-a. Prema tome moraju dobiti i dionice iz braniteljskog fonda", zaključila je Kosor.
bude malo 7%
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa dionice imam i ja..nisam ih trazio ali su mi ih dali...
2015-09-08
Jebe se mene.nisam strvinar i ne treba mi nista od toga.Iz patriotizma sam branio drzavu,a lovicu ionako sam zaradim,i ništa mi ne fali.
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Klemm potvrdio Indexu: "Od prodaje HEP-a očekujemo 7 posto dionica"
» '' Trgovina do zadnjeg časa: HDZ i MOST još nisu potpisali Sporazum jer mostovci žele još fotelja. ''
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Klemm
» '' Trgovina do zadnjeg časa: HDZ i MOST još nisu potpisali Sporazum jer mostovci žele još fotelja. ''
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Klemm
Page 1 of 6