Tako to rade američki marinci - hladnokrvno i precizno.
Page 1 of 1
Tako to rade američki marinci - hladnokrvno i precizno.
http://www.jutarnji.hr/foto--video--15-sekundi-uzasa-detalji-teroristickog-napada---nastala-je-velika-panika--krvi-je-bilo-posvuda--a-vlak-je-i-dalje-jurio-/1403165/
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Tako to rade američki marinci - hladnokrvno i precizno.
Poceli su im napadat vlakove .......zanimljivo ....bit ce toga još.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Od marinaca niti M u tekstu.
Ono što je još zanimljivije je to da su u Europi znali za tog lika i pustili ga u vlak sa oružjem.RayMabus wrote:Poceli su im napadat vlakove .......zanimljivo ....bit ce toga još.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Počinitelj napada, 26-godišnji Marokanac kojega su dok se spremao otvoriti vatru svladali putnici među kojima dva američka vojnika na odmoru, ispitan je u subotu. Španjolske vlasti ukazale su na njega kao na radikalnog islamista.
Po više izvora čini se da se u vlak popeo u Bruxellesu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/radikalni-marokanski-islamist-upao-u-francuski-vlak-i-zapucao-americki-vojnici-sprijecili-masakr/837572.aspx
Po više izvora čini se da se u vlak popeo u Bruxellesu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/radikalni-marokanski-islamist-upao-u-francuski-vlak-i-zapucao-americki-vojnici-sprijecili-masakr/837572.aspx
2014-04-11
"...Na kraju su stvar spasili ugledni francuski glumac, američki marinci i Britanac. Već su dobili i medalje ..."dawson wrote:Od marinaca niti M u tekstu.
Balkanjero, potrudi se sve pročitati...polako, nemo' žuriš.
2014-04-23
Riječ je o američkom studentu Anthonyju Sadleru iz Kalifornije, pripadniku nacionalne garde savezne države Oregon Alecku Sharlatosu, britanskom državljaninu Chrisu Normanu te američkom vojniku Spenceru Stoneu.
uključujući i dvojicu američkih marinaca, koji su u tom trenutku bili izvan dužnosti i u civilu.
Isti novinar isti tekst dvije različite informacije. Ili novinar nezna razliku između profesionalnog vojnika, rezervista i marinca.
Ero wrote:
A u p.m. kad bosanac nekome govori da je balkanac
Last edited by dawson on 22/8/2015, 12:28; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Nije "nekome" već balkanjeru. Ustvari, ljenčugi, koja kritizira bez argumenata. Što je isto.dawson wrote:Ero wrote:
A u p.m. kad bosanac nekome govori da je balkanac
2014-04-23
Marokanac iz Brisela ......30% Brisela su muslimani.
2014-04-11
Pa eto...Vidiš da može i balkanjero, kad dobije pravog šefa.dawson wrote:uključujući i dvojicu američkih marinaca, koji su u tom trenutku bili izvan dužnosti i u civilu.
2014-04-23
Aj bosanac ne seri.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
...cuj...pa dobro kak te nije sram da se tak razgovaras sa starijim covjekom...od kud si pobral kulturu?...nije ni cudo kak se ponasate u Izrahell-uYehudi wrote:Aj bosanac ne seri.
2014-04-20
Kako glasi muški oblik imena "Marina"?
crvenkasti-
2014-04-17
Marin
(muj šura ieba ga ti)
(muj šura ieba ga ti)
2014-04-20
A, da, Marin.
Nije Marinac.
Nije Marinac.
crvenkasti-
2014-04-17
http://edition.cnn.com/videos/world/2015/08/22/cell-footage-from-inside-train-shooting.anthony-sadler
Evo snimke atentatora i kako su ga svezali ;)))))
http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/angriff-im-thalys-mutmasslicher-zug-attentaeter-flog-von-berlin-nach-istanbul-13763196.html
Članak
Evo snimke atentatora i kako su ga svezali ;)))))
http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/angriff-im-thalys-mutmasslicher-zug-attentaeter-flog-von-berlin-nach-istanbul-13763196.html
Članak
2014-04-20
Similar topics
» tako to rade kinezi
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Putin hladnokrvno i bez emocija majkama ruskih vojnika:'Svi cemo jednog dana umrijeti'
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Putin hladnokrvno i bez emocija majkama ruskih vojnika:'Svi cemo jednog dana umrijeti'
Page 1 of 1