tako to rade kinezi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
tako to rade kinezi
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/kina-oduzima-muslimanima-kurane-uvodi-tjelesne-skenere-zabranjuje-ramadanski-post-1070449/
Krsenje ljudskih prava, sto bi rekli na Zapadu za Kineze...
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Re: tako to rade kinezi
ništa bio je krivi cp ispravihMy Brother Billo wrote:sta je rekla?
Muslimani jedino u HR nemaju problema, ali aj ti to Govindi objasni...
Bakiru ne treba ništa objašnjavati, on je kjafir, turski vazal...
zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
U nas nemaju problemah jer ne čine sranja. Ali da nam se nakote oni tamnoputi arabojezični muslići, vidjel bi belaja koji bi nastal.Eroo wrote:Muslimani jedino u HR nemaju problema, ali aj ti to Govindi objasni...
E jebi ga,u zadnje vrijeme često to čujem.Ne znam jeli se šališ,ali znam likove u reali koji su zagriženi pobornici,,ravne Zemlje''My Brother Billo wrote:zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne zajebavaj, svi znamo da Atlas nosi nebeski svod. Evo i dokaza!My Brother Billo wrote:zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
Previše Zrinke K.!Iknar je gay wrote:E jebi ga,u zadnje vrijeme često to čujem.Ne znam jeli se šališ,ali znam likove u reali koji su zagriženi pobornici,,ravne Zemlje''My Brother Billo wrote:zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
Ma ima valjda cijeli neki pokret koji to promovira,ali nisam imao pojma da je to i kod nas toliko uzelo maha.Prije par dana pričao sam s jednim pobornikom toga.Među ostalim,uvjeren je kako je Zemaljska kuga masonska podvala da bi se uništio Vatikan,a da je na krajevima svijeta veliki ledeni zid kojeg čuva Nasa.Regoč wrote:Previše Zrinke K.!Iknar je gay wrote:E jebi ga,u zadnje vrijeme često to čujem.Ne znam jeli se šališ,ali znam likove u reali koji su zagriženi pobornici,,ravne Zemlje''My Brother Billo wrote:zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
2015-07-23
ne šalim se,evo dokazIknar je gay wrote:E jebi ga,u zadnje vrijeme često to čujem.Ne znam jeli se šališ,ali znam likove u reali koji su zagriženi pobornici,,ravne Zemlje''My Brother Billo wrote:zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
2017-04-17
My Brother Billo wrote:ne šalim se,evo dokazIknar je gay wrote:E jebi ga,u zadnje vrijeme često to čujem.Ne znam jeli se šališ,ali znam likove u reali koji su zagriženi pobornici,,ravne Zemlje''My Brother Billo wrote:zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
Evo ti još bolji dokaz
2015-07-23
Kakav ti je to dokaz kad je samo jedna kornjača na slici?My Brother Billo wrote:ne šalim se,evo dokazIknar je gay wrote:E jebi ga,u zadnje vrijeme često to čujem.Ne znam jeli se šališ,ali znam likove u reali koji su zagriženi pobornici,,ravne Zemlje''My Brother Billo wrote:zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
Imaju i njeku priču da se ponjekad vide dva Sunca ili dva Mjeseca jer se odražavaju na suprotnom zidu ili takvo što.Iknar je gay wrote:Ma ima valjda cijeli neki pokret koji to promovira,ali nisam imao pojma da je to i kod nas toliko uzelo maha.Prije par dana pričao sam s jednim pobornikom toga.Među ostalim,uvjeren je kako je Zemaljska kuga masonska podvala da bi se uništio Vatikan,a da je na krajevima svijeta veliki ledeni zid kojeg čuva Nasa.Regoč wrote:Previše Zrinke K.!Iknar je gay wrote:E jebi ga,u zadnje vrijeme često to čujem.Ne znam jeli se šališ,ali znam likove u reali koji su zagriženi pobornici,,ravne Zemlje''My Brother Billo wrote:zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
Očito je internet batina s dva kraja.Ali mi je fascinatno to s kakvom sigurnošću to tvrde.
2015-07-23
jedan kozo pardon saudijski klerik je to dobro objasnio
2017-04-17
Pa i stari Židovi su imali koncept ravne zemlje,valjda im je šapnuo Jahve,a kako se kršćanstvo,poslije islam,nadogradili na te židovske bajke,logično zašto je crkva spaljivala sve one koji su posumnjali da zemlja nije ravna,jer okrugla zemlja je propast cijele njihove vjere,jer kako to da njihov svemogući bog,koji je stvorio nebo i zemlju,nije znao kako je okrugla,već im rekao da je ravna.My Brother Billo wrote:jedan kozo pardon saudijski klerik je to dobro objasnio
Zato je ovaj lik i uvjeren kako je teorija okrugle Zemlje,masonska podvala da bi se uništilo kršćanstvo.
2015-07-23
Zapravo, u Bibliji nigdje ne piše da je Zemlja ravna. Istina, ne piše ni da je okrugla. Očito nam je Bog ostavil da sami shvatimo kakva je.Iknar je gay wrote:Pa i stari Židovi su imali koncept ravne zemlje,valjda im je šapnuo Jahve,a kako se kršćanstvo,poslije islam,nadogradili na te židovske bajke,logično zašto je crkva spaljivala sve one koji su posumnjali da zemlja nije ravna,jer okrugla zemlja je propast cijele njihove vjere,jer kako to da njihov sveemogući bog,koji je stvorio nebo i zemlju,nije znao kako je okrugla,već im rekao da je ravna.My Brother Billo wrote:jedan kozo pardon saudijski klerik je to dobro objasnio
Zato je ovaj lik i uvjeren kako je teorija okrugle Zemlje,masonska podvala da bi se uništilo kršćanstvo.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kinezi u Srbiji rade sta zele
» Tako to rade američki marinci - hladnokrvno i precizno.
» Covid je bio dizajniran tako da se poštede Židovi i Kinezi
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Tako to rade američki marinci - hladnokrvno i precizno.
» Covid je bio dizajniran tako da se poštede Židovi i Kinezi
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
Page 1 of 2