Isusovci prijavili MUP UNHCR-u zbog ilegalnih deportacija
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Isusovci prijavili MUP UNHCR-u zbog ilegalnih deportacija
Netočno, upravo su kršćanski redovi osnivali sveučilišta, čuvali knjige, osnivali knjižnice i ljekarne.Iknar je gay wrote:Da,najbolji primjer kako je kršćanstvo izvuklo Europu iz mračnog doba,vidi se u srednjem vijeku za vrijeme svete inkvizicije.Da nije bilo prosvjetitelja i francuske revolucije,još uvijek bi smo živili u nekakvoj inačici kršćanskog ISIL-a.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Lijepo si to napisao,zbilja fino sročeno,no to je tek jedna od verzija,no svak se svoje istine drži kao pijan plota.A što kad bih ti ja napisao kako je biće poznato pod mnogim imenima,kojeg većina na zapadu percipira kao Lucifera,zapravo bžanstvo koje je starije od mlađeg božanstva JHWH.melkior wrote:Svi anđeli (i demoni - pali anđeli) imaju slobodnu volju i slobodu izbora. Ali za razliku od čovjeka, koji nema znanje o Bogu bez prethodne Božje objave, anđeli se protiv Boga mogu pobuniti samo jednom, i nemaju milost otkupljenja. Zašto? Jer su svi oni, za razliku od čovjeka, gledali Boga licem u lice, kada su se pobunili protiv Boga, bili su potpuno svjesni protiv koga i čega se bune, stoga su počinili grijeh izdaje protiv Duha Svetoga, upotrijebili su znanje koje im je dano, ta imali su neposredan uvid, protiv Dobra, stoga su demoni trajno izbačeni iz Božje blizine bez mogućnosti povratka, i ne mogu više nikada zadobiti Božje povjerenje. Demoni kao i Lucifer, nisu bili slabi u odnosu na grijeh kao Adam i Eva, ne, oni su se izravno i svjesno napajali Božjim Svjetlom. Pa i sam Lucifer, koji je bio najsjajniji Božji anđeo, ne bez razloga i u nebu zvan Lucifer, imao je potpuno znanje o Bogu. On kao predvodnik pobune na Nebu, počinio je najdublju izdaju tog istog Svjetla, jer je zloupotrijebio Božje znanje ne u veću slavu Božju, ad maiorem Dei gloriam, već kako bi sam postao Bogom. Ta nije Bog anđeo, Njegova su vremena i čitava vječnost i svi svemiri, kao što ih je stvorio, tako će ih jednom i ugasiti. Stoga se Lucifer ne može spasiti, on je već osuđen na vječno prokletstvo, skupa sa svojim legijama demona, za razliku od čovjeka. Čovjeka neznanje i urođena slabost spašavaju trajne Božje odmazde. Anđeli nisu u toj poziciji, oni su, u odnosu na čovjeka, primarno moćniji, ali njihov je zajeb u odnosu na Boga trajniji, i teže ispravljiv.Iknar je gay wrote:Lucifer nije niti jedno od toga.Zanimljivo kako islamsko poimanje Lucifera(Iblisa) bitno se razlikuje od kršćanskog.On vjeruju kako on nije,,pali'' već uzignuti od đina,jer ima slobodnu volju a ne da je programiran i limitiran kao meleci(anđeli)RayMabus wrote:Jesam li ti stavio sliku demona ili Lucifera ?Iknar je gay wrote:Oni vole formu a ne sadržaj,dok su demoni pragmatičniji i više vole zabavu.RayMabus wrote:Nema ali ....anđeli vole estetiku.
Demoni su isto anđeoska hijerarhija al imaju izbrisani um ....Lucifer nema ....zna tko je.
Ciju sam ti sliku stavio ?
Oladi malo ....neubijam ja ako nemoram ....ima riješenje za ove pametnjakovice Isusovce kojima pripada i aktualni Papa koji je i pokrenuo ovu tužbu.
Cuo si koja je.
ZBOGOM SJEVERNA ITALIJA I FIZICKI KONTAKT RIMA I OSTATKA KONTINENTA.
Pobjednik piše istoriju,pa tako i JHWH,odnosno njegovi sljedbenici.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da,ali pri tome su i spalili i uništili stotine nepoćudnih knjiga i rukopisa a da ne govorim o uništenju južnoameričkih civilizacija i kultura gdje se kršćanstvo širilo na isti onaj način kako se danas širi islam.melkior wrote:Netočno, upravo su kršćanski redovi osnivali sveučilišta, čuvali knjige, osnivali knjižnice i ljekarne.Iknar je gay wrote:Da,najbolji primjer kako je kršćanstvo izvuklo Europu iz mračnog doba,vidi se u srednjem vijeku za vrijeme svete inkvizicije.Da nije bilo prosvjetitelja i francuske revolucije,još uvijek bi smo živili u nekakvoj inačici kršćanskog ISIL-a.
2015-07-23
Ajde istrgni grkljan Bogu, za početak. Drugo, bez Božjeg odobrenja, demoni ne mogu nauditi čovjeku, niti ga mogu ubiti. Pročitaj u Bibliji priču o Jobu. Demoni, kao uostalom i scijentolozi,općenito imaju problem s velikim egom.RayMabus wrote:Zanimljivo je kad umni otpad misli nešto .....sad bih ti valjda trebao iščupati grkljan da ti pokažem da mene nitko nemora SPAŠAVAT.melkior wrote: Stoga se Lucifer ne može spasiti, on je već osuđen na vječno prokletstvo, skupa sa svojim legijama demona, za razliku od čovjeka. Čovjeka neznanje i urođena slabost spašavaju trajne Božje odmazde. Anđeli nisu u toj poziciji, oni su, u odnosu na čovjeka, primarno moćniji, ali njihov je zajeb u odnosu na Boga trajniji, i teže ispravljiv.
2015-08-09
Kako koji.Pusti se tog kršćanskog dogmatskog crno-bijelog prikaza.melkior wrote:Demoni, kao uostalom i scijentolozi,općenito imaju problem s velikim egom.
2015-07-23
Budite dobri i nezahebajite ....ovo lupanje krščansko o Luciferu vam necu zamjerit.
Sjeverna Italija prestat ce biti vecinski katolicka i Rim ce biti fizicki odvojen od ostatka konintenta i njegov utjecaj ce pasti a ako to odluce sutra vratiti u istoj toj KC ce morat zapuhati neki drugi vjetrovi jer se to može vratiti samo na jedan nacin.
Sjeverna Italija prestat ce biti vecinski katolicka i Rim ce biti fizicki odvojen od ostatka konintenta i njegov utjecaj ce pasti a ako to odluce sutra vratiti u istoj toj KC ce morat zapuhati neki drugi vjetrovi jer se to može vratiti samo na jedan nacin.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Također ti necu zamjeriti ove budalaštine o demonima ....koje su usput receno NETOCNE.melkior wrote:Ajde istrgni grkljan Bogu, za početak. Drugo, bez Božjeg odobrenja, demoni ne mogu nauditi čovjeku, niti ga mogu ubiti. Pročitaj u Bibliji priču o Jobu. Demoni, kao uostalom i scijentolozi,općenito imaju problem s velikim egom.RayMabus wrote:Zanimljivo je kad umni otpad misli nešto .....sad bih ti valjda trebao iščupati grkljan da ti pokažem da mene nitko nemora SPAŠAVAT.melkior wrote: Stoga se Lucifer ne može spasiti, on je već osuđen na vječno prokletstvo, skupa sa svojim legijama demona, za razliku od čovjeka. Čovjeka neznanje i urođena slabost spašavaju trajne Božje odmazde. Anđeli nisu u toj poziciji, oni su, u odnosu na čovjeka, primarno moćniji, ali njihov je zajeb u odnosu na Boga trajniji, i teže ispravljiv.
Neprdi o necemu o cemu nemaš blage veze.
2014-04-11
Vratit će se Babilon,Sodoma i Gomora,samo što ovaj puta neće biti nitko u mogućnosti da ih uništi.
2015-07-23
Znaš, interesantno, ali demoni i Lucifer doista vjeruju da ih Bog Otac na kraju neće trajno baciti u vječni oganj i sumpor jer bi to bilo protivno samoj prirodi Boga. To što oni eonima već vode borbu protiv Boga Oca zloupotrebljavajući tu istu prirodu Boga, drugi je par rukava.Iknar je gay wrote:Lijepo si to napisao,zbilja fino sročeno,no to je tek jedna od verzija,no svak se svoje istine drži kao pijan plota.A što kad bih ti ja napisao kako je biće poznato pod mnogim imenima,kojeg većina na zapadu percipira kao Lucifera,zapravo bžanstvo koje je starije od mlađeg božanstva JHWH.melkior wrote:Svi anđeli (i demoni - pali anđeli) imaju slobodnu volju i slobodu izbora. Ali za razliku od čovjeka, koji nema znanje o Bogu bez prethodne Božje objave, anđeli se protiv Boga mogu pobuniti samo jednom, i nemaju milost otkupljenja. Zašto? Jer su svi oni, za razliku od čovjeka, gledali Boga licem u lice, kada su se pobunili protiv Boga, bili su potpuno svjesni protiv koga i čega se bune, stoga su počinili grijeh izdaje protiv Duha Svetoga, upotrijebili su znanje koje im je dano, ta imali su neposredan uvid, protiv Dobra, stoga su demoni trajno izbačeni iz Božje blizine bez mogućnosti povratka, i ne mogu više nikada zadobiti Božje povjerenje. Demoni kao i Lucifer, nisu bili slabi u odnosu na grijeh kao Adam i Eva, ne, oni su se izravno i svjesno napajali Božjim Svjetlom. Pa i sam Lucifer, koji je bio najsjajniji Božji anđeo, ne bez razloga i u nebu zvan Lucifer, imao je potpuno znanje o Bogu. On kao predvodnik pobune na Nebu, počinio je najdublju izdaju tog istog Svjetla, jer je zloupotrijebio Božje znanje ne u veću slavu Božju, ad maiorem Dei gloriam, već kako bi sam postao Bogom. Ta nije Bog anđeo, Njegova su vremena i čitava vječnost i svi svemiri, kao što ih je stvorio, tako će ih jednom i ugasiti. Stoga se Lucifer ne može spasiti, on je već osuđen na vječno prokletstvo, skupa sa svojim legijama demona, za razliku od čovjeka. Čovjeka neznanje i urođena slabost spašavaju trajne Božje odmazde. Anđeli nisu u toj poziciji, oni su, u odnosu na čovjeka, primarno moćniji, ali njihov je zajeb u odnosu na Boga trajniji, i teže ispravljiv.Iknar je gay wrote:Lucifer nije niti jedno od toga.Zanimljivo kako islamsko poimanje Lucifera(Iblisa) bitno se razlikuje od kršćanskog.On vjeruju kako on nije,,pali'' već uzignuti od đina,jer ima slobodnu volju a ne da je programiran i limitiran kao meleci(anđeli)RayMabus wrote:Jesam li ti stavio sliku demona ili Lucifera ?Iknar je gay wrote:
Oni vole formu a ne sadržaj,dok su demoni pragmatičniji i više vole zabavu.
Demoni su isto anđeoska hijerarhija al imaju izbrisani um ....Lucifer nema ....zna tko je.
Oladi malo ....neubijam ja ako nemoram ....ima riješenje za ove pametnjakovice Isusovce kojima pripada i aktualni Papa koji je i pokrenuo ovu tužbu.
Cuo si koja je.
2015-08-09
Preporučam ti knjigu: Demoni, vještice, spiritisti jednog od najvećih katoličkih demonologa, Egona von Pedersdorfa.RayMabus wrote:Budite dobri i nezahebajite ....ovo lupanje krščansko o Luciferu vam necu zamjerit.
2015-08-09
Istina je ono šta je istina za tebe.melkior wrote:
Preporučam ti knjigu: Demoni, vještice, spiritisti jednog od najvećih katoličkih demonologa, Egona von Pedersdorfa.
To neznaci i da je u praksi tocno no svak ima pravo na svoje uvjerenje ....da nekažem budalaštine.
2014-04-11
Neka cvjeta tisuću guzica!Iknar je gay wrote:Vratit će se Babilon,Sodoma i Gomora,samo što ovaj puta neće biti nitko u mogućnosti da ih uništi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Opet ti kažem,to je judeokršćanska verzija,koju je doduše prihvatio ali malo modificirao i islam,no prosto rečeno,kako u ratovima na Balkanu 90tih.recimo u BiH,svatko od tri naroda ima svoju verziju i veđenje rate,sve ovisi u kom toru se nalaziš,tako i ovdje.Taj rat je zapravo rat bez pobjednika,jer nema svjetla bez tame,niti tame bez svjetla.melkior wrote:Znaš, interesantno, ali demoni i Lucifer doista vjeruju da ih Bog Otac na kraju neće trajno baciti u vječni oganj i sumpor jer bi to bilo protivno samoj prirodi Boga. To što oni eonima već vode borbu protiv Boga Oca zloupotrebljavajući tu istu prirodu Boga, drugi je par rukava.
Nit je noć zla zato što je mračna,niti je dan dobar zato što je svjetlost,ali oscilira njihova premoć,ljeti prevladava dan,svjetlo nad tamom a zimi obratno.S ljudskog i duhovnog gledišta,sad se nalazimo u jesenjem dobu,mislim da predstojeću duhovnu zimu abrahamske religije neće preživiti.
2015-07-23
To je smiješno, demoni bez Božjeg odobrenja uopće ne bi u većem broju mogli napustiti Pakao. U svakom trenutku postoji ograničen broj demona koji mogu napustiti pakao, i to samo s određenim zadatkom, koji im daje ili odobri Lucifer. Ako demoni haraju svijetom, to je zato jer je Bog kaznio čovječanstvo zbog grijeha njegovih, pa ga je prepustio demonima i njihovim opsjednućima, kao pravednu kaznu za otpad od Boga. Bog Otac je jasno rekao Luciferu, dajem ti jedno stoljeće (20. stoljeće), čini sa svijetom što hoćeš. Dao mu je 100 godina, ne više, da preuzme najviše duša koliko misli da ih može preuzeti, kako bi se pripremio za Konačni obračun. Sotona više nema vremena, vrijeme je isteklo.melkior wrote:Znaš, interesantno, ali demoni i Lucifer doista vjeruju da ih Bog Otac na kraju neće trajno baciti u vječni oganj i sumpor jer bi to bilo protivno samoj prirodi Boga. To što oni eonima već vode borbu protiv Boga Oca zloupotrebljavajući tu istu prirodu Boga, drugi je par rukava.Iknar je gay wrote:Lijepo si to napisao,zbilja fino sročeno,no to je tek jedna od verzija,no svak se svoje istine drži kao pijan plota.A što kad bih ti ja napisao kako je biće poznato pod mnogim imenima,kojeg većina na zapadu percipira kao Lucifera,zapravo bžanstvo koje je starije od mlađeg božanstva JHWH.melkior wrote:Svi anđeli (i demoni - pali anđeli) imaju slobodnu volju i slobodu izbora. Ali za razliku od čovjeka, koji nema znanje o Bogu bez prethodne Božje objave, anđeli se protiv Boga mogu pobuniti samo jednom, i nemaju milost otkupljenja. Zašto? Jer su svi oni, za razliku od čovjeka, gledali Boga licem u lice, kada su se pobunili protiv Boga, bili su potpuno svjesni protiv koga i čega se bune, stoga su počinili grijeh izdaje protiv Duha Svetoga, upotrijebili su znanje koje im je dano, ta imali su neposredan uvid, protiv Dobra, stoga su demoni trajno izbačeni iz Božje blizine bez mogućnosti povratka, i ne mogu više nikada zadobiti Božje povjerenje. Demoni kao i Lucifer, nisu bili slabi u odnosu na grijeh kao Adam i Eva, ne, oni su se izravno i svjesno napajali Božjim Svjetlom. Pa i sam Lucifer, koji je bio najsjajniji Božji anđeo, ne bez razloga i u nebu zvan Lucifer, imao je potpuno znanje o Bogu. On kao predvodnik pobune na Nebu, počinio je najdublju izdaju tog istog Svjetla, jer je zloupotrijebio Božje znanje ne u veću slavu Božju, ad maiorem Dei gloriam, već kako bi sam postao Bogom. Ta nije Bog anđeo, Njegova su vremena i čitava vječnost i svi svemiri, kao što ih je stvorio, tako će ih jednom i ugasiti. Stoga se Lucifer ne može spasiti, on je već osuđen na vječno prokletstvo, skupa sa svojim legijama demona, za razliku od čovjeka. Čovjeka neznanje i urođena slabost spašavaju trajne Božje odmazde. Anđeli nisu u toj poziciji, oni su, u odnosu na čovjeka, primarno moćniji, ali njihov je zajeb u odnosu na Boga trajniji, i teže ispravljiv.Iknar je gay wrote:Lucifer nije niti jedno od toga.Zanimljivo kako islamsko poimanje Lucifera(Iblisa) bitno se razlikuje od kršćanskog.On vjeruju kako on nije,,pali'' već uzignuti od đina,jer ima slobodnu volju a ne da je programiran i limitiran kao meleci(anđeli)RayMabus wrote:
Jesam li ti stavio sliku demona ili Lucifera ?
Cuo si koja je.
2015-08-09
Ne nužno ...al ako se misle vratit morat ce ici đonom na ostale a to je izbacivanje matrijahalne struje u KC.Iknar je gay wrote:mislim da predstojeću duhovnu zimu abrahamske religije neće preživiti.
Meni igra izbacivanje matrijahalne imperije a ne koja ce religijska verzija biti dominantna ....cisto me se hebe u šta ljudi vjeruju.
Last edited by RayMabus on Tue 3 Jan - 21:02; edited 1 time in total
2014-04-11
Jastrebe.Znamo se već godinama,još kada je tvoje stajalište bilo prirodnije za mene i obratno.No mislim kako je vrijeme da se i ti prebaciš u pobjednički tabor,onako kao domobrani 1945.jastreb wrote:Neka cvjeta tisuću guzica!Iknar je gay wrote:Vratit će se Babilon,Sodoma i Gomora,samo što ovaj puta neće biti nitko u mogućnosti da ih uništi.
Last edited by Iknar je gay on Tue 3 Jan - 21:07; edited 2 times in total
2015-07-23
Ne znam zašto nitko ne spominje i ustaše. Jer koliko sam proučavao nisu se 1945.u partizane prebacivali samo domobrani nego i ustaše.Iknar je gay wrote:Jastrebe.Znamo se već godinama,još kada je tvoje stajalište bilo prirodnije za mene i obratno.No mislim kako je vrijeme da se i ti prebaciš u pobjednički tabor,onako kao domobrani 1945.jastreb wrote:Neka cvjeta tisuću guzica!Iknar je gay wrote:Vratit će se Babilon,Sodoma i Gomora,samo što ovaj puta neće biti nitko u mogućnosti da ih uništi.
I koliko znam o tome se usude pisati samo po neki srpski historici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je potpuno irelevantno, ovdje se ne radi o preživljavanju abrahamskih religija, one doista nisu bitne, bitan je Bog. A Bog je svima dao dovoljno vremena da rade što hoće (ne i koliko hoće). Možeš pobijediti sve, ali ne i vrijeme, jedino je Bog gospodar vremena.Iknar je gay wrote:S ljudskog i duhovnog gledišta,sad se nalazimo u jesenjem dobu,mislim da predstojeću duhovnu zimu abrahamske religije neće preživiti.
2015-08-09
Ooo varaš se,naše vrijeme je tek došlo i neće se mjeriti u stoljećima,već u milenijima.melkior wrote:To je smiješno, demoni bez Božjeg odobrenja uopće ne bi u većem broju mogli napustiti Pakao. U svakom trenutku postoji ograničen broj demona koji mogu napustiti pakao, i to samo s određenim zadatkom, koji im daje ili odobri Lucifer. Ako demoni haraju svijetom, to je zato jer je Bog kaznio čovječanstvo zbog grijeha njegovih, pa ga je prepustio demonima i njihovim opsjednućima, kao pravednu kaznu za otpad od Boga. Bog Otac je jasno rekao Luciferu, dajem ti jedno stoljeće (20. stoljeće), čini sa svijetom što hoćeš. Dao mu je 100 godina, ne više, da preuzme najviše duša koliko misli da ih može preuzeti, kako bi se pripremio za Konačni obračun. Sotona više nema vremena, vrijeme je isteklo.melkior wrote:Znaš, interesantno, ali demoni i Lucifer doista vjeruju da ih Bog Otac na kraju neće trajno baciti u vječni oganj i sumpor jer bi to bilo protivno samoj prirodi Boga. To što oni eonima već vode borbu protiv Boga Oca zloupotrebljavajući tu istu prirodu Boga, drugi je par rukava.Iknar je gay wrote:Lijepo si to napisao,zbilja fino sročeno,no to je tek jedna od verzija,no svak se svoje istine drži kao pijan plota.A što kad bih ti ja napisao kako je biće poznato pod mnogim imenima,kojeg većina na zapadu percipira kao Lucifera,zapravo bžanstvo koje je starije od mlađeg božanstva JHWH.melkior wrote:Svi anđeli (i demoni - pali anđeli) imaju slobodnu volju i slobodu izbora. Ali za razliku od čovjeka, koji nema znanje o Bogu bez prethodne Božje objave, anđeli se protiv Boga mogu pobuniti samo jednom, i nemaju milost otkupljenja. Zašto? Jer su svi oni, za razliku od čovjeka, gledali Boga licem u lice, kada su se pobunili protiv Boga, bili su potpuno svjesni protiv koga i čega se bune, stoga su počinili grijeh izdaje protiv Duha Svetoga, upotrijebili su znanje koje im je dano, ta imali su neposredan uvid, protiv Dobra, stoga su demoni trajno izbačeni iz Božje blizine bez mogućnosti povratka, i ne mogu više nikada zadobiti Božje povjerenje. Demoni kao i Lucifer, nisu bili slabi u odnosu na grijeh kao Adam i Eva, ne, oni su se izravno i svjesno napajali Božjim Svjetlom. Pa i sam Lucifer, koji je bio najsjajniji Božji anđeo, ne bez razloga i u nebu zvan Lucifer, imao je potpuno znanje o Bogu. On kao predvodnik pobune na Nebu, počinio je najdublju izdaju tog istog Svjetla, jer je zloupotrijebio Božje znanje ne u veću slavu Božju, ad maiorem Dei gloriam, već kako bi sam postao Bogom. Ta nije Bog anđeo, Njegova su vremena i čitava vječnost i svi svemiri, kao što ih je stvorio, tako će ih jednom i ugasiti. Stoga se Lucifer ne može spasiti, on je već osuđen na vječno prokletstvo, skupa sa svojim legijama demona, za razliku od čovjeka. Čovjeka neznanje i urođena slabost spašavaju trajne Božje odmazde. Anđeli nisu u toj poziciji, oni su, u odnosu na čovjeka, primarno moćniji, ali njihov je zajeb u odnosu na Boga trajniji, i teže ispravljiv.Iknar je gay wrote:
Lucifer nije niti jedno od toga.Zanimljivo kako islamsko poimanje Lucifera(Iblisa) bitno se razlikuje od kršćanskog.On vjeruju kako on nije,,pali'' već uzignuti od đina,jer ima slobodnu volju a ne da je programiran i limitiran kao meleci(anđeli)
2015-07-23
Ma jebeš njih,mada bi njihove modificirane crne uniforme bile odličan izbor za Luciferovu počasnu bojnu. Nego,sjećaš li se ti uopće kakve sam ja ljestve držao u onim vremenima na leksikonu.Vidiš na vrijeme sam se prebacio u pobjednički tabor.jastreb wrote:Ne znam zašto nitko ne spominje i ustaše. Jer koliko sam proučavao nisu se 1945.u partizane prebacivali samo domobrani nego i ustaše.Iknar je gay wrote:Jastrebe.Znamo se već godinama,još kada je tvoje stajalište bilo prirodnije za mene i obratno.No mislim kako je vrijeme da se i ti prebaciš u pobjednički tabor,onako kao domobrani 1945.jastreb wrote:Neka cvjeta tisuću guzica!Iknar je gay wrote:Vratit će se Babilon,Sodoma i Gomora,samo što ovaj puta neće biti nitko u mogućnosti da ih uništi.
I koliko znam o tome se usude pisati samo po neki srpski historici.
2015-07-23
Odo proucavat demografsku strukturu Trsta ....koliko im još hindusa , Kineza , pravoslavaca i muslimana treba uvalit da katolička bagra tamo postane manjina.
2014-04-11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Prijavili Plenkovića USKOK-u zbog podmićivanja zastupnika: "Konačno imamo i dokaz"
» Tinejdžere prijavili policiji jer su se maskirali u pionire, učenici se ispričali zbog "uvrede"
» Bulj zbog ilegalnih imigranata traži angažiranje vojske na granicama
» Liječnik i medicinska sestra osuđeni zbog ilegalnih pobačaja. Ali, neće u zatvor
» NjEMAČKA BLOKADA Zbog priliva ilegalnih imigranata moguće zatvaranje granice sa Švicarskom
» Tinejdžere prijavili policiji jer su se maskirali u pionire, učenici se ispričali zbog "uvrede"
» Bulj zbog ilegalnih imigranata traži angažiranje vojske na granicama
» Liječnik i medicinska sestra osuđeni zbog ilegalnih pobačaja. Ali, neće u zatvor
» NjEMAČKA BLOKADA Zbog priliva ilegalnih imigranata moguće zatvaranje granice sa Švicarskom
Page 5 of 11