Isusovci prijavili MUP UNHCR-u zbog ilegalnih deportacija
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Isusovci prijavili MUP UNHCR-u zbog ilegalnih deportacija
Lol. Kad vidim ove jeftine i smiješne alternative kršćanstvu, skidam kapu svakom poštenom ateistu.Iknar je gay wrote:Radije hinduizam,budizam nego kršćanstvo ili islam.Kad bi bar na Balkanu došlo do povratka rodnovjerja,pa umjesto Isuseka,obožavamo Svarožića i Peruna.RayMabus wrote:Dobit ce oni hinduske i ostale hramove koji sa Papom aberiranim i cijelom tom organizacijom u Rimu nema veze od Trsta do Đenove pa onda neka sheru šta oce al su fizicki odvojeni od ostatka Europe.melkior wrote:Kao kršćanin mogu slobodno reći, deportirajmo isusovcejastreb wrote:http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/458712/Isusovci-prijavili-MUP-UNHCR-u-zbog-ilegalnih-deportacija.html
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
RayMabus wrote:Ne nije tocna , bit ce uskoro .....to sam im ja sad opalija kad mi je puka film.Iknar je gay wrote:.Ukoliko je ta statistika točna,onda je to odlično,mada čisto sumnjam da je u sj.Italiji tak malo katolčadi,no ako je to stvarno tako,onda treba takvo stanje održavati,tak da niti jedna skupina nema dominaciju i prevlast.RayMabus wrote:10% hundusa , 10% budista 10% šintosita 10% pravoslavnih , 10% raznoraznih sekti 10% antireligioznih , 10% sotonista....Katolika ce biti najmanje .....sjeverna Italija ...od Trsta do Đenove.
KRAJ PRICE.
Osobno,ova mi je draža verzija Lucifera.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Leviathan2 wrote:i opet isto govnoIknar je gay wrote:Jebe mi se za kršćanstvo,isto govno ko i islam,treba ih uništit istovremeno i uspostaviti novu svjetsku religijuRayMabus wrote:Nema veze ....Nostradamus je i onako pisao o ogromnhom padu potpore kršcanstvu u Europi a ovakve stvari su razlog.
Pa nije baš isto,jer ukoliko je ovo govno,barem je tvrdo,dok je ovo što sad imamo proljev.
2015-07-23
Zaboravija san pagane.RayMabus wrote:Ne nije tocna , bit ce uskoro .....to sam im ja sad opalija kad mi je puka film.Iknar je gay wrote:.Ukoliko je ta statistika točna,onda je to odlično,mada čisto sumnjam da je u sj.Italiji tak malo katolčadi,no ako je to stvarno tako,onda treba takvo stanje održavati,tak da niti jedna skupina nema dominaciju i prevlast.RayMabus wrote:10% hundusa , 10% budista 10% šintosita 10% pravoslavnih , 10% raznoraznih sekti 10% antireligioznih , 10% sotonista....Katolika ce biti najmanje .....sjeverna Italija ...od Trsta do Đenove.
KRAJ PRICE.
I 10 % pagana .....uz ono nabrojano.
Vid na šta sam naletija .....negdje u sjevernoj Italiji snimljeno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nice,aliRayMabus wrote:Zaboravija san pagane.RayMabus wrote:Ne nije tocna , bit ce uskoro .....to sam im ja sad opalija kad mi je puka film.Iknar je gay wrote:.Ukoliko je ta statistika točna,onda je to odlično,mada čisto sumnjam da je u sj.Italiji tak malo katolčadi,no ako je to stvarno tako,onda treba takvo stanje održavati,tak da niti jedna skupina nema dominaciju i prevlast.RayMabus wrote:10% hundusa , 10% budista 10% šintosita 10% pravoslavnih , 10% raznoraznih sekti 10% antireligioznih , 10% sotonista....Katolika ce biti najmanje .....sjeverna Italija ...od Trsta do Đenove.
KRAJ PRICE.
I 10 % pagana .....uz ono nabrojano.
Vid na šta sam naletija .....negdje u sjevernoj Italiji snimljeno.
2015-07-23
Nema ali ....anđeli vole estetiku.
2014-04-11
Oni vole formu a ne sadržaj,dok su demoni pragmatičniji i više vole zabavu.RayMabus wrote:Nema ali ....anđeli vole estetiku.
2015-07-23
Jesam li ti stavio sliku demona ili Lucifera ?Iknar je gay wrote:Oni vole formu a ne sadržaj,dok su demoni pragmatičniji i više vole zabavu.RayMabus wrote:Nema ali ....anđeli vole estetiku.
Demoni su isto anđeoska hijerarhija al imaju izbrisani um ....Lucifer nema ....zna tko je.
Ciju sam ti sliku stavio ?
Oladi malo ....neubijam ja ako nemoram ....ima riješenje za ove pametnjakovice Isusovce kojima pripada i aktualni Papa koji je i pokrenuo ovu tužbu.
Cuo si koja je.
ZBOGOM SJEVERNA ITALIJA I FIZICKI KONTAKT RIMA I OSTATKA KONTINENTA.
2014-04-11
Lucifer nije niti jedno od toga.Zanimljivo kako islamsko poimanje Lucifera(Iblisa) bitno se razlikuje od kršćanskog.On vjeruju kako on nije,,pali'' već uzignuti od đina,jer ima slobodnu volju a ne da je programiran i limitiran kao meleci(anđeli)RayMabus wrote:Jesam li ti stavio sliku demona ili Lucifera ?Iknar je gay wrote:Oni vole formu a ne sadržaj,dok su demoni pragmatičniji i više vole zabavu.RayMabus wrote:Nema ali ....anđeli vole estetiku.
Demoni su isto anđeoska hijerarhija al imaju izbrisani um ....Lucifer nema ....zna tko je.
Oladi malo ....neubijam ja ako nemoram ....ima riješenje za ove pametnjakovice Isusovce kojima pripada i aktualni Papa koji je i pokrenuo ovu tužbu.
Cuo si koja je.
No kad već spominješ Isusovce,stvarno je perverzno kako se nazivaju,kad je njihov utemeljitelj posezao i eksperimentirao okultnu praksu koja nema utemeljenje u kršćanskim učenjima.
Usudio bih se reći kako je padre Ignacije bio jedan od najvećih satanista svih vremena.
2015-07-23
Ateizam samostalno, kao takav, koliko god bio na duge staze neodrživ (u krajnjoj liniji završava u aberaciji i političkom kultu Velikog vođe, kao u bivšem SSSR-u ili u Sjevernoj Koreji), ipak prihvaća i priznaje zdravi razum. Zapravo, po dozi inkorporiranog zdravog razuma kojeg imaju u sebi potrebno je procjenjivati sve religijske i ideološke pokrete. Draži mi je pošteni ateist i materijalist nego nepošteni okultist ma kojeg god usmjerenja bio. Kršćanstvo je bilo razumna i racionalna vjera koja je u vrijeme barbarskih provala u propalo Rimsko Carstvo zadržala izravnu vezu sa antičkim duhom Platona i Aristotela, i kao takva pomogla je izvući Europu iz Tamnog doba (benediktinci su praktički do pojave razvijenih gradova u 12. stoljeću bili jedini koji su opismenjavali svjetovne vladare, držali škole, knjižnice, hospicije) i pripremilo teren, kroz uništenje većine heretičkih pokreta na Zapadu, za pojavu renesanse i Novog doba. Današnmje kršćanstvo ako je trulo, trulo je jer je i duhovnost kao takva trula, i jer suvremeno kršćanstvo ne nudi odgovore i izazove modernom čovjeku postindustrijskog doba. Upravo zato islam snažno prodire, jer su tzv. kršćani postali prvi, pod utjecajem svih liberalnih i lijevih masovnih pokreta i medija na Zapadu, pičkice bez duha i bez muda. Islam nema bogatu duhovnu i intelektualnu baštinu kakvu ima kršćanstvo, i u smislu teologije, mistike, kulture i umjetnosti. Ali islam danas ima onu duhovnu snagu, ima muda i srce koju je kršćanstvo izgubilo kroz generacije sustavnog ocrnjivanja, aberacije svih duhovnih vrijednosti zapadne civilizacije, i njihove prodaje za šaku eura te neograničen rast ekonomske potrošnje. Tendencije povratka nekakvom skandinavskom Thoru, slavenskom Perunu pokazuje da je Europljanima ipak i uvijek na prvom mjestu religija služila radi očuvanja njihove tradicije, odnosno tradicionalnih društvenih odnosa i običaja, ne toliko radi racionalizacije čovjekova mjesta u svijetu i svemiru i duhovne potrebe za filozofskom introspektivom u odnosu na sebe, na druge i na svemir, ili potrebe za smislom.melkior wrote:Lol. Kad vidim ove jeftine i smiješne alternative kršćanstvu, skidam kapu svakom poštenom ateistu.Iknar je gay wrote:Radije hinduizam,budizam nego kršćanstvo ili islam.Kad bi bar na Balkanu došlo do povratka rodnovjerja,pa umjesto Isuseka,obožavamo Svarožića i Peruna.RayMabus wrote:Dobit ce oni hinduske i ostale hramove koji sa Papom aberiranim i cijelom tom organizacijom u Rimu nema veze od Trsta do Đenove pa onda neka sheru šta oce al su fizicki odvojeni od ostatka Europe.melkior wrote:Kao kršćanin mogu slobodno reći, deportirajmo isusovcejastreb wrote:http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/458712/Isusovci-prijavili-MUP-UNHCR-u-zbog-ilegalnih-deportacija.html
2015-08-09
MUP napominje da je u 2016. godini u Hrvatskoj evidentirano 2230 tražitelja međunarodne zaštite, dok ih je u 2015. godini bilo 211, "što jasno ukazuje na drastičan porast broja tražitelja međunarodne zaštite, odnosno na dostupnost spomenutog instituta zaštite".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isusovacka-sluzba-tvrdi-da-hrvatska-izbjeglice-nezakonito-tjera-iz-zemlje-reagirao-mup/941784.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/isusovacka-sluzba-tvrdi-da-hrvatska-izbjeglice-nezakonito-tjera-iz-zemlje-reagirao-mup/941784.aspx
2014-04-11
Da,najbolji primjer kako je kršćanstvo izvuklo Europu iz mračnog doba,vidi se u srednjem vijeku za vrijeme svete inkvizicije.Da nije bilo prosvjetitelja i francuske revolucije,još uvijek bi smo živili u nekakvoj inačici kršćanskog ISIL-a.
2015-07-23
Gdje si ovo našao boga ti ? Tužit ću te za copyrightRayMabus wrote:
2015-07-23
Na internetu.Iknar je gay wrote:Gdje si ovo našao boga ti ? Tužit ću te za copyrightRayMabus wrote:
Koristim tu sliku još i na prošlom forumu jer najbolje opisuje nešto šta je Nostradamus napisa šta ceka ove prostore.
2014-04-11
Nekad sam se volio zajebavati s photoshopom,sad nemam više živaca, kad mi je izgorio stari latop izgubio sam sve svoje uratke,ali i adobe cs,dok na ovom laptopu nemam taj program.RayMabus wrote:Na internetu.Iknar je gay wrote:Gdje si ovo našao boga ti ? Tužit ću te za copyrightRayMabus wrote:
Koristim tu sliku još i na prošlom forumu jer najbolje opisuje nešto šta je Nostradamus napisa šta ceka ove prostore.
2015-07-23
To je dobra slika ....Hrvati su katolici i slijede ovog šugavog Papu isusovca a isti ce im natrpat ove.
Ima to u Nostradamusu napisano na više mjesta ....baš Hrvatska se spominje tj Slavonija i Dalmacija.
Nakon ovog Pape ODBACIT CE TO.
Ima to u Nostradamusu napisano na više mjesta ....baš Hrvatska se spominje tj Slavonija i Dalmacija.
Nakon ovog Pape ODBACIT CE TO.
2014-04-11
Međutim,dobar dio sam našao na starom forumu,ali većina je izgubljena u nepovrat.
2015-07-23
Svi anđeli (i demoni - pali anđeli) imaju slobodnu volju i slobodu izbora. Ali za razliku od čovjeka, koji nema znanje o Bogu bez prethodne Božje objave, anđeli se protiv Boga mogu pobuniti samo jednom, i nemaju milost otkupljenja. Zašto? Jer su svi oni, za razliku od čovjeka, gledali Boga licem u lice, kada su se pobunili protiv Boga, bili su potpuno svjesni protiv koga i čega se bune, stoga su počinili grijeh izdaje protiv Duha Svetoga, upotrijebili su znanje koje im je dano, ta imali su neposredan uvid, protiv Dobra, stoga su demoni trajno izbačeni iz Božje blizine bez mogućnosti povratka, i ne mogu više nikada zadobiti Božje povjerenje. Demoni kao i Lucifer, nisu bili slabi u odnosu na grijeh kao Adam i Eva, ne, oni su se izravno i svjesno napajali Božjim Svjetlom. Pa i sam Lucifer, koji je bio najsjajniji Božji anđeo, ne bez razloga i u nebu zvan Lucifer, imao je potpuno znanje o Bogu. On kao predvodnik pobune na Nebu, počinio je najdublju izdaju tog istog Svjetla, jer je zloupotrijebio Božje znanje ne u veću slavu Božju, ad maiorem Dei gloriam, već kako bi sam postao Bogom. Ta nije Bog anđeo, Njegova su vremena i čitava vječnost i svi svemiri, kao što ih je stvorio, tako će ih jednom i ugasiti. Stoga se Lucifer ne može spasiti, on je već osuđen na vječno prokletstvo, skupa sa svojim legijama demona, za razliku od čovjeka. Čovjeka neznanje i urođena slabost spašavaju trajne Božje odmazde. Anđeli nisu u toj poziciji, oni su, u odnosu na čovjeka, primarno moćniji, ali njihov je zajeb u odnosu na Boga trajniji, i teže ispravljiv.Iknar je gay wrote:Lucifer nije niti jedno od toga.Zanimljivo kako islamsko poimanje Lucifera(Iblisa) bitno se razlikuje od kršćanskog.On vjeruju kako on nije,,pali'' već uzignuti od đina,jer ima slobodnu volju a ne da je programiran i limitiran kao meleci(anđeli)RayMabus wrote:Jesam li ti stavio sliku demona ili Lucifera ?Iknar je gay wrote:Oni vole formu a ne sadržaj,dok su demoni pragmatičniji i više vole zabavu.RayMabus wrote:Nema ali ....anđeli vole estetiku.
Cuo si koja je.
2015-08-09
Zanimljivo je kad umni otpad misli nešto .....sad bih ti valjda trebao iščupati grkljan da ti pokažem da mene nitko nemora SPAŠAVAT.melkior wrote: Stoga se Lucifer ne može spasiti, on je već osuđen na vječno prokletstvo, skupa sa svojim legijama demona, za razliku od čovjeka. Čovjeka neznanje i urođena slabost spašavaju trajne Božje odmazde. Anđeli nisu u toj poziciji, oni su, u odnosu na čovjeka, primarno moćniji, ali njihov je zajeb u odnosu na Boga trajniji, i teže ispravljiv.
2014-04-11
Jer imaju znanje, ljepota je suptilna, elegantna inteligencija koja izražava prirodnu plemenitost postojanja i njen viši izvorRayMabus wrote:Nema ali ....anđeli vole estetiku.
2015-08-09
Netočno, upravo su kršćanski redovi osnivali sveučilišta, čuvali knjige, osnivali knjižnice i ljekarne.Iknar je gay wrote:Da,najbolji primjer kako je kršćanstvo izvuklo Europu iz mračnog doba,vidi se u srednjem vijeku za vrijeme svete inkvizicije.Da nije bilo prosvjetitelja i francuske revolucije,još uvijek bi smo živili u nekakvoj inačici kršćanskog ISIL-a.
2015-08-09
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Prijavili Plenkovića USKOK-u zbog podmićivanja zastupnika: "Konačno imamo i dokaz"
» Tinejdžere prijavili policiji jer su se maskirali u pionire, učenici se ispričali zbog "uvrede"
» Bulj zbog ilegalnih imigranata traži angažiranje vojske na granicama
» Liječnik i medicinska sestra osuđeni zbog ilegalnih pobačaja. Ali, neće u zatvor
» NjEMAČKA BLOKADA Zbog priliva ilegalnih imigranata moguće zatvaranje granice sa Švicarskom
» Tinejdžere prijavili policiji jer su se maskirali u pionire, učenici se ispričali zbog "uvrede"
» Bulj zbog ilegalnih imigranata traži angažiranje vojske na granicama
» Liječnik i medicinska sestra osuđeni zbog ilegalnih pobačaja. Ali, neće u zatvor
» NjEMAČKA BLOKADA Zbog priliva ilegalnih imigranata moguće zatvaranje granice sa Švicarskom
Page 4 of 11