Užas: Srbija u nezaustavljivom pohodu na Europu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Užas: Srbija u nezaustavljivom pohodu na Europu
Koje naoružavanje, jebote? Najjača je bila po raspadu Juge i preuzimanju JNA...I šta bi? Totalni kolaps.Ground Biscuits wrote:Naoruzavanjem Srbije jacaju se i pregovaracke pozicije po pitanju Kosova a i po pitanju svega ostalogSerbinho-3 wrote:Migovi 29, BUK-ovi su dobro odigrali ulogu da se ovi uplase ulaska Rusa i da ubrzaju otvaranje poglavlja.
A di pare za bilo što. Tko bi im prihvatio za oružje, sve da ga dobiju na dar...Ni popisa mrtvih i invalida
iz prošlog rata nemaju, a kamo li da imju zbrinute njih i njihove obitelji.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Prošetali ste nakon što je rat u Europi bio završen (Treća armija), ito dolinom Mure (uz mađarsku granicu).pizzon wrote:Eroo wrote:Držim se k-rimskog prava. Vi ste ga ozakonili i ne ja.pizzon wrote:ne bi me iznenadilo da je to tvoj najiskreniji odgovorEroo wrote:Kosovo je oteto Turcima, sveznalico.jastreb wrote:
Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim,a ovdje osporavaš pravo Srbima na kosovo.
Kosovo je oteto Srbiji.
i to sve kenja covek koji zivi u drzavi koja verovatno ne bi ni postojala
da nisi moji dedovi prosetali do ljubljane. koja bi garant bila podeljena
izmedju austrije i italije i gde bi se slovenacki govorio samo nezvanicno.
bili biste manjina !
Slovenija je jedna od rijetkih balkanskih država koja je imala autentični antifašizam.
Djelomično se tu može ubrojati i Hrvatska -dio Dalmacije i Istra. Ostali ste susjede klali po kućama.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ajde Ero, sada hvalis antifasizam u SLO.
Ne znas vise ni sam sta pricas.
Hrvatima prodajes ustase i fasiste a Slovencima Anti Fasiste.
Izgleda si najveci Partizan u SLO.
Ne znas vise ni sam sta pricas.
Hrvatima prodajes ustase i fasiste a Slovencima Anti Fasiste.
Izgleda si najveci Partizan u SLO.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nisu sultana u njegovom pohodu na Europu zaustavili Srbi kod Panceva vec Hrvati kod Siska.'
» Nisu sultana u njegovom pohodu na Europu zaustavili Srbi kod Panceva vec Hrvati kod Siska.'
» Srbija - užas
» Srbija priznala da je u njoj užas
» Užas: Srbija pozvana u BRICS
» Srbija - užas
» Srbija priznala da je u njoj užas
» Užas: Srbija pozvana u BRICS
Page 2 of 2