Užas: Srbija u nezaustavljivom pohodu na Europu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Užas: Srbija u nezaustavljivom pohodu na Europu
Ogroman broj poglavlja
Tokom prve polovine 2017. planiramo da otvorimo što više poglavlja - uverava nas sagovornik iz vrha EU.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:642830-Do-juna-cak-12-poglavlja
---------------------------------------------
Čim uđu Srbi, a mi već jesmo, to je Jugoslavija.
Možda se Europa raspadne ove godine...
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Srbija u nezaustavljivom pohodu na Europu
Zašto ne idu u Rusiju ili Tursku, tamo negdje? Jel baš moraju tu di smo i mi?
crvenkasti-
2014-04-17
to je samo igra crveni,tako je to u politici,jedno se govori,drugo se misli a trece se radi
Guest- Guest
...kad ste ulizice...crvenkasti wrote:Zašto ne idu u Rusiju ili Tursku, tamo negdje? Jel baš moraju tu di smo i mi?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srpski partijarh Irinej: Kosovo je duša Srbinova, dok je Srba bit će i Kosova
---
SCP zaustavlja ulazak Srbije u EU.
---
SCP zaustavlja ulazak Srbije u EU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim,a ovdje osporavaš pravo Srbima na kosovo.RayMabus wrote:Srpski partijarh Irinej: Kosovo je duša Srbinova, dok je Srba bit će i Kosova
Kosovo je oteto Srbiji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Samo konstatiram ono šta je ocito : zapad nece doci i rec Rusima eto Krim je vaš sve je pet .....nisu ni Rusi to napravili s Kosovom tako da ....jastreb wrote:
Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kosovo je oteto Turcima, sveznalico.jastreb wrote:Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim,a ovdje osporavaš pravo Srbima na kosovo.RayMabus wrote:Srpski partijarh Irinej: Kosovo je duša Srbinova, dok je Srba bit će i Kosova
Kosovo je oteto Srbiji.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
PRAVO UKRAJINSKIM RUSIMA,bilo bi tocnijejastreb wrote:Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim,a ovdje osporavaš pravo Srbima na kosovo.RayMabus wrote:Srpski partijarh Irinej: Kosovo je duša Srbinova, dok je Srba bit će i Kosova
Kosovo je oteto Srbiji.
Guest- Guest
Onda je i Hercegovina to isto.Sveznadare!Eroo wrote:Kosovo je oteto Turcima, sveznalico.jastreb wrote:Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim,a ovdje osporavaš pravo Srbima na kosovo.RayMabus wrote:Srpski partijarh Irinej: Kosovo je duša Srbinova, dok je Srba bit će i Kosova
Kosovo je oteto Srbiji.
2014-04-22
Po vašem, k-rimskom zakonu i je, mudrjašu.jastreb wrote:Onda je i Hercegovina to isto.Sveznadare!Eroo wrote:Kosovo je oteto Turcima, sveznalico.jastreb wrote:Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim,a ovdje osporavaš pravo Srbima na kosovo.RayMabus wrote:Srpski partijarh Irinej: Kosovo je duša Srbinova, dok je Srba bit će i Kosova
Kosovo je oteto Srbiji.
2016-07-22
Migovi 29, BUK-ovi su dobro odigrali ulogu da se ovi uplase ulaska Rusa i da ubrzaju otvaranje poglavlja.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ne bi me iznenadilo da je to tvoj najiskreniji odgovorEroo wrote:Kosovo je oteto Turcima, sveznalico.jastreb wrote:Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim,a ovdje osporavaš pravo Srbima na kosovo.RayMabus wrote:Srpski partijarh Irinej: Kosovo je duša Srbinova, dok je Srba bit će i Kosova
Kosovo je oteto Srbiji.
Guest- Guest
Naoruzavanjem Srbije jacaju se i pregovaracke pozicije po pitanju Kosova a i po pitanju svega ostalogSerbinho-3 wrote:Migovi 29, BUK-ovi su dobro odigrali ulogu da se ovi uplase ulaska Rusa i da ubrzaju otvaranje poglavlja.
Guest- Guest
Držim se k-rimskog prava. Vi ste ga ozakonili i ne ja.pizzon wrote:ne bi me iznenadilo da je to tvoj najiskreniji odgovorEroo wrote:Kosovo je oteto Turcima, sveznalico.jastreb wrote:Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim,a ovdje osporavaš pravo Srbima na kosovo.RayMabus wrote:Srpski partijarh Irinej: Kosovo je duša Srbinova, dok je Srba bit će i Kosova
Kosovo je oteto Srbiji.
2016-07-22
Bilo kako bilo Zapad i SAD danas više cijene srpske nego hrvatske političare.
Koliko se vidi,sa srpskim razgovaraju kao sa sebi ravnim pregovaračima,dok naše više drže za nekakva potrčkala.
Koliko se vidi,sa srpskim razgovaraju kao sa sebi ravnim pregovaračima,dok naše više drže za nekakva potrčkala.
2014-04-22
Eroo wrote:Držim se k-rimskog prava. Vi ste ga ozakonili i ne ja.pizzon wrote:ne bi me iznenadilo da je to tvoj najiskreniji odgovorEroo wrote:Kosovo je oteto Turcima, sveznalico.jastreb wrote:Na temi o Krimu osporavaš pravo Rusima na Krim,a ovdje osporavaš pravo Srbima na kosovo.RayMabus wrote:Srpski partijarh Irinej: Kosovo je duša Srbinova, dok je Srba bit će i Kosova
Kosovo je oteto Srbiji.
i to sve kenja covek koji zivi u drzavi koja verovatno ne bi ni postojala
da nisi moji dedovi prosetali do ljubljane. koja bi garant bila podeljena
izmedju austrije i italije i gde bi se slovenacki govorio samo nezvanicno.
bili biste manjina !
Guest- Guest
ja mislim da se ameri zbune kad im dodje u kratkom vremenu puno ljudi iz razlicitih zemalja,previse je to za njihove anglosaksonske mozgovejastreb wrote:Bilo kako bilo Zapad i SAD danas više cijene srpske nego hrvatske političare.
Guest- Guest
Koje naoružavanje, jebote? Najjača je bila po raspadu Juge i preuzimanju JNA...I šta bi? Totalni kolaps.Ground Biscuits wrote:Naoruzavanjem Srbije jacaju se i pregovaracke pozicije po pitanju Kosova a i po pitanju svega ostalogSerbinho-3 wrote:Migovi 29, BUK-ovi su dobro odigrali ulogu da se ovi uplase ulaska Rusa i da ubrzaju otvaranje poglavlja.
A di pare za bilo što. Tko bi im prihvatio za oružje, sve da ga dobiju na dar...Ni popisa mrtvih i invalida
iz prošlog rata nemaju, a kamo li da imju zbrinute njih i njihove obitelji.
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nisu sultana u njegovom pohodu na Europu zaustavili Srbi kod Panceva vec Hrvati kod Siska.'
» Nisu sultana u njegovom pohodu na Europu zaustavili Srbi kod Panceva vec Hrvati kod Siska.'
» Srbija - užas
» Srbija priznala da je u njoj užas
» Užas: Srbija pozvana u BRICS
» Srbija - užas
» Srbija priznala da je u njoj užas
» Užas: Srbija pozvana u BRICS
Page 1 of 2