pepela mi dajte...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: pepela mi dajte...
...stvar je u tome sto ej zanimljivo da takve likove na celo hdz-a(sanadera,jacu,plenkija) upravo oni koji se smatraju desnicarima u hdz-u?..zasto?..pa zato sto sam vec naveo tolika im je opsesiaj da sdp ne dođe na vlast da ako treba na celo hdz-a ce dovesti upravo-ljevicara ili liberala...i tako sami stavljajuci = između hdz-a i sdp-a...da bi ti isti na koncu pomeli one koji su ih i postavili na celo hdz-a..sanader glavasa...plenki brkica...jaca..sanaderamutava baštarda wrote:pa dobro sdp/hdz su bratske stranke, trebaju se prisajediniti, članstvo izmiriti uz pečene volove i vegeterijanski meni, za svakoga po nešto.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...sada taj isti brkic za kojeg se navodno smatra da kontrolira hdz i plenikja..polutajno svako malo se sastaje sa karamarkom...pa cak mu ni hase vise nije toliko 'los'....a i glasnovic ima 'pozitivnih strana'....
2015-09-08
meni je ista stvar tko će biti na vlasti hdz ili sdp...
stoji....ali hdz ima ako zeli doista biti ono sto je a to znaci stranka koja slijedi tuđmanov i hrvatski put..vece sanse biti puno vise nego sdp na vlasti..ali dok ih ovakvi ljudi vode teskomutava baštarda wrote:meni je ista stvar tko će biti na vlasti hdz ili sdp...
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» Dajte bre čoveku čašu vode, udav ise
» dajte mu jer njemu treba
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» Dajte bre čoveku čašu vode, udav ise
» dajte mu jer njemu treba
Page 2 of 2