ČUVAJTE SE:Kako najebe uhvačeni ljubavnik....
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ČUVAJTE SE:Kako najebe uhvačeni ljubavnik....
ima dobar vic... dolazi haso kući i vidi fatu jebe se sa unproforcima, ubrzo nakon šoka ode u gostionu i tamo ispriča ekipi što mu se dogodilo. pita ga konobar; iii šta si poduzeo kad si vido fatu s 2 crnca i arapom.... veli haso; a šta ću, slika sam ih i posla benettonu pa sad čekam odgovor..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Jebiga , umililo joj se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba je nju prebit a ne njega. Idiot obicbni. Takve i treba da varaju kad su kreteni.provocator wrote:Glupan... Ispao rogonja pa više ne bu ako prebije jednoga od onih s kojima mu žena rogove nabija.
2014-04-11
A zato i ima ona narodna : Voli djecu žene svoje , možda je koje .....i tvoje.
2014-04-11
budalescina,
tipa naritat jer je yebao u krevetu koji sam ja kupio a nju naritat jer je uvela tipa u krevet koji sam ja kupio
onda oboje potjerat van, nek nastave negdje drugdje,
ugovor je prekrsen i sve poduzeto u vezi naplate zadovoljstine je dogodjeno
osobno sam dozivio da mi je zena s kojom sam zivio rekla da je nasla nekog ko joj se svidja vise od mene i da zeli da raskine vezu, slozio sam se bez pardona te joj pomogao oko iseljavanja i useljavanja u novi dom, korektno od nje korektno od mene, dan danas se sretnemo i odemo na kavicu te se bas fino ispricamo, inace se u lika razocarala nakon 2 mjeseca
sve u zivotu je ugovor i to treba postivati, ko prekrsi ugovor podlozan je posljedicama , isto vrijedi i za musku stranu ili bilo sto
svaki ugovor se moze raskinuti ako su ljudi imalo normalni bez nekih vecijeh trzavica, medjutim ako dojde do varanja na stetu drugog onda je opravdano sve pa i nasilje jer onaj ko je prevaren isto trpi psihicku stetu vise nego da je dogovorno raskinuto
tipa naritat jer je yebao u krevetu koji sam ja kupio a nju naritat jer je uvela tipa u krevet koji sam ja kupio
onda oboje potjerat van, nek nastave negdje drugdje,
ugovor je prekrsen i sve poduzeto u vezi naplate zadovoljstine je dogodjeno
osobno sam dozivio da mi je zena s kojom sam zivio rekla da je nasla nekog ko joj se svidja vise od mene i da zeli da raskine vezu, slozio sam se bez pardona te joj pomogao oko iseljavanja i useljavanja u novi dom, korektno od nje korektno od mene, dan danas se sretnemo i odemo na kavicu te se bas fino ispricamo, inace se u lika razocarala nakon 2 mjeseca
sve u zivotu je ugovor i to treba postivati, ko prekrsi ugovor podlozan je posljedicama , isto vrijedi i za musku stranu ili bilo sto
svaki ugovor se moze raskinuti ako su ljudi imalo normalni bez nekih vecijeh trzavica, medjutim ako dojde do varanja na stetu drugog onda je opravdano sve pa i nasilje jer onaj ko je prevaren isto trpi psihicku stetu vise nego da je dogovorno raskinuto
» LJUBAVNIK MONSTRUMA IZ ORLANDA: 'Ovo nema veze s terorizmom već s osvetom!'
» Čuvajte se, pazite se, jer znakovi su premalo
» SRBI, ČUVAJTE SE! 2017. je poslednja dobra prilika za RUŠENJE DRŽAVE!
» Biden: cuvajte demokreaciju kao zjenicu oka svoga
» LJUBAVNIK MONSTRUMA IZ ORLANDA: 'Ovo nema veze s terorizmom već s osvetom!'
» Čuvajte se, pazite se, jer znakovi su premalo
» SRBI, ČUVAJTE SE! 2017. je poslednja dobra prilika za RUŠENJE DRŽAVE!
» Biden: cuvajte demokreaciju kao zjenicu oka svoga
Page 2 of 2