Papa Franjo: U borbi protiv nasilja terorizma ne smijemo se koristiti silom
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Papa Franjo: U borbi protiv nasilja terorizma ne smijemo se koristiti silom
Pa da, baš to. Isus je umro za grijehe cijelog svijeta, on, nevino Janje koje se dobrovoljno žrtvovalo kako bi pravda Božja bila zadovoljena. Zauzeo se za ljude kod Oca, i to zauzeće potvrdio vlastitom dobrovoljnom žrtvom na križu, da nije, nema čovjeka koji bi se spasio. Spašeni u imenu Isusovom, pred Ocem.red wolf wrote:Pa ne baš...melkior wrote:Molio je Oca da im oprosti jer im je Isus oprostio, da im Isus nije oprostio, ne bi im ni Otac oprostio.red wolf wrote:Dakle, molio je Oca?melkior wrote:Opraštao je u SVOJE ime jer je rekao: Oprosti im Oče, jer ne znaju što čine!red wolf wrote:
Isus nije praštao u svoje ime već u ime Oca...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
red wolf wrote:
Pa to je @dedin zakon, ne moj...Rekao sam ti da je on na suprotnoj strani...
to što govoriš ti nitko neće vjerovati, 95% ljudi ne može prihvatiti istinu, jer im je preteška, slađa im je laž
ne možeš razotkriti nešto što nije skriveno
Guest- Guest
Misliš?deda wrote:red wolf wrote:
Pa to je @dedin zakon, ne moj...Rekao sam ti da je on na suprotnoj strani...
to što govoriš ti nitko neće vjerovati, 95% ljudi ne može prihvatiti istinu, jer im je preteška, slađa im je laž
red wolf-
2016-02-10
Jer ti sad jasno @deda zašto je Isus ispričao onu prispodobu o ušici igle i devi?
red wolf-
2016-02-10
pa eto onda razotkrij, a možeš i sa Sizifom gurati kamenred wolf wrote:Misliš?deda wrote:
svi će reći da si ti lud, a ja da imam soli u glavi, samo malo provociram
Guest- Guest
A zašto bih @deda?...Sve se ima odviti kako je određeno...Samo treba biti opušten...deda wrote:pa eto onda razotkrij, a možeš i sa Sizifom gurati kamenred wolf wrote:Misliš?deda wrote:
red wolf-
2016-02-10
Poznata mi je Thelema. Ajde, barem znam na čemu sam. Mislio sam da si ateist, a ti okultist, i to kakav.deda wrote:pa eto onda razotkrij, a možeš i sa Sizifom gurati kamenred wolf wrote:Misliš?deda wrote:
2015-08-09
red wolf wrote:Jer ti sad jasno @deda zašto je Isus ispričao onu prispodobu o ušici igle i devi?
zato što mu je loše išla matematika, pa nije volio novac, neuk sin tesara nije znao zbrajati i oduzimati, kao učeni ljudi u ono doba poput farizeja
Guest- Guest
E moj @deda, zato si tamo gdje jesi...No, tvoj izbor...deda wrote:red wolf wrote:Jer ti sad jasno @deda zašto je Isus ispričao onu prispodobu o ušici igle i devi?
zato što mu je loše išla matematika, pa nije volio novac, neuk sin tesara nije znao zbrajati i oduzimati, kao učeni ljudi u ono doba poput farizeja
red wolf-
2016-02-10
oj, deda..nemam zivaca to citati...
2016-11-17
Štro bi trebao biti čovjek uopće?...Pročitajte priču o Samaritancu u Novom Zavjetu...Tada ćete znati što biste vi ljudi trebali zapravo biti...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:E moj @deda, zato si tamo gdje jesi...No, tvoj izbor...deda wrote:red wolf wrote:Jer ti sad jasno @deda zašto je Isus ispričao onu prispodobu o ušici igle i devi?
to nije izbor, to je sudbina, ona je svima predodređena, svatko igra svoju ulogu
možda sam se malo našalio, no znam o čemu govorim
https://en.wikipedia.org/wiki/Tekton
Last edited by deda on 2/1/2017, 00:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
evo ga i ovaj reinkarnirani kurac od ovce...ljudi, da vi znate koliko smarate...red wolf wrote:Štro bi trebao biti čovjek uopće?...Pročitajte priču o Samaritancu u Novom Zavjetu...Tada ćete znati što biste vi ljudi trebali zapravo biti...
2016-11-17
Kad savladate Samaritanca, tada pročitajte što je Isus rekao tko je vas ''bližnji''...Da shvatite tko su vam sestre i braća...
red wolf-
2016-02-10
Reci mi čemu služi vojska i zašto Isus nije nikada opleo po istoj? Zar ti misliš da na primjer ne trebaš braniti svoju obitelj, grad, državu..ako je neko napadne?red wolf wrote:Isus je zaustavio Petra kad se latio mača...To je ta ''filozofija'' koja nije doprla do srca ljudi...Prepustiti se pljuvanju, mučenju, bičevanju, razapinjanju i na kraju smrti...Ljubi neprijatelja svog, jer on je zapravo ti - svi ste vi Jedno!melkior wrote:Izvan konteksta događaja, takve izjave vode ravno u samoubojstvo. I Sotona može citirati Bibliju za vlastite potrebe. Hoće li muslimani prestati ubijati Europljane ako oni okrenu drugi obraz? Hoće li se možda preobratiti na kršćanstvo? Papa sere kao napušeni hippy, a kršćanima na Bliskom istoku je okrenuo leđa. Priča o sućuti i samilosti prema neprijatelju dok ih ovi kolju kao ovce. Isusova žrtva na križu je imala nekakvo značenje u smislu spasenja čovječanstva, žrtve današnjih kršćana nemaju nikakvo značenje. Moliti se može za duše neprijatelja i kad ih pobiješ. A i ne moraš moliti za njih, tko ih jebe, Bog će ionako znati koji su Njegovi. Ova situacija u Europi neće dugo trajati, a jednom kad pukne, hoće li papa bježati preko bare u Meksiko ili će okrenuti drugi obraz?red wolf wrote:Samo ukazuje na ono što je Isus propovijedao.melkior wrote:Papa se aktivno bori protiv gravitacije, svakim danom sve više, u svakom pogledu
Ovo je valjda najmilozvučniji hohštapler i lažnjak koji je zasjeo na Petrovu stolicu u čitavoj povijesti Crkve
Guest- Guest
Pa ne baš...To se samo tako čini...To je ''zamka'' ali kao učenje više...deda wrote:red wolf wrote:E moj @deda, zato si tamo gdje jesi...No, tvoj izbor...deda wrote:red wolf wrote:Jer ti sad jasno @deda zašto je Isus ispričao onu prispodobu o ušici igle i devi?
to nije izbor, to je sudbina, ona je svima predodređena, svatko igra svoju ulogu
možda sam se malo našalio, no znam o čemu govorim
https://en.wikipedia.org/wiki/Tekton
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Kad savladate Samaritanca, tada pročitajte što je Isus rekao tko je vas ''bližnji''...Da shvatite tko su vam sestre i braća...
a priča o Barabi?
Guest- Guest
A što braniš?tre911 wrote:Reci mi čemu služi vojska i zašto Isus nije nikada opleo po istoj? Zar ti misliš da na primjer ne trebaš braniti svoju obitelj, grad, državu..ako je neko napadne?red wolf wrote:Isus je zaustavio Petra kad se latio mača...To je ta ''filozofija'' koja nije doprla do srca ljudi...Prepustiti se pljuvanju, mučenju, bičevanju, razapinjanju i na kraju smrti...Ljubi neprijatelja svog, jer on je zapravo ti - svi ste vi Jedno!melkior wrote:Izvan konteksta događaja, takve izjave vode ravno u samoubojstvo. I Sotona može citirati Bibliju za vlastite potrebe. Hoće li muslimani prestati ubijati Europljane ako oni okrenu drugi obraz? Hoće li se možda preobratiti na kršćanstvo? Papa sere kao napušeni hippy, a kršćanima na Bliskom istoku je okrenuo leđa. Priča o sućuti i samilosti prema neprijatelju dok ih ovi kolju kao ovce. Isusova žrtva na križu je imala nekakvo značenje u smislu spasenja čovječanstva, žrtve današnjih kršćana nemaju nikakvo značenje. Moliti se može za duše neprijatelja i kad ih pobiješ. A i ne moraš moliti za njih, tko ih jebe, Bog će ionako znati koji su Njegovi. Ova situacija u Europi neće dugo trajati, a jednom kad pukne, hoće li papa bježati preko bare u Meksiko ili će okrenuti drugi obraz?red wolf wrote:Samo ukazuje na ono što je Isus propovijedao.melkior wrote:Papa se aktivno bori protiv gravitacije, svakim danom sve više, u svakom pogledu
Ovo je valjda najmilozvučniji hohštapler i lažnjak koji je zasjeo na Petrovu stolicu u čitavoj povijesti Crkve
red wolf-
2016-02-10
Nema frke...Čim potaracamo inžinjere počinjemo rad na ekumeni...Sad nije baš tajming neki...
Last edited by jasambrend on 2/1/2017, 00:03; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Onome ko je oprost tražio i ko ga je priznao za sina Božjeg.red wolf wrote:Kome je Isus oprostio na križu?
Guest- Guest
Meni onaj prvi koji kopa po kontejneru, ne trebam ga tražiti u ljudima druge vjere i kulture koji bi me rado satrali i domogli se mog krova nad glavom. Ajde odjebi s lažnim moralizmom, jeftini dušobrižniče.red wolf wrote:Kad savladate Samaritanca, tada pročitajte što je Isus rekao tko je vas ''bližnji''...Da shvatite tko su vam sestre i braća...
2015-08-09
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Papa Fahrudin(Franjo):Nema islamskog terorizma
» Veće ovlasti policije BiH u borbi protiv terorizma
» U Sandžaku zajednička dova u znak podrške Turskoj u borbi protiv terorizma
» Papa u borbi protiv anglosaske sotone i Zelenskog
» DANSKA UVELA DRASTIČNE MJERE U BORBI PROTIV TERORIZMA Oduzeto državljanstvo osobama osumnjičenima za odanost džihadističkom pokretu
» Veće ovlasti policije BiH u borbi protiv terorizma
» U Sandžaku zajednička dova u znak podrške Turskoj u borbi protiv terorizma
» Papa u borbi protiv anglosaske sotone i Zelenskog
» DANSKA UVELA DRASTIČNE MJERE U BORBI PROTIV TERORIZMA Oduzeto državljanstvo osobama osumnjičenima za odanost džihadističkom pokretu
Page 5 of 8