Makrobiotikom pobjedila rak
Page 1 of 1
Makrobiotikom pobjedila rak
Umrla je dizajnerica Ivana Popović
Liječila se makrobiotičkom prehranom i tjelovježbom
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/show/bolest-je-ipak-pobjedila-umrla-je-dizajnerica-ivana-popovic-505551 - 24sata.hr
Modna dizajnerica i svestrana umjetnica Ivana Popović umrla je sinoć u Zagrebu, u 49. godini. Preminula je u snu, od posljedica karcinoma dojke koji je metastazirao na mozak.
Odbila je kemoterapiju i zračenje
Prije četiri godine pobijedila je rak dojke. Podvrgnula se mastektomiji te se liječila se isključivo makrobiotičkom prehranom i tjelovježbom.
Kad sam odbila kemoterapiju i zračenje, doktorica mi je rekla: ‘Vratit ćeš se ti nama u kolicima s metastazama’ - rekla je tada Popović koja je ipak izgubila bitku. Najveća potpora bila joj je majka Lepa, koja se i sama makrobiotikom izliječila od raka maternice i jajnika.
Promjena prioriteta i zdraviji pristup tijelu motivirali su je da ruši tabue koji su vezani za bolesti.
Guest- Guest
Re: Makrobiotikom pobjedila rak
Nije pobijedila..
To je stvar osobnog odabira.
I kemo unistava organizam.
I kemo unistava organizam.
2014-04-12
negdje sam pročitao da e175 tj zlato, kao dio prehrane, pomaže otkrivanju raka i vjerojatno vode do čestica raka tj mogu lijekove dovuć bolje nego druge tvari..
maggie13 wrote:
treba svaki dan piti žlicu soda bikarbone, ona poništava kiselost organizma, ako imaš kiselost to ti nije dobro
Guest- Guest
kic wrote:
negdje sam pročitao da e175 tj zlato, kao dio prehrane, pomaže otkrivanju raka i vjerojatno vode do čestica raka tj mogu lijekove dovuć bolje nego druge tvari..
monoatomsko zlato, njega su jeli Nefili koji se spominju kao divovi u Bibliji
https://www.monatomicgold.co.uk/
Guest- Guest
deda wrote:kic wrote:
monoatomsko zlato, njega su jeli Nefili koji se spominju kao divovi u Bibliji
https://www.monatomicgold.co.uk/
gdje nađeš te linkove, ali da, stari Egipćani su sve do Južne Afrike išli po to zlato..
kic wrote:
gdje nađeš te linkove
jednostavno, pročitao sam cijeli internet i znam napamet gdje je što
https://hr.wikipedia.org/wiki/Nefili
Guest- Guest
Nije smiješno uopće...Ljudi ionako nemaju puno izbora i bore se kako najbolje znaju i umiju...Mog starog izvukla kemoterapija, ali i to što nije klonuo duhom...Opet, svačiji organizam drukčije reagira, netko je u startu preslab za taj vid borbe jer imunitet strada brutalno, a nuspojave su jako ružne...Podrška svima koji se bore s tim zlom ma na koji god način... Počivala u miru Ivana....Lani je koliko vidim isplivala maraton i bila aktivna do kraja.... Respekt...
darth_vader-
2014-04-17
naravno da nije smiješno, ali deda misli da mu je sveta dužnost ismijati gluposti, iako mi ne znamo što je ova žena sve probala i pokušala.. rip
laž uništava čovjekakic wrote:
naravno da nije smiješno, ali deda misli da mu je sveta dužnost ismijati gluposti
Guest- Guest
Darwinova nagrada za ovo/ novu godinu ide njoj
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Similar topics
» Cibona pobjedila Juventusa
» Danska: Ljevica postala anti-trpačina, i pobjedila :)
» Milorad Dodik: Veličanstvena pobjeda SNSD-a, RS je u sedam dana dva puta pobjedila
» Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
» Danska: Ljevica postala anti-trpačina, i pobjedila :)
» Milorad Dodik: Veličanstvena pobjeda SNSD-a, RS je u sedam dana dva puta pobjedila
» Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
Page 1 of 1