Karamarko je htio skrojiti zemlju po mjeri mađarsko-poljske civilizacijske regresije...
Page 1 of 1
Karamarko je htio skrojiti zemlju po mjeri mađarsko-poljske civilizacijske regresije...
Hrvatska se, prvo, othrvala vrlo snažnim i uznapredovalim pokušajima orbanizacije. Mađarski predsjednik Viktor Orban i njegov tip desnog populizma, kombinacija ksenofobnog nacionalizma i olovne autoritarnosti, jedno su vrijeme fascinirali najvažnije hrvatske političare, od Pantovčaka do HDZ-ove središnjice. Predsjednica države počela se odjednom uvezivati s demokracijom deficitarnim zemljama po istočnom rubu Europe. Katolički kalifat u Poljskoj, kako ga naziva Tvrtko Jakovina, postao je poželjan smjer. Skoro pa državna politika. Tomislav Karamarko oblikovao je HDZ, a htio je tako skrojiti i Hrvatsku, po mjeri mađarsko-poljske civilizacijske regresije.
http://www.jutarnji.hr/komentari/najgore-je-proslo.-zaustavljeno-je-urusavanje-hrvatske/5452339/
jedan je plenky
http://www.jutarnji.hr/komentari/najgore-je-proslo.-zaustavljeno-je-urusavanje-hrvatske/5452339/
jedan je plenky
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Similar topics
» 19.8.1991 - 'Operacija Labrador.'.Kako je KOS htio prikazati Hrvatsku kao zemlju mrznje.
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Orban: Ljevica želi slati mađarsko oružje i vojnike u rat
» Marcelo:'Skrojiti izborne jedinice da se cijela obitelj Kekin uhljebi..i 'prosvjetljeni' Ante Tomic'
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Orban: Ljevica želi slati mađarsko oružje i vojnike u rat
» Marcelo:'Skrojiti izborne jedinice da se cijela obitelj Kekin uhljebi..i 'prosvjetljeni' Ante Tomic'
Page 1 of 1