Englez osuđen za slaninarski napad na đamiju zaklan u zatvoru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Englez osuđen za slaninarski napad na đamiju zaklan u zatvoru
Ehh,nedavno smo nas dvojica lijepo divanili,i u snebivanju si mi rekao da li to po defaultu smatram muslimane islamskim teroristima.Odgovorio sam da ne smatram.govinda wrote:Meni je bas drago sto su zaklali englesku hriscansku svinju...danni1 wrote:Kaj nije znal da obrezanci baš ne vole špek?asilovski wrote:http://www.dailymail.co.uk/news/article-4075328/Man-jailed-leaving-bacon-sandwiched-outside-mosque-dead-prison-half-way-12-month-sentence.html?ito=social-facebook
Čovjek se trudi na nahrani ološ i eto mu zahvale.
Bit će da sam puno pogrijesio.
Guest- Guest
e jebem te, ti proguta i mamac i olovo...pismejker wrote:Ehh,nedavno smo nas dvojica lijepo divanili,i u snebivanju si mi rekao da li to po defaultu smatram muslimane islamskim teroristima.Odgovorio sam da ne smatram.govinda wrote:Meni je bas drago sto su zaklali englesku hriscansku svinju...danni1 wrote:Kaj nije znal da obrezanci baš ne vole špek?asilovski wrote:http://www.dailymail.co.uk/news/article-4075328/Man-jailed-leaving-bacon-sandwiched-outside-mosque-dead-prison-half-way-12-month-sentence.html?ito=social-facebook
2016-11-17
De,izjebi ono iskompleksirano forumsko zenskovlje,koje napada Noor-kolegicu,radi savrsene guze :Dgovinda wrote:e jebem te, ti proguta i mamac i olovo...pismejker wrote:Ehh,nedavno smo nas dvojica lijepo divanili,i u snebivanju si mi rekao da li to po defaultu smatram muslimane islamskim teroristima.Odgovorio sam da ne smatram.govinda wrote:Meni je bas drago sto su zaklali englesku hriscansku svinju...danni1 wrote:Kaj nije znal da obrezanci baš ne vole špek?asilovski wrote:http://www.dailymail.co.uk/news/article-4075328/Man-jailed-leaving-bacon-sandwiched-outside-mosque-dead-prison-half-way-12-month-sentence.html?ito=social-facebook
Guest- Guest
Znači kad navijači Vojvodine jednog dana dođu u Sarajevpo,ili Zenicu,najebali su?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja sam dzentlmen pa necu javno komentarisati njenu guzu :)))pismejker wrote:De,izjebi ono iskompleksirano forumsko zenskovlje,koje napada Noor-kolegicu,radi savrsene guze :Dgovinda wrote:e jebem te, ti proguta i mamac i olovo...pismejker wrote:Ehh,nedavno smo nas dvojica lijepo divanili,i u snebivanju si mi rekao da li to po defaultu smatram muslimane islamskim teroristima.Odgovorio sam da ne smatram.govinda wrote:Meni je bas drago sto su zaklali englesku hriscansku svinju...danni1 wrote:
Kaj nije znal da obrezanci baš ne vole špek?
2016-11-17
a najebali su svakako, sad se navijaci samo tuku, nisam otisao na utakmicu od 1989. godine...domacu utakmicu, misim...jastreb wrote:Znači kad navijači Vojvodine jednog dana dođu u Sarajevpo,ili Zenicu,najebali su?
2016-11-17
Što,zatvorit ces se u toalet i onda odvaliti iz svega glasa?govinda wrote:ja sam dzentlmen pa necu javno komentarisati njenu guzu :)))pismejker wrote:De,izjebi ono iskompleksirano forumsko zenskovlje,koje napada Noor-kolegicu,radi savrsene guze :Dgovinda wrote:e jebem te, ti proguta i mamac i olovo...pismejker wrote:Ehh,nedavno smo nas dvojica lijepo divanili,i u snebivanju si mi rekao da li to po defaultu smatram muslimane islamskim teroristima.Odgovorio sam da ne smatram.govinda wrote:
Meni je bas drago sto su zaklali englesku hriscansku svinju...
Javno je bilo natjecanje,tako da,glas je bio pozeljan.
Guest- Guest
e, nisam to vidio. Ok, i moj glas za njenu guzu :))))pismejker wrote:Što,zatvorit ces se u toalet i onda odvaliti iz svega glasa?govinda wrote:ja sam dzentlmen pa necu javno komentarisati njenu guzu :)))pismejker wrote:De,izjebi ono iskompleksirano forumsko zenskovlje,koje napada Noor-kolegicu,radi savrsene guze :Dgovinda wrote:e jebem te, ti proguta i mamac i olovo...pismejker wrote:
Ehh,nedavno smo nas dvojica lijepo divanili,i u snebivanju si mi rekao da li to po defaultu smatram muslimane islamskim teroristima.Odgovorio sam da ne smatram.
2016-11-17
govinda wrote:a najebali su svakako, sad se navijaci samo tuku, nisam otisao na utakmicu od 1989. godine...domacu utakmicu, misim...jastreb wrote:Znači kad navijači Vojvodine jednog dana dođu u Sarajevpo,ili Zenicu,najebali su?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
THX,no drugacije niti nisam ocekivao od pravog muškarca.Steta sto i sliku nisi vidio.govinda wrote:e, nisam to vidio. Ok, i moj glas za njenu guzu :))))pismejker wrote:Što,zatvorit ces se u toalet i onda odvaliti iz svega glasa?govinda wrote:ja sam dzentlmen pa necu javno komentarisati njenu guzu :)))pismejker wrote:De,izjebi ono iskompleksirano forumsko zenskovlje,koje napada Noor-kolegicu,radi savrsene guze :Dgovinda wrote:
e jebem te, ti proguta i mamac i olovo...
Guest- Guest
hahahaahahahhjastreb wrote:govinda wrote:a najebali su svakako, sad se navijaci samo tuku, nisam otisao na utakmicu od 1989. godine...domacu utakmicu, misim...jastreb wrote:Znači kad navijači Vojvodine jednog dana dođu u Sarajevpo,ili Zenicu,najebali su?
2016-11-17
govinda wrote:a u cemu je razlika? :) Ja seruckam, neka muha se zaleti..marcellus wrote:govinda wrote:provociram..zabranjeno?marcellus wrote:govinda de se skockaj
nekad si bio manje više normalan
ma ne provociraš nego sereš, da prostiš...
vala baš, meni si ovdje najjači troll uz mene i asilu...a uz to iskonski antifašist, vjerojatno genocidisan i streljan nebrojeno puta kakav sam i sam
2014-04-15
a nista, ja da sam mu brat bi posjetio sudiju I poslo ga da vidi sta ima na ahiretu
2014-04-19
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4075328/Man-jailed-leaving-bacon-sandwiched-outside-mosque-dead-prison-half-way-12-month-sentence.html?ito=social-facebook#comments-4075328
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pijan prdnuo u Uberu.Osuđen je za napad.
» Beograd - zaklan imigrant
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Zapalit ćemo vam đamiju
» Beograd - zaklan imigrant
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Zapalit ćemo vam đamiju
Page 2 of 2