Fatomorgana,ludilo ide dalje!Hrvatska sprema novu "Oluju":Američkim helikopterima napadaju Srpsku
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Fatomorgana,ludilo ide dalje!Hrvatska sprema novu "Oluju":Američkim helikopterima napadaju Srpsku
franjo, jest da je bio ustasa, ali je bio velicina. ta da nije bio takav, 'rvati bi i dalje bili ,,ugnjeteni'' u jugoslaviji...
bobetko-jedan od retkih skolovanih generala u HV.
Guest- Guest
Re: Fatomorgana,ludilo ide dalje!Hrvatska sprema novu "Oluju":Američkim helikopterima napadaju Srpsku
Partizan je bioklub izgubljenih ljudi. Ljudi koji nisu načisto sa sobom. No meni je na neki način bio drag i uvijek sam u večitim derbijima navijao za njih.Roki wrote:partizan je gospodski klub, klub intelektualaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Franja ustaša gledao i mečeve Djubrentusa pa donio i dresove...velik čovek, makar vastašin i fašista
2014-04-15
jastreb wrote:Partizan je bioklub izgubljenih ljudi. Ljudi koji nisu načisto sa sobom. No meni je na neki način bio drag i uvijek sam u večitim derbijima navijao za njih.Roki wrote:partizan je gospodski klub, klub intelektualaca.
sta lupas ti, pa ne postoje verniji navijaci od partizanovih...
Guest- Guest
Kažeš našao si se u opisu...za koga je bilo Aleksandrovo?jastreb wrote:Partizan je bioklub izgubljenih ljudi. Ljudi koji nisu načisto sa sobom. No meni je na neki način bio drag i uvijek sam u večitim derbijima navijao za njih.Roki wrote:partizan je gospodski klub, klub intelektualaca.
2014-04-15
...partizan je vise bio beogradski klub nego zvezda...za zvezdu ej vise navijalo ljudi u srbiji kao i precanski srbi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jedno je vrijeme predsjednik Partizana bio i general Martin Dasović,Hrvat iz Like.Roki wrote:franjo, jest da je bio ustasa, ali je bio velicina. ta da nije bio takav, 'rvati bi i dalje bili ,,ugnjeteni'' u jugoslaviji...
Dva počasna predsjednika PFC su Hrvati:Ćurković i Bobek.
Po anketi navijača za najboljeg igrača Partizana svih vremena proglašen je Bobek.
Najveća legenda Partizana je Hrvat-Dragan Mance.
Najveće legende kluba su bili Hrvati:Bobek,Čajkovski,Zebec,Herceg,Golac,Ćurković,Belinić,Šoštarić,Bruno Belin...
Prvi sastav Partizana iz 1945. bio je skoro pa čisti hrvatski.
2014-04-22
ma lupa bezveze..sto se tice navijaca...nije upucen u bit...grobari su furali engleski,gradski stih navijanja....beogradski gradski mangupi su vecinom navijali za partizan..Roki wrote:jastreb wrote:Partizan je bioklub izgubljenih ljudi. Ljudi koji nisu načisto sa sobom. No meni je na neki način bio drag i uvijek sam u večitim derbijima navijao za njih.Roki wrote:partizan je gospodski klub, klub intelektualaca.
2015-09-08
Za Partizan su navijali većina Muslimana,Crnogoraca,Šiptara,Makedonaca,te čak i dobar dio Hrvata i Slovenaca.vuksadinare wrote:...partizan je vise bio beogradski klub nego zvezda...za zvezdu ej vise navijalo ljudi u srbiji kao i precanski srbi...
Od Hrvata zvezdaša znam samo 10-tak ljudi. Partizanovaca jako puno.
2014-04-22
jastreb wrote:Jedno je vrijeme predsjednik Partizana bio i general Martin Dasović,Hrvat iz Like.Roki wrote:franjo, jest da je bio ustasa, ali je bio velicina. ta da nije bio takav, 'rvati bi i dalje bili ,,ugnjeteni'' u jugoslaviji...
Dva počasna predsjednika PFC su Hrvati:Ćurković i Bobek.
Po anketi navijača za najboljeg igrača Partizana svih vremena proglašen je Bobek.
Najveća legenda Partizana je Hrvat-Dragan Mance.
Najveće legende kluba su bili Hrvati:Bobek,Čajkovski,Zebec,Herceg,Golac,Ćurković,Belinić,Šoštarić,Bruno Belin...
Prvi sastav Partizana iz 1945. bio je skoro pa čisti hrvatski.
Sa'će vam tata objasnit, tko je bio najhrvatskiji i najkatoličkiji klub tada...danas se u onom GNK time busaju, ali istina je voda duboka
2014-04-15
Grobari su bili najbolja navijačka skupina. Tu im skidam kapu. Ovi drugi su bili više šminkeri.vuksadinare wrote:ma lupa bezveze..sto se tice navijaca...nije upucen u bit...grobari su furali engleski,gradski stih navijanja....beogradski gradski mangupi su vecinom navijali za partizan..Roki wrote:jastreb wrote:Partizan je bioklub izgubljenih ljudi. Ljudi koji nisu načisto sa sobom. No meni je na neki način bio drag i uvijek sam u večitim derbijima navijao za njih.Roki wrote:partizan je gospodski klub, klub intelektualaca.
2014-04-22
vuksadinare wrote:ma lupa bezveze..sto se tice navijaca...nije upucen u bit...grobari su furali engleski,gradski stih navijanja....beogradski gradski mangupi su vecinom navijali za partizan..Roki wrote:jastreb wrote:Partizan je bioklub izgubljenih ljudi. Ljudi koji nisu načisto sa sobom. No meni je na neki način bio drag i uvijek sam u večitim derbijima navijao za njih.Roki wrote:partizan je gospodski klub, klub intelektualaca.
na jednoj strani pampi i pokojni bata trlaja-prava beogradska manguparija.
na drugoj strani arkan-udbin general..
Guest- Guest
...primjerice za razliku od zvezdinih navijaca kad su igrali u finalu kupa 1987 u beogradu hajudk-rijeka koji su se svrstali odmah na stranu armade...grobari su ostali neutralni..cak ih nije puno ni pohodilo samu utakmicu...kad sam na ljetovanju susreo jednog grobara iz beograda koji je bio u ferijalnom savezu kao i aj tad pa od tud smo s epoznavali..to ej bilo dvije godine nakon te utakmice...bas smo pricali o toj utakmici...rekao mi je da za razliku od cigana partizanovi navijaci su gospoda i navijau samo za partizan ap shodno tome nije ih zanimao ni hajduk ni rijeka ni ta utakmica...dok su cigani djilkosi koji su se uslepali uz armadu kao eto da kontriraju torcidi ili da zajedno napadnu torcidu sto nisu kao picke niti napravili
2015-09-08
Roki prije rata sam od jednog navijača Partizana maznuo kasetu. Pesme s Partizanovog Juga.Roki wrote:
na jednoj strani pampi i pokojni bata trlaja-prava beogradska manguparija.
na drugoj strani arkan-udbin general..
Tko je onaj lik na omotu kasete sa šeširom na glavi?
2014-04-22
Netočno. Grobari su kao i sav BG tada navijali za Rijeku. A drugo Grobari su na utakmici kupa UEFA 1986. između Zvezde i Panatinaikosa u BG,napravili pizdariju i napali Delije zajedno sa Grcima. Utakmica je bila prekinuta 10-tak minuta.vuksadinare wrote:...primjerice za razliku od zvezdinih navijaca kad su igrali u finalu kupa 1987 u beogradu hajudk-rijeka koji su se svrstali odmah na stranu armade...grobari su ostali neutralni..cak ih nije puno ni pohodilo samu utakmicu...kad sam na ljetovanju susreo jednog grobara iz beograda koji je bio u ferijalnom savezu kao i aj tad pa od tud smo s epoznavali..to ej bilo dvije godine nakon te utakmice...bas smo pricali o toj utakmici...rekao mi je da za razliku od cigana partizanovi navijaci su gospoda i navijau samo za partizan ap shodno tome nije ih zanimao ni hajduk ni rijeka ni ta utakmica...dok su cigani djilkosi koji su se uslepali uz armadu kao eto da kontriraju torcidi ili da zajedno napadnu torcidu sto nisu kao picke niti napravili
2014-04-22
imali su svoj period kao i svaka navijacka grupa..bili su nesto dok su iali onu grupu koji su se nazvali 'kaznena ekspedicija' u prvj polovici osamdesetih..poceli su padati od 1987 gdoine a delije su svoj vrhunac imali od 1988 do 1991..toricda ej 80tih imala svoju konstantu..bbb su imali isto dobar period tamo od kad su osnovani 1986 godine..imali su dobru ekipu..dugi sa kozjaka,klokan,sarma,zlodi,hasan...ovi drugi van velike cetvorke su tek bili u povojima navijastva..pa se neka vec aocjena ne moze dati..armada i horde zla su se nesto iznad digli..i to je tojastreb wrote:Grobari su bili najbolja navijačka skupina. Tu im skidam kapu. Ovi drugi su bili više šminkeri.vuksadinare wrote:ma lupa bezveze..sto se tice navijaca...nije upucen u bit...grobari su furali engleski,gradski stih navijanja....beogradski gradski mangupi su vecinom navijali za partizan..Roki wrote:jastreb wrote:Partizan je bioklub izgubljenih ljudi. Ljudi koji nisu načisto sa sobom. No meni je na neki način bio drag i uvijek sam u večitim derbijima navijao za njih.Roki wrote:partizan je gospodski klub, klub intelektualaca.
2015-09-08
jesu li ili nisu navijali za rijeku nije bitno..ali nisu dosli na stadion organizirano kao delije da navijaju uz armadujastreb wrote:Netočno. Grobari su kao i sav BG tada navijali za Rijeku. A drugo Grobari su na utakmici kupa UEFA 1986. između Zvezde i Panatinaikosa u BG,napravili pizdariju i napali Delije zajedno sa Grcima. Utakmica je bila prekinuta 10-tak minuta.vuksadinare wrote:...primjerice za razliku od zvezdinih navijaca kad su igrali u finalu kupa 1987 u beogradu hajudk-rijeka koji su se svrstali odmah na stranu armade...grobari su ostali neutralni..cak ih nije puno ni pohodilo samu utakmicu...kad sam na ljetovanju susreo jednog grobara iz beograda koji je bio u ferijalnom savezu kao i aj tad pa od tud smo s epoznavali..to ej bilo dvije godine nakon te utakmice...bas smo pricali o toj utakmici...rekao mi je da za razliku od cigana partizanovi navijaci su gospoda i navijau samo za partizan ap shodno tome nije ih zanimao ni hajduk ni rijeka ni ta utakmica...dok su cigani djilkosi koji su se uslepali uz armadu kao eto da kontriraju torcidi ili da zajedno napadnu torcidu sto nisu kao picke niti napravili
2015-09-08
cuo sam za ovo, licno imam stav, da hrvati to ni slucajno nece
pokusati.
hoce, ako bi amerika i nato tako nesto odlucili, pa da oni budu
kao neki faktor u tome. tako je moguce. solo, na svoju ruku,
ni slucajno. ali, kako su i rusi garant r.srpske, dejtona, tesko
da ce do toga uopste doci. medjutim, moguce je da zapad,
preko brisela, eu, pritiska srbiju da se r.srpska drzi pod kontrlom
uz pomoc srbije. sto je uopste sudbina bih, bih je tvorevina,
ona je sklepana.
pokusati.
hoce, ako bi amerika i nato tako nesto odlucili, pa da oni budu
kao neki faktor u tome. tako je moguce. solo, na svoju ruku,
ni slucajno. ali, kako su i rusi garant r.srpske, dejtona, tesko
da ce do toga uopste doci. medjutim, moguce je da zapad,
preko brisela, eu, pritiska srbiju da se r.srpska drzi pod kontrlom
uz pomoc srbije. sto je uopste sudbina bih, bih je tvorevina,
ona je sklepana.
Last edited by pizzon on Wed 28 Dec - 9:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Te godine Grobari i delije nisu ni postojali. Zvezdaši su tek u 1987. počeli s tim pizdarijama i zvali su se Ultras i Zulu Warriors. Partizanovci su se nazivali Commando.
Delije se koliko se sjećam tek 1989.nazivaju tim imenom i počinju se furati na srpstvo.
Grobari su nastali kasnije,a nakon rata i oni su teško u desno zastranili.
Delije se koliko se sjećam tek 1989.nazivaju tim imenom i počinju se furati na srpstvo.
2014-04-22
..da li ti upce pojma imas...ako nemas ne pisi gluposti da ti se ljudi ne smiju..grobari postoje od 1970 godine...ali imali su vise podgrupa..commando kao i kaznena ekspedicija su bile podgrupe grobara...ali grobar kao naziv koristen je za cjelinu navijaca partizana..1970 godien su ga i preuzeli kao jedinstveno ime za grupu..delije su osnovane 1989 godine pod tim imenom koje je ujedinilo niz njihovih frakcija...jastreb wrote:Te godine Grobari i delije nisu ni postojali. Zvezdaši su tek u 1987. počeli s tim pizdarijama i zvali su se Ultras i Zulu Warriors. Partizanovci su se nazivali Commando.
2015-09-08
onaj transparent commando grobarski pao je u ruke torcidi 1988 godine u splitu..ali dogovorom prleta,bosne sa pampijem i belgijom...vracen je nekoliko dana iza toga odnosno zamjenjen za jedan transparent torcide..koji su grobari zaplijenili u novom sadu nekoliko mjeseci ranije..
2015-09-08
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
» Ludilo Vučićevog Informera se nastavlja dalje:Hrvati tj ustaše nabavljaju zrakoplove samo zato da napadnu Srbiju i Republiku Srpsku
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» Teške optužbe iz BiH!Komšić rekao da Hrvatska sprema novu agresiju na BiH
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Ludilo Vučićevog Informera se nastavlja dalje:Hrvati tj ustaše nabavljaju zrakoplove samo zato da napadnu Srbiju i Republiku Srpsku
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» Teške optužbe iz BiH!Komšić rekao da Hrvatska sprema novu agresiju na BiH
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
Page 3 of 7