Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 4 of 55
Page 4 of 55 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 29 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
ide kod svih ..mudrih :Ddzango wrote:imaggie13 wrote:ovaj put je vuk u pravu :-)dzango wrote:Ajoj. Ona bre treba da se nećka a ne ti.vuksadinare wrote:naravno....jebes onog koji se lahko preda...nema tu meda...dzango wrote:
Jebote, ovog još treba i da moliš kada ga žensko zaskoči.
To kod nas ne ide tako. Ali ajde, male kultorološke razlike.
Vuk inace skace na sve zensko,,a sad je oprezan..pa ti zakljuci :P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
nema foliranja....idemo prvo da se upoznamo..pa onda da vidimo sto je na lageru...Mirkec&Slavkec wrote:ma mislila sam na blagdansko vrijeme i sve to. ono, peace truce. a piece of you here, a piece of me there. ne mogu se merit s forumskim lepoticama.vuksadinare wrote:imas kakve atribute pokazat da bi do toga doslo...Mirkec&Slavkec wrote:vuce, daj da se danas izgrlimo i izljubimo. :handkiss:poslije cemo vec nekako...vuksadinare wrote:Mirkec&Slavkec wrote:samo recite, kom da uzmem meru?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kazu neoprez je majka svih zajeba...
2015-09-08
jesi bar nalakiro nokteMirkec&Slavkec wrote:imam stopala ko decji grobici. prckov zna.prckov wrote:ima imavuksadinare wrote:imas kakve atribute pokazat da bi do toga doslo...Mirkec&Slavkec wrote:vuce, daj da se danas izgrlimo i izljubimo. :handkiss:poslije cemo vec nekako...vuksadinare wrote:
2014-04-18
a sad bez zajebancije, ja mislim da ste ti I vuk idealan parMirkec&Slavkec wrote:a point of no return kad maggie baci fatwu
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
zacaram sve zivo..nasrecu tvoju, nisam lezba :DMirkec&Slavkec wrote:a point of no return kad maggie baci fatwu
2014-04-11
lager/logor to mi i nije neki SSchlagwort...vuksadinare wrote:nema foliranja....idemo prvo da se upoznamo..pa onda da vidimo sto je na lageru...Mirkec&Slavkec wrote:ma mislila sam na blagdansko vrijeme i sve to. ono, peace truce. a piece of you here, a piece of me there. ne mogu se merit s forumskim lepoticama.vuksadinare wrote:imas kakve atribute pokazat da bi do toga doslo...Mirkec&Slavkec wrote:vuce, daj da se danas izgrlimo i izljubimo. :handkiss:poslije cemo vec nekako...vuksadinare wrote:
Guest- Guest
kako koga...kusin mi je stina
2015-09-08
lager je skladiste...Mirkec&Slavkec wrote:lager/logor to mi i nije neki SSchlagwort...vuksadinare wrote:nema foliranja....idemo prvo da se upoznamo..pa onda da vidimo sto je na lageru...Mirkec&Slavkec wrote:ma mislila sam na blagdansko vrijeme i sve to. ono, peace truce. a piece of you here, a piece of me there. ne mogu se merit s forumskim lepoticama.vuksadinare wrote:imas kakve atribute pokazat da bi do toga doslo...Mirkec&Slavkec wrote:
vuce, daj da se danas izgrlimo i izljubimo. :handkiss:poslije cemo vec nekako...
2015-09-08
odose moji glasovi s ovakvim objedama...maggie13 wrote:zacaram sve zivo..nasrecu tvoju, nisam lezba :DMirkec&Slavkec wrote:a point of no return kad maggie baci fatwu
Guest- Guest
dobro, povlacim ponudu primirja... neke stvari je bolje ostaviti status quo.vuksadinare wrote:lager je skladiste...Mirkec&Slavkec wrote:lager/logor to mi i nije neki SSchlagwort...vuksadinare wrote:nema foliranja....idemo prvo da se upoznamo..pa onda da vidimo sto je na lageru...Mirkec&Slavkec wrote:ma mislila sam na blagdansko vrijeme i sve to. ono, peace truce. a piece of you here, a piece of me there. ne mogu se merit s forumskim lepoticama.vuksadinare wrote:
imas kakve atribute pokazat da bi do toga doslo...
Guest- Guest
oli smo u ratu bili...Mirkec&Slavkec wrote:dobro, povlacim ponudu primirja... neke stvari je bolje ostaviti status quo.vuksadinare wrote:lager je skladiste...Mirkec&Slavkec wrote:lager/logor to mi i nije neki SSchlagwort...vuksadinare wrote:nema foliranja....idemo prvo da se upoznamo..pa onda da vidimo sto je na lageru...Mirkec&Slavkec wrote:
ma mislila sam na blagdansko vrijeme i sve to. ono, peace truce. a piece of you here, a piece of me there. ne mogu se merit s forumskim lepoticama.
2015-09-08
prirodni, crni lak.prckov wrote:jesi bar nalakiro nokteMirkec&Slavkec wrote:imam stopala ko decji grobici. prckov zna.prckov wrote:ima imavuksadinare wrote:imas kakve atribute pokazat da bi do toga doslo...Mirkec&Slavkec wrote:
vuce, daj da se danas izgrlimo i izljubimo. :handkiss:poslije cemo vec nekako...
Guest- Guest
mozda. tu i tamo.vuksadinare wrote:oli smo u ratu bili...Mirkec&Slavkec wrote:dobro, povlacim ponudu primirja... neke stvari je bolje ostaviti status quo.vuksadinare wrote:lager je skladiste...Mirkec&Slavkec wrote:lager/logor to mi i nije neki SSchlagwort...vuksadinare wrote:
nema foliranja....idemo prvo da se upoznamo..pa onda da vidimo sto je na lageru...
Guest- Guest
ja sa zenama ne ratujem ako nije sora....nema vajde bolje se druzitiMirkec&Slavkec wrote:mozda. tu i tamo.vuksadinare wrote:oli smo u ratu bili...Mirkec&Slavkec wrote:dobro, povlacim ponudu primirja... neke stvari je bolje ostaviti status quo.vuksadinare wrote:lager je skladiste...Mirkec&Slavkec wrote:
lager/logor to mi i nije neki SSchlagwort...
2015-09-08
officer and gentlemanvuksadinare wrote:ja sa zenama ne ratujem ako nije sora....nema vajde bolje se druzitiMirkec&Slavkec wrote:mozda. tu i tamo.vuksadinare wrote:oli smo u ratu bili...Mirkec&Slavkec wrote:dobro, povlacim ponudu primirja... neke stvari je bolje ostaviti status quo.vuksadinare wrote:
lager je skladiste...
Guest- Guest
Kaj god! Delam na ruskom forumu, veća je lova a i frajeri su bolji. Ovdje sve starudija a ni od one Veberove kade nikakve koristi.marcellus wrote:usput eva je nestala nakon onog s noor izgleda
Mlačice ste mi langweilig, sorry:(
Guest- Guest
navek..i neprijateljicu volim razoruzati u....Mirkec&Slavkec wrote:officer and gentlemanvuksadinare wrote:ja sa zenama ne ratujem ako nije sora....nema vajde bolje se druzitiMirkec&Slavkec wrote:mozda. tu i tamo.vuksadinare wrote:oli smo u ratu bili...Mirkec&Slavkec wrote:
dobro, povlacim ponudu primirja... neke stvari je bolje ostaviti status quo.
2015-09-08
E jebiga. A ja glasao za vas dve.Eva wrote:Kaj god! Delam na ruskom forumu, veća je lova a i frajeri su bolji. Ovdje sve starudija a ni od one Veberove kade nikakve koristi.marcellus wrote:usput eva je nestala nakon onog s noor izgleda
Mlačice ste mi langweilig, sorry:(
Page 4 of 55 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 29 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 4 of 55