BERLIN: Prijeli migrante, ki so za božič zažgali brezdomca
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: BERLIN: Prijeli migrante, ki so za božič zažgali brezdomca
Njemci su u svemu takvi,sto se ne tice bas direktno njih,a to je posao,slobodno vrijeme,plaća,sve ostalo prepustaju na odluku vlastima.tako i ovo.RayMabus wrote:Interesantna je rekacija NIjemaca ....nešto kao nisu moja posla .....takve žalit netreba.
Guest- Guest
polako smrdo koji ti je kurac, nije se pojavila ljubav prema beskucniku nego gadenje prema zlocinu koje ovi tvoji antifasisti sa mjesecom vec sad svakodnevno provode. Nije ti to palo na pamet blentovino nego prodajes neku avlijsku ublehu o licemjerju. Nije moguce u toj tvojoj blentari da ljudi normalno reagiraju i osuduju nicim izazvano nasilje nad bilo kime pa i nad beskucnikom. Nije..jelde majmune? Pogotovo serijske zlocine koje ovi tvoji inzinjeri sto su dosli na izdrzavanje I tudu grbacu provode. Tako da ne okreci pilu naopako jebo te konj u tu glupu i ljigavu bosansku kupusarugovinda wrote:hajde licmejeri, te beskucnike skinheadsi sutaju svaki dan, vi ni mukajet, boli vas racku za nekog njemackog alkosa ili narkomana..ali se ljubav prema njemackim budalama koje spavaju na ulici pojavi cim su u pricu umijesani Arapi ili crnci...
De sad malo o ustasama, to nije licemjerje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
na svaki zlocin muslimana smrdo se odjednom sjeti ustasa, skinhedsa, virusa ili kisnih glista. Zanimljiv mu taj antifasizam..to neki uvoz iz katara
2014-04-19
ko kaze da imaju, ajd pokazi di je to neko reko..oli je se to tebi pricinilo u tvojoj avliji dok si gledo odakle se vedri.govinda wrote:Zato skinheadsi imaju pravo da sutaju? Licemjeri ste vi...omni wrote:Nije isto sutnut i zapalit nekoga. Arapi nemaju pravo da nekoga sutaju a kamoli da pale, licemjerno ili ne, svidjelo se tebi ili ne.govinda wrote:hajde licmejeri, te beskucnike skinheadsi sutaju svaki dan, vi ni mukajet, boli vas racku za nekog njemackog alkosa ili narkomana..ali se ljubav prema njemackim budalama koje spavaju na ulici pojavi cim su u pricu umijesani Arapi ili crnci...
Inace ovo su posebni mozgovi ubosni, treba to izucavat..prvo izmisli da nesto kao zastupas pa te na osnovu izmisljotine procjenjuje, kvalificira i osuduje, i to cak uspije nazvat licemjerjem. Na cemu si ti konjoslave
2014-04-19
Nisu Arapi za taj njihov njemački mentalitet ( poso , kuca ) i to njihovo podneblje. S tim Arapima sam ja pušio travu i pio po kaficima , to su ljudi haj flay šema ....ono Mediteran ....pusti me stat , tko je vidija radit i te šeme.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U svemu se oni razliku od Švaba ....Švabo disciplina , red , rad , stega , poso , kuca , zatvoren u prostor ....a oni pustinja , deve , arapski konji , sunce prži , vataj ladovinu , širina pustinja ....sloboda ......nema to je ......nespojivo.
2014-04-11
a ne znam, vidi sa ljevicarima, oni vole da se prozimaju, valjda neke seksualne frustracijeRayMabus wrote:U svemu se oni razliku od Švaba ....Švabo disciplina , red , rad , stega , poso , kuca , zatvoren u prostor ....a oni pustinja , deve , arapski konji , sunce prži , vataj ladovinu , širina pustinja ....sloboda ......nema to je ......nespojivo.
2014-04-19
Znam ja ....to je pogreška Europe šta je mislila da ce jedan nomadski narod po mentalitetu , slobodan , slobodarski , koji nezna za pojam države a ako je i ima nepriznaje je ....doci i preko noci postat Švabe po mentalnom sklopu.
Oni se neprilagođavaju u takvo društvo i zato su izolirani i onda još više lakša meta za đihadiste.
Oni se neprilagođavaju u takvo društvo i zato su izolirani i onda još više lakša meta za đihadiste.
2014-04-11
To je greška Europe koja je plitka u psihologiji a gladna jeftine radne snage.
Treba ih vratiti odakle su došli za njihovo i naše dobro.
To je sve.
Treba ih vratiti odakle su došli za njihovo i naše dobro.
To je sve.
2014-04-11
Nije to samo ubosni, evo i ovdje...etiketa ide samo nek si kontra, a onda sledovanje svi smo mi izBosneprckov wrote:ko kaze da imaju, ajd pokazi di je to neko reko..oli je se to tebi pricinilo u tvojoj avliji dok si gledo odakle se vedri.govinda wrote:Zato skinheadsi imaju pravo da sutaju? Licemjeri ste vi...omni wrote:Nije isto sutnut i zapalit nekoga. Arapi nemaju pravo da nekoga sutaju a kamoli da pale, licemjerno ili ne, svidjelo se tebi ili ne.govinda wrote:hajde licmejeri, te beskucnike skinheadsi sutaju svaki dan, vi ni mukajet, boli vas racku za nekog njemackog alkosa ili narkomana..ali se ljubav prema njemackim budalama koje spavaju na ulici pojavi cim su u pricu umijesani Arapi ili crnci...
Inace ovo su posebni mozgovi ubosni, treba to izucavat..prvo izmisli da nesto kao zastupas pa te na osnovu izmisljotine procjenjuje, kvalificira i osuduje, i to cak uspije nazvat licemjerjem. Na cemu si ti konjoslave
2014-04-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Berlin
» Pocelo je : Berlin
» Berlin je bankrot
» Berlin metropola beskućnika
» Berlin
» Pocelo je : Berlin
» Berlin je bankrot
» Berlin metropola beskućnika