BERLIN: Prijeli migrante, ki so za božič zažgali brezdomca
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
BERLIN: Prijeli migrante, ki so za božič zažgali brezdomca
Torek, 27. 12. 2016;
Prijeli migrante, ki so za božič zažgali brezdomca
Sedem fantov, starih od 15 do 21 let, ki so osumljeni, da so na postaji berlinske podzemne železnice za božič zažgali brezdomca, je v rokah policije. Šest se jih je predalo, enega pa je policija izsledila.
Fantje, šest Sircev in Libijec, so moškega napadli v nedeljo ponoči na postaji Schonleinstrasse. 37-letni brezdomec je zahvaljujoč hitremu posredovanju strojevodje in mimoidočih, ki so pogasili požar, ostal nepoškodovan, poroča Bild.
Policija, ki dejanje obravnava kot poskus umora, je po napadu objavila posnetek fantov na podzemni železnici.
Prijeli migrante, ki so za božič zažgali brezdomca
Sedem fantov, starih od 15 do 21 let, ki so osumljeni, da so na postaji berlinske podzemne železnice za božič zažgali brezdomca, je v rokah policije. Šest se jih je predalo, enega pa je policija izsledila.
Fantje, šest Sircev in Libijec, so moškega napadli v nedeljo ponoči na postaji Schonleinstrasse. 37-letni brezdomec je zahvaljujoč hitremu posredovanju strojevodje in mimoidočih, ki so pogasili požar, ostal nepoškodovan, poroča Bild.
Policija, ki dejanje obravnava kot poskus umora, je po napadu objavila posnetek fantov na podzemni železnici.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Re: BERLIN: Prijeli migrante, ki so za božič zažgali brezdomca
Šalji ovo kući, u t.p. materine više...
Stariji fantov, može prijevod?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ovo više nije nikakva šokirajuća vijest,već svakodnevica trulog zapada.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Neće da može,Pantiću,neće da može!Eroo wrote:Šalji ovo kući, u t.p. materine više...
2014-04-22
gargamel0101 wrote:Stariji fantov, može prijevod?
Može, kako ne...
https://translate.google.com/
Uhićeni migranti koji su na Božić zapalili beskućnika
Sedam dječaka u dobi od 15 do 21 godina koji se sumnja da je na stanici u Berlinu podzemne Božić zapalili beskućnika je u rukama policije. Šest od njih je predao jedan od policije pronašao.
Dječaci, šest Sirijaca i Libijec, muškarac napao je u nedjelju navečer na stanici Schonleinstrasse. 37-godišnji beskućnik, zahvaljujući brzoj intervenciji vozača i prolaznika, tko ugasi plamen neozlijeđen, prenosi Bild.
Policija, koja djeluju tretira kao pokušaj ubojstva, nakon napada Pošiljatelj dječaka u podzemnoj željeznici.
Last edited by Eroo on Tue 27 Dec - 14:15; edited 1 time in total
2016-07-22
Neka sami kusaju ono što su skuhali.
Australija bi to riješila u 24 sata.
Australija bi to riješila u 24 sata.
2014-04-22
Ja znam samo za SLO: Može, može, Pantelija!jastreb wrote:Neće da može,Pantiću,neće da može!Eroo wrote:Šalji ovo kući, u t.p. materine više...
2016-07-22
Pa Slovenija,to ja uvijek kažem,ima nekog nacionalnog ponosa,ima stav i ima kičmu.Eroo wrote:Ja znam samo za SLO: Može, može, Pantelija!jastreb wrote:Neće da može,Pantiću,neće da može!Eroo wrote:Šalji ovo kući, u t.p. materine više...
I potpuno sam uvjeren da se ovakva sranja u Sloveiji ne bi događala ni pod razno. Slovenci bi to sami riješili.
/narod bo si sodbo pisal sam/.
Dok se za jednu trulu i razvaljenu Njemačku to ne bi moglo reći. Potpuno su indiferentni po svemu.
Ono,ovi ih porokaju,a oni drugi dan kmeče pred kamerama ,pale svijeće i poručuju džihadistima "Mi vas se ne bojimo!"
Liberalizam daje svoje plodove.
2014-04-22
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pod hitno im za kaznu dat drzavljanstvo
2014-04-19
nek se kulture prozimaju I tako obogacuju drustvo u cjelini,prckov wrote:pod hitno im za kaznu dat drzavljanstvo
jebote al mi ide ova spika
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Germanski narodi u Europi su gotovi , bogati su , posla ima , fali radne snage a demografija krahirala.
2014-04-11
gargamel0101 wrote:Stariji fantov, može prijevod?
U saopštenju policije navodi se da su se šestorica osumnjičenih sama predala, dok je sedmi uhapšen nakon što su pregledani snimci sigurnosne kamere i video snimak učinilaca iz voza.
Kako je rečeno, osumnjičeni su stari između 15 i 21 godine.
Beskućnik, 37-godišnji muškarac, spavao je u noći između nedelje i ponedeljka na stanici metroa Šenlajnštrase kada je primetio da mu gori odeća, a prolaznici su uspeli da ugase zapaljeni papir kojim se najverovatnije pokrio.
Mašinovođa je aparatom za gašenje požara sprečio da se vatra proširi, a beskućnik je ostao nepovređen.
Policija je pokrenula istragu slučaja zbog sumnje da se radilo o pokušaju ubistva.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:641924-Sedam-mladica-pokusalo-da-zapali-beskucnika-u-Berlinu
2014-04-11
Usamljeni slučaj i dokaz da su izbjeglice prošle patnju, samo trpaj Švabe
Kermit-
2014-04-17
Treba trpat jos, ne treba jos puno al taman da im na nos izadje ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne samo njih nego sve germanske narode na tlu Europe .....nabrojat cu ih : Norveška , Švedska , Danska , Nizozemska , Belgija ( Flamanci ) , Luksemburg , Švicarska i Austrija.asilovski wrote:Usamljeni slučaj i dokaz da su izbjeglice prošle patnju, samo trpaj Švabe
Ja dok drkam kuraz doma oni lijepo tonu ....đeš bolje , ti drkaš oni propadaju.
2014-04-11
Kopiraju one novosadske palitelje:)
dijagram-
2015-08-09
Ovo mora biti svakodnevica da Švabe shvate što su mlade vehabije prošleepikur37 wrote:Treba trpat jos, ne treba jos puno al taman da im na nos izadje ;)
Kermit-
2014-04-17
pa dosta je toga da se pali badnjak, treba malo multikulturalnosti, kršćani nek pale badnjake a kozojebi ljude, suživot
Similar topics
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Berlin
» Pocelo je : Berlin
» Berlin je bankrot
» Berlin metropola beskućnika
» Berlin
» Pocelo je : Berlin
» Berlin je bankrot
» Berlin metropola beskućnika
Page 1 of 4