Božić u slobodnom Alepu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Božić u slobodnom Alepu
Pusti ga ....on i onako nezna da bih ja ove u Idlibu samo poklopio bojnim otrovima.michaellcmacha wrote:nije ti to ispravan nastup, pogotovo ne danas...Ringo10 wrote:Mrš u pizdu materinu ISILovsku, žgadijo.RayMabus wrote:Ahhhh to blaženo svrstavanje na jednu stranu ......ako nisi stavio ulog brige te na koju stranu ce pasti novcic.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma neovisno o stupnju uvjerenja u tvoj status i određenje po tom pitanju da je ono za šta se izdaje danas bi se suzdržao... ali kao i u ostalih neće jezik nego pravo....RayMabus wrote:Pusti ga ....on i onako nezna da bih ja ove u Idblibu samo poklopio bojnim otrovima.michaellcmacha wrote:nije ti to ispravan nastup, pogotovo ne danas...Ringo10 wrote:Mrš u pizdu materinu ISILovsku, žgadijo.RayMabus wrote:Ahhhh to blaženo svrstavanje na jednu stranu ......ako nisi stavio ulog brige te na koju stranu ce pasti novcic.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
To je njegov unutarnji svemir a ne moj .....ja sam mrtav ladan.michaellcmacha wrote:
ma neovisno o stupnju uvjerenja u tvoj status i određenje po tom pitanju da je ono za šta se izdaje danas bi se suzdržao... ali kao i u ostalih neće jezik nego pravo....
2014-04-11
dis ti, jesi slozio kompmichaellcmacha wrote:nije ti to ispravan nastup, pogotovo ne danas...Ringo10 wrote:Mrš u pizdu materinu ISILovsku, žgadijo.RayMabus wrote:Ahhhh to blaženo svrstavanje na jednu stranu ......ako nisi stavio ulog brige te na koju stranu ce pasti novcic.
2014-04-22
ma neš su mi klinci zbrljali sa svojim igricama... uglavnom forum šljka na drugom browseru, na Chromeu neće... ali nema veze... more i ovak... kako ući u Novo Leto, a ne spomenut se forumske družbe.... :))Leviathan2 wrote:dis ti, jesi slozio kompmichaellcmacha wrote:nije ti to ispravan nastup, pogotovo ne danas...Ringo10 wrote:Mrš u pizdu materinu ISILovsku, žgadijo.RayMabus wrote:Ahhhh to blaženo svrstavanje na jednu stranu ......ako nisi stavio ulog brige te na koju stranu ce pasti novcic.
2015-08-08
a bas, ponekad mi licimo na one lokalne birtijase koji dojdu u birtiju pa zvalje jedan gemist satima, nije im do gemista neg da se druze
2014-04-11
Sad ce prodor sremskog fronta .....spajanje iracke ( šijitske ) vojske i ove sirijske ( šijitske ) vojske ....šijitska transversala.
2014-04-11
A ona dva Turčina šta je ISIL spalio nikidan su bile novogodišnje jelke.
Ironican sam al ocito ono radi se o nekakvim wehabdijama koji kolju sve živo šta nesmrdi kao i oni.
Ironican sam al ocito ono radi se o nekakvim wehabdijama koji kolju sve živo šta nesmrdi kao i oni.
2014-04-11
Ringo10 wrote:A najprije treba poslati u Idlib ovoga pederčinu sa nickom RayMabus.mutava baštarda wrote:tako bi bilo najpoštenije...epikur37 wrote:Idlib bi bilo odlicno osloboditi....kome se ne svidja sekularna sirijska vlast, nek pokupu krpe i u njemacku ilu svecku kod svojih
Pinochet wrote:ima dobrih pičaka za jebat
dijagram-
2015-08-09
ruscad bacala poklone iz aviona.cili jedan vojni hor.mnogo lepo i hriscanski od nji...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:ruscad bacala poklone iz aviona.cili jedan vojni hor.mnogo lepo i hriscanski od nji...
bolje da se zezate iz nečeg drugog, ovo je tragedija
Guest- Guest
max123 wrote:ruscad bacala poklone iz aviona.cili jedan vojni hor.mnogo lepo i hriscanski od nji...
Srami se !
Karma je kurva
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Molim admine da se ovakve gnoj objave znanog idiota sankcionirajumax123 wrote:ruscad bacala poklone iz aviona.cili jedan vojni hor.mnogo lepo i hriscanski od nji...
Kermit-
2014-04-17
shupak simax123 wrote:ruscad bacala poklone iz aviona.cili jedan vojni hor.mnogo lepo i hriscanski od nji...
» SDP u slobodnom padu i rasulu
» Ivošević u slobodnom padu i u odstrelu
» Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
» Rusi opalili po Alepu
» SDP u slobodnom padu i rasulu
» Ivošević u slobodnom padu i u odstrelu
» Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
» Rusi opalili po Alepu
Page 3 of 3