Rusi opalili po Alepu
Page 1 of 1
Rusi opalili po Alepu
http://www.aljazeera.com/news/2016/11/syria-war-aleppo-pounded-air-strikes-pause-ends-161115112526848.html
Smradovi ruski.
Neće se oni zaustaviti u Siriji.
To se ja bojim.
Neće se oni zaustaviti u Siriji.
To se ja bojim.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Rusi opalili po Alepu
epikur37 wrote:Balkan je na redu za prekrajanje
E, da. Što će biti sa Šiptarima i s nama?
Hoćemo li ostati ovako, ili opet pod Srbiju?
crvenkasti-
2014-04-17
jos napadaju alep...a boze....pa ima godinu dana da ga napadaju...i onda bi oni nas napali...ma biž..trebalo bi im godinu dana da samo camce u dunav postave...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
...e moj crveni..ti ces umrijet a ne's docekat srpsku zastavu na trgu..pa vi's da ne mogu ni alep godinu dana osvojit..nisu ni dvije ulice osvojili..nacekat ces se ti moj crveni i pemziju docekat a camci u dunav i savu nece biti postavljeni...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Balkan je na redu za prekrajanje
2015-09-08
vuksadinare wrote:...e moj crveni..ti ces umrijet a ne's docekat srpsku zastavu na trgu..pa vi's da ne mogu ni alep godinu dana osvojit..nisu ni dvije ulice osvojili..nacekat ces se ti moj crveni i pemziju docekat a camci u dunav i savu nece biti postavljeni...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Balkan je na redu za prekrajanje
Znam, ali jebeš ti ovakav život. Neprestano drhtim od straha.
crvenkasti-
2014-04-17
a sto bi ti da ti čvamp napravi veliku srbiju a nas zbombardira..ne's to docekat...crvenkasti wrote:Još došao i Trump, totalna katastrofa.
2015-09-08
pa to ti vjerujem.....ne mozes na dvije stolice sjediticrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...e moj crveni..ti ces umrijet a ne's docekat srpsku zastavu na trgu..pa vi's da ne mogu ni alep godinu dana osvojit..nisu ni dvije ulice osvojili..nacekat ces se ti moj crveni i pemziju docekat a camci u dunav i savu nece biti postavljeni...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Balkan je na redu za prekrajanje
2015-09-08
je eno sva smo skloništa pootvarali i opiturali, i navukli hrpetine konzervi da imamo šta izist po podrumima dok vi nadirete u valovima.... i cijela nacija je u psihozi od straha iščekujući da silna vojska krene na nas.... i ti zajedno sa tom silom....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...e moj crveni..ti ces umrijet a ne's docekat srpsku zastavu na trgu..pa vi's da ne mogu ni alep godinu dana osvojit..nisu ni dvije ulice osvojili..nacekat ces se ti moj crveni i pemziju docekat a camci u dunav i savu nece biti postavljeni...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Balkan je na redu za prekrajanje
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
...pa vidis da ih je kolektivna trampomanija zahvatila ko nekad slobomanija....tu i tamo se nađe kakav trezven srpski nacionalista poput miomira iz 'cirilice' koji zbori da su to sve na zalost samo puste srpske fantazije oko trumpa...vec da imade srbin u se i u svoje kljuse..pa je vec dobio prijetnju seselja 'čvampa..kako se on usudi sumnajti u njegovog drugara čvampa da nece pomoci srbiji da povrati 'vekovne svpske zemlje u okrilje otađbine'michaellcmacha wrote:je eno sva smo skloništa pootvarali i opiturali, i navukli hrpetine konzervi da imamo šta izist po podrumima dok vi nadirete u valovima.... i cijela nacija je u psihozi od straha iščekujući da silna vojska krene na nas.... i ti zajedno sa tom silom....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...e moj crveni..ti ces umrijet a ne's docekat srpsku zastavu na trgu..pa vi's da ne mogu ni alep godinu dana osvojit..nisu ni dvije ulice osvojili..nacekat ces se ti moj crveni i pemziju docekat a camci u dunav i savu nece biti postavljeni...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Balkan je na redu za prekrajanje
2015-09-08
sa 15 dnevnim zakasnjenjem...sad imaju fore do januara. Kad tramp preuzme kormilo, bit ce kush
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» Rusi uništili preko 67 bolnica i 23 klinike u istočnom Alepu
» Srbi su opalili i drugog Nevidljivog
» ITALIJANI OPALILI ŠAMAR Pizzon-u!
» srušena bolnica u alepu
» Božić u slobodnom Alepu
» Srbi su opalili i drugog Nevidljivog
» ITALIJANI OPALILI ŠAMAR Pizzon-u!
» srušena bolnica u alepu
» Božić u slobodnom Alepu