In Memoriam
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: In Memoriam
Glupost. Išlo se i iz Ljubljane. Logično jer su bliže Zapadu.pizzon wrote:pitam se .. pitam se..
zasto su svi medj.letovi, zapad, pocinjali
i zavrsavali u zagrebu.
neko je doneo takvu odluku, politicku.
sve im je bilo malo !?
drcno, alavo, yebiga
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Glupost. Išlo se i iz Ljubljane. Logično jer su bliže Zapadu.pizzon wrote:pitam se .. pitam se..
i zavrsavali u zagrebu.
sve im je bilo malo !?
drcno, alavo, yebiga
ako su blize zapadu, moglo se busom...
Guest- Guest
za mene nije logicno.jastreb wrote:Glupost. Išlo se i iz Ljubljane. Logično jer su bliže Zapadu.pizzon wrote:pitam se .. pitam se..
i zavrsavali u zagrebu.
sve im je bilo malo !?
drcno, alavo, yebiga
Guest- Guest
Normalno da nije kad ne primijenjuješ logiku.pizzon wrote:za mene nije logicno.jastreb wrote:Glupost. Išlo se i iz Ljubljane. Logično jer su bliže Zapadu.pizzon wrote:pitam se .. pitam se..
i zavrsavali u zagrebu.
sve im je bilo malo !?
drcno, alavo, yebiga
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
molim te, ides za kopenhagen,jastreb wrote:Normalno da nije kad ne primijenjuješ logiku.pizzon wrote:za mene nije logicno.jastreb wrote:Glupost. Išlo se i iz Ljubljane. Logično jer su bliže Zapadu.pizzon wrote:pitam se .. pitam se..
i zavrsavali u zagrebu.
sve im je bilo malo !?
drcno, alavo, yebiga
letis do zagreba, prvo.
kad se vracas, prvo zg, pa bg.
nije dobro
Guest- Guest
sad moze sve,
i bg i nis, direktno.
recimo, za malme, ide 2x za svedsku i srbiju tokom dana
nis-malme,
malme- bg.
bg-malme,
malme _nis.
msm da je tako, ili obrnuto, nekako tako ide
svedska, to je moja situacija
i bg i nis, direktno.
recimo, za malme, ide 2x za svedsku i srbiju tokom dana
nis-malme,
malme- bg.
bg-malme,
malme _nis.
msm da je tako, ili obrnuto, nekako tako ide
svedska, to je moja situacija
Last edited by pizzon on 24/12/2016, 12:31; edited 3 times in total
Guest- Guest
RayMabus wrote:Udbina verzija price.Roki wrote:aha, upadnu civilnim avionom u zonu vojnih cezbi samo tako. avion je pao zbog eksplozije koja je izazvana iz unutrasnjosti aviona, tj od postavljenog eksploziva...
Islamo palestinski teroristi ili ustaška imigracija ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:RayMabus wrote:Udbina verzija price.Roki wrote:aha, upadnu civilnim avionom u zonu vojnih cezbi samo tako. avion je pao zbog eksplozije koja je izazvana iz unutrasnjosti aviona, tj od postavljenog eksploziva...
Islamo palestinski teroristi ili ustaška imigracija ?
ustaše.
The plane crashed after the detonation of a bomb in the forward cargo hold. A flight attendant, 22 year old Vesna Vulovic, fell 33,330 feet in the tail section and although she broke both legs and was temporarily paralyzed from the waist down, she survived. She was in a coma for 27 days and it took 16 months for her to recover. The bomb was believed to be placed on the plane by a Croatian extremist group. On January 27, 1997, 25 years after the crash, Vesna Vulovic returned to the crash-site and was reunited with the firemen who pulled her from the wreckage and the medical team who looked after her in the hospital.
http://www.planecrashinfo.com/1972/1972-7.htm
Guest- Guest
Hrvatski Vitezi protiv stjuardese, inače je naša desnica uvijek bila planski artikulirana i sa ciljem
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Glupa rasprava.
Uprav to. Frustrirani srbski bedavac hoce danasnji dan zakuziti i nacini konstrukciju "ustase tamanili Srbe i u vazduhu" i pojdimo o tomu raspravljati. Preporucujem ignore. Ovakovi luftbremzeri zavridjuju tek minimum pozornosti. Koliko i jedan mali prdac.
Stribor-
2015-09-22
Roki wrote:zena koja je prezivela akt ustaskih antihrista i terorista.
slava joj
Ne seri...
darth_vader-
2014-04-17
Onaj Busic u Njujorku je zivi primjer...asilovski wrote:Hrvatski Vitezi protiv stjuardese, inače je naša desnica uvijek bila planski artikulirana i sa ciljem
2016-11-17
Ubio se. Valjda shvatio koliki je kreten ispao.govinda wrote:Onaj Busic u Njujorku je zivi primjer...asilovski wrote:Hrvatski Vitezi protiv stjuardese, inače je naša desnica uvijek bila planski artikulirana i sa ciljem
A u Hrvatskoj ga ultradesničari slave. Kao i Miru Barišića.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Postavili ne postavili, hajde ko zna, ali znam dobro da su organizirali slavljeničke demonstracije ovdje u Australiji ali i drugdje, nakon tog nedjela na opće zgražanje javnosti.asilovski wrote:Hrvatski Vitezi protiv stjuardese, inače je naša desnica uvijek bila planski artikulirana i sa ciljem
Ustaštvo je hrvatska tragedija, najgora rak rana hrvatstva, nešto najdestruktivnije i najopakije u hrvatskoj političkoj povijesti.
Dok ta pošast postoji, živi i buja, nama nema naprijed.
Čista metastaza!
2015-09-24
Pa rijesite se ustasa u sebi... evo moj savjet bacite svog ustasu pod kotače vlaka ili tramvaja ;)
2015-08-08
Dugo nisam htio sebi priznati, ali Hrvatima treba deustašizacija. I to radikalna. Možete se vi s time zajebavati koliko hoćete ali to razjeda hrvatsko društvo.michaellcmacha wrote:Pa rijesite se ustasa u sebi... evo moj savjet bacite svog ustasu pod kotače vlaka ili tramvaja ;)
Srpska agresija je bila katalizator puštanja tog duha iz boce.
2015-09-24
michaellcmacha wrote:Pa rijesite se ustasa u sebi... evo moj savjet bacite svog ustasu pod kotače vlaka ili tramvaja ;)
Kreni prvi kao svijetli primjer
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Roki wrote:zena koja je prezivela akt ustaskih antihrista i terorista.
Živjela bi bar još 50-tak godina da nije nemila događaja od prije 40 i kusur godina. Ustaše, crne Ustaše.
Guest- Guest
Ne znam kako ćete protiv ustaškog okota kao provo i sora, zatim fine i umrežene familije Pusić...a gdje su tek oni manje znani i forumu nedostupni pojedinci ustaškog DNKRingo10 wrote:Dugo nisam htio sebi priznati, ali Hrvatima treba deustašizacija. I to radikalna. Možete se vi s time zajebavati koliko hoćete ali to razjeda hrvatsko društvo.michaellcmacha wrote:Pa rijesite se ustasa u sebi... evo moj savjet bacite svog ustasu pod kotače vlaka ili tramvaja ;)
Srpska agresija je bila katalizator puštanja tog duha iz boce.
2014-04-15
Ringo10 wrote:Postavili ne postavili, hajde ko zna, ali znam dobro da su organizirali slavljeničke demonstracije ovdje u Australiji ali i drugdje, nakon tog nedjela na opće zgražanje javnosti.asilovski wrote:Hrvatski Vitezi protiv stjuardese, inače je naša desnica uvijek bila planski artikulirana i sa ciljem
Ustaštvo je hrvatska tragedija, najgora rak rana hrvatstva, nešto najdestruktivnije i najopakije u hrvatskoj političkoj povijesti.
Dok ta pošast postoji, živi i buja, nama nema naprijed.
Čista metastaza!
Srpska propaganda je najjači "pojačivač okusa" tkz. "ustaštva" u javnosti. Ovo što pišeš je dakako pretjerano. Naime, njima je npr. pok. Ivica Račan bio veći Ustaša i izdajnik od A.Pavelića. Trenutni srpski vladajući poredak jaši na valu optuživanja Hrvatske za sve i svašta, imaju jako dobar odziv u narodu zbog takve retorike, pa se receptura ponašanja ne mijenja. Iskreno, zaboli me ona stvar što Srbijanci misle.... no Ustaše u Hrvatskoj nemaju ni institucionalnu, niti bilo kakvu drugu težinu. Pristup medijima, portalima, komentarima na istim ima svaka budala, pa je lako stvoriti privid nekog "stanja" u društvu, izdvajajući najgore primjere.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4