Pionirova čokoladica koja je započela prvi balkanski "rat", reklamira se u Hrvatskoj.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pionirova čokoladica koja je započela prvi balkanski "rat", reklamira se u Hrvatskoj.
a daj me naj me,ta slika ovuda šeta već 5 godina i nije moje djelo niti poruka tebi.ok?pizzon wrote:vili40 wrote:meni?meni ništa,obična šala koju izgleda nisi razumio.pizzon wrote:koji ti je q
dosta lesnik, volim ljesnik
mars u p.materinu
to je resenje tvog posta
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Pionirova čokoladica koja je započela prvi balkanski "rat", reklamira se u Hrvatskoj.
Budale,a u Pioniru iz Subotice zaposlena je masa Hrvata. Mislim i da nije,glupost je oko tako banalne stvari stvarati aferu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eto sad znamo zašto su svi Srbi toliko nadrkani. mjesto da zaslade gorki život sa srpskim čokoladama, oni ga još više zagorčavaju.dzango wrote:Pitaj Čokolindu. Njoj je izgleda gorak.gargamel0101 wrote:Pa ako pakovanje izgleda ovakp socijalisticki usrano, kakav je tek okus.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
A vise su svi dosadili sa tim cokoladama...
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Prvi šef ECB: EURO je kula od karata koja ubrzano propada
» Ljubav koja ruši predrasude: Hrvatica Tea i kovski Rom Mirsad zaljubili su se na prvi pogled
» Prvi izbeglica koji je kupio stan u Hrvatskoj
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Prvi šef ECB: EURO je kula od karata koja ubrzano propada
» Ljubav koja ruši predrasude: Hrvatica Tea i kovski Rom Mirsad zaljubili su se na prvi pogled
» Prvi izbeglica koji je kupio stan u Hrvatskoj
Page 2 of 2