Dok svira radio
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dok svira radio
Bože dragi, tema otvorena ko da je zabio hattrick, a ne samo jedan penal za nekakav limeni trofej.
Guest- Guest
kak bi rekao operw, nek samo tako nastavi pa možda dobije poziv za repku
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Dobar je dečko, ali realno nema mjesta u prvih 11 reprezentacije kad su svi zdravi.
Guest- Guest
kraj luke, kove, rakete i broza nema kaj tražiti.John McClane wrote:Dobar je dečko, ali realno nema mjesta u prvih 11 reprezentacije kad su svi zdravi.
2015-08-19
to se govorilo za badelja pa se pokazalo da je bolji od njih svih skupa, a teško li je bit bolji od one prevare modrinja...
a sad zamisli pašalića, pa on je već sad doktor sa sezonama u nogama kakve modrić može sanjati, ključni igrač lider koji rješava utakmice i donosi prevagu.
a sad zamisli pašalića, pa on je već sad doktor sa sezonama u nogama kakve modrić može sanjati, ključni igrač lider koji rješava utakmice i donosi prevagu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
skoro pa je bolji od najboljega hrvatskoga igrača-alena halilovića...ali skoro
naporan si kaj se modrića tiče. a kaj se badelja tiče takvi debili (sori kaj ti to na badnjak govorim) poput tebe su ga i omalovažavali i govorili da ga mamić gura u repku.End1899 wrote:to se govorilo za badelja pa se pokazalo da je bolji od njih svih skupa, a teško li je bit bolji od one prevare modrinja...
Last edited by kuracodigraca on 24/12/2016, 18:07; edited 1 time in total
2015-08-19
i kraj mikija kojem se ispričavam kaj sam ga zaboraviokuracodigraca wrote:kraj luke, kove, rakete i broza nema kaj tražiti.John McClane wrote:Dobar je dečko, ali realno nema mjesta u prvih 11 reprezentacije kad su svi zdravi.
2015-08-19
Zasad se sa frankom bori za duzi popiskuracodigraca wrote:i kraj mikija kojem se ispričavam kaj sam ga zaboraviokuracodigraca wrote:kraj luke, kove, rakete i broza nema kaj tražiti.John McClane wrote:Dobar je dečko, ali realno nema mjesta u prvih 11 reprezentacije kad su svi zdravi.
nowitzki-
2014-04-27
Eo ga, počinje bitka za prvu modrinhovu zamjenu ^^
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» dok svira radio
» dok svira radio pašalić mario
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» dok svira radioo
» dok svira radio pašalić mario