dok svira radio pašalić mario
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
dok svira radio pašalić mario
http://www.index.hr/sport/clanak/ni-rusi-mu-ne-mogu-nista-pasalic-namjestio-gol-u-drugom-nastupu-za-novi-klub/987546.aspx
MARIO PAŠALIĆ brzo se uklopio u svoju novu momčad i već u prvom pravom nastupu upisao asistenciju za vodeći gol.
Pašalić je tek nedavno iz Chelseaja stigao u Spartak Moskvu, gdje će igrati na posudbi do kraja sezone. Prije tri dana je debitirao za rusku momčad, ali dobio samo 18 minuta u teškom 5:1 porazu od Zenita.
MARIO PAŠALIĆ brzo se uklopio u svoju novu momčad i već u prvom pravom nastupu upisao asistenciju za vodeći gol.
Pašalić je tek nedavno iz Chelseaja stigao u Spartak Moskvu, gdje će igrati na posudbi do kraja sezone. Prije tri dana je debitirao za rusku momčad, ali dobio samo 18 minuta u teškom 5:1 porazu od Zenita.
Guest- Guest
Re: dok svira radio pašalić mario
Klosar. Oprew napomeni me da kad okupiramo Moskvu da dadem strijeljati tog klosara
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pobjeći će on dalje. što mi njega više razjebemo pašalić doda gas i ode na novu posudbu
Guest- Guest
Jadan je taj. Iman osjecaj da je mario pasalic u biti casperla
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
čeka se samo prvi termin reprezentacije da pašalić izađe u medije i prozove čačkea što ga ne dode pogledat i pozvat u selekciju
Guest- Guest
caspera, ili neki amperov rođakDesert_fox wrote:Jadan je taj. Iman osjecaj da je mario pasalic u biti casperla
Guest- Guest
Izdajnik ode u sssr
2015-09-13
Gdje god toga staviš, taj igra ali baš igra. Nije bez veze Chelsea dao novi 4-nji ugovor, a rusi plaču 2,5 milje eura.
Igračina!
Igračina!
Guest- Guest
Ampere di si u nedilju. Posjetit ce te odredjeni momci
2015-09-13
Ampere ti si pretjerao znad. A mi iz gestapa nevolimo to.
A to znaci strijeljanje. Znaci u nedjelju da si lipo obrijan i spremljen i cekas momke. I nazovi nichea da uradi isto. NASI MOMCI nevole cekat. Ceka vas Scorpio i Operw a znas da su njih dvojica dosta nestrpljivi. Odgovorite na pitanjs tocno
A to znaci strijeljanje. Znaci u nedjelju da si lipo obrijan i spremljen i cekas momke. I nazovi nichea da uradi isto. NASI MOMCI nevole cekat. Ceka vas Scorpio i Operw a znas da su njih dvojica dosta nestrpljivi. Odgovorite na pitanjs tocno
2015-09-13
Ampere ne okreći im leda ni slučajno...strijeljanje je samo paravan za nešto jos strasnije, mamicu im perverznu...;)
darth_vader-
2014-04-17
Ne možete vi mene naći, a i da tvoji momci nađu moraju prvo skloniti mojeDesert_fox wrote:Ampere di si u nedilju. Posjetit ce te odredjeni momci
Guest- Guest
Nisu za usporedbu. Super Mario je do 22 godine života prošao svijeta, igra u španjolskoj, francuskoj, italiji, Milanu donio trofej, sad će s Spartakom igrati LP, a lukica je do te godine igrao po livadama bih-a, nešto u zaprešiću i u Dinamu nešto, dogovara koliko će s Mamićem podiliti kad odeBraća wrote:bolji od modrica
Guest- Guest
ma u modricevim godinama ce imati 5LS, SP i EP. verovatno i sveti gral fudbala FA cup sa portsmouthom...
Guest- Guest
O tom po tom,ja sam reka da nisu za usporedbu. Zasad možemo pričati samo koliko je tko napravio do 22-eBraća wrote:ma u modricevim godinama ce imati
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dok svira radio
» dok svira radio
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» Pašalić nema kaj tražiti u repki
» dok svira radio
» Zoki u nevolji!Kotromanovic isto radio Kolindi sto je Banozic radio Zokiju
» Jadranski radio,nasjlušaniji radio u Dalmaciji
» Pašalić nema kaj tražiti u repki