Nogometni Jukebox
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 51
Page 24 of 51 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 51
Re: Nogometni Jukebox
Vidi se da si gejara teška u duši.Heinrich_Himmler wrote:cak sam jedno vrime volija i Modern Talking i Petshop Boyse.. a to je bilo kad san bija mulac
Guest- Guest
Teško mi je to rec za Antu...Vincent Vega wrote:Vidi se da si gejara teška u duši.Heinrich_Himmler wrote:cak sam jedno vrime volija i Modern Talking i Petshop Boyse.. a to je bilo kad san bija mulac
Al izbor bendova mu je škakljiv...
:D
Guest- Guest
Svidila mi se pisma you're my heart you're my soul. Volio san i onu sta je pivala total eclipse of heartVincent Vega wrote:Vidi se da si gejara teška u duši.Heinrich_Himmler wrote:cak sam jedno vrime volija i Modern Talking i Petshop Boyse.. a to je bilo kad san bija mulac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ma to je bilo jos dok san bii dite u munchenu 12 godina . U to vrime su bili in... a Bruce Springsteen mi je extra al najvise volim uz country jerry lee lewisa buddy holy chuck berry ... taj izvorni rock... a volio san i Uriah Heep. Ona njihova Woman in black mi je vrhfridrih_niche wrote:Teško mi je to rec za Antu...Vincent Vega wrote:Vidi se da si gejara teška u duši.Heinrich_Himmler wrote:cak sam jedno vrime volija i Modern Talking i Petshop Boyse.. a to je bilo kad san bija mulac
Al izbor bendova mu je škakljiv...
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ante, Lady in Black je pisma Uriah Heepa...
I nju svi vole, bez obzira sta slušaju...
;)
I nju svi vole, bez obzira sta slušaju...
;)
Guest- Guest
operw wrote:mogao bi ti pred streljački vod niche
lady woman
2015-09-13
Pusi kurac niche
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Njihova druga najbolja pisma...jalnirajko wrote:
(Y)
a ovo je prva, puno bolja verzija. pipsi su mi odlični uživo..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 24 of 51 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 51
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 51