Nogometni Jukebox
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 51
Page 18 of 51 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 51
Re: Nogometni Jukebox
divlje jagode, azra, riblja čorba, i bijelo dugme najjači bendovi ovih prostora.
Guest- Guest
Azra i Bijelo dugme da. Ovi dvoje su obični klošari. EKV još tu pripada.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Azra i Bijelo dugme da. Ovi dvoje su obični klošari. EKV još tu pripada.
bijelo dugme dok je bebek pevao tu, nakon njega je to sve tesko smece...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Azra i Bijelo dugme da. Ovi dvoje su obični klošari. EKV još tu pripada.
Pa da. Isto ko i Kazalište dok je Bogović pjevao. I Film dok je bila stara postava.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Azra i Bijelo dugme da. Ovi dvoje su obični klošari. EKV još tu pripada.
Pa da. Isto ko i Kazalište dok je Bogović pjevao. I Film dok je bila stara postava.
idoli i sarlo akrobata. kakvi bendovi, boze dragi...
Guest- Guest
hvalafridrih_niche wrote:Nek mu je laka zemlja...kuracodigraca wrote:Sori ne vidjeh prije pitanje. Bog ga je pozvao sebi ovo ljetofridrih_niche wrote:Sta je bilo, Rajkane?
Last edited by kuracodigraca on 26/11/2016, 00:48; edited 1 time in total
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
evo onda jedna meni odličnaRad'iša Trajković wrote:najbolja ex yu grupa svih vremena je po meni leb i sol
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kako neće biti najbolji ako stefanovski ima reputaciju joe satriani balkana, već sam par puta njega propustio jer sam glup di mi je pamet bila.kuracodigraca wrote:evo onda jedna meni odličnaRad'iša Trajković wrote:najbolja ex yu grupa svih vremena je po meni leb i sol
End- Posts : 21177
2015-08-25
operw šta misliš može slash ovako šredat, može kurac
2015-08-25
vlatko stefanovski je jedan od najboljih svetskih gitarista. steta samo sto se vuce sa gibonijem i ostalim sabanima...
Guest- Guest
i bare je najveći roker koji se rodio, ali jbg nije amer pa je propalica i klošar.
2015-08-25
Page 18 of 51 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 51
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 51