Nogometni Jukebox
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 51
Page 17 of 51 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 34 ... 51
Re: Nogometni Jukebox
scorpion wrote:
Odličan bend i odlična stvar. Ali nikako ne idu s tim klaunom što si ga stavii na avatar. Što će ti on? Nije ti valjda i on uzor?
Guest- Guest
Nije mi uzor! Ali definitivno trenutno najbolji izbor u americi. Raspizdilo me kmečanje ovih feministica i liberala, pa se malo inatimTommy Ramone wrote:Odličan bend i odlična stvar. Ali nikako ne idu s tim klaunom što si ga stavii na avatar. Što će ti on? Nije ti valjda i on uzor?scorpion wrote:
On se u Mostaru inati zbog američkih izbora hahaha...
Kako si glup, to nije moguće...
Užas!
:(
Užas!
Guest- Guest
Ja ne razumijem kako ne kužiš da šamaraš sam sebe? Ne možeš bit toliko glup! Ajmo zaboravit na činjenicu da američki izbori izravno utiču na cijeli svijet, pa da čovjeku sa posebnim potrebama kao što si ti, posebno objasnim. Vidiš zaostali u razvoju, ovi naši liberali, feministice, gayevi poput tebe... su počeli kmečat i komentirat, pa ja nisam ostao ravnodušan. Podržavao sam Trumpa od samog početka, ali sam to manje više držao za sebe i ljude iz svoje blizine. Sad mi ovo kolektivno kmečanje ide na kurac, pa ih živciram gdje stignem (vidim ni ti nisi mogao izdržat, a upravo to mi je cilj)fridrih_niche wrote:On se u Mostaru inati zbog američkih izbora hahaha...
Užas!
Dobar si...scorpion wrote:Ja ne razumijem kako ne kužiš da šamaram sam sebe? Mogu bit toliko glup! Ajmo zaboravit na činjenicu da američki izbori izravno utiču na cijeli svijet, pa da čovjeku sa posebnim potrebama kao što sam ja, posebno objasnim. Vidiš zaostali u razvoju, ovi naši liberali, feministice, gayevi poput mojih idola, Adolfa i CR-a... su počeli kmečat i komentirat, pa ja nisam ostao ravnodušan. Podržavao sam Trumpa od samog početka, ali sam to manje više držao za sebe i ljude iz svoje blizine. Sad mi ovo kolektivno kmečanje ide na kurac, pa ih živciram gdje stignem (vidis da sam opet pokazao kako sam glup ka hrpa kuraca, a upravo to mi je cilj)fridrih_niche wrote:On se u Mostaru inati zbog američkih izbora hahaha...
Užas!
(Y)
Samo tako nastavi...
;)
Last edited by fridrih_niche on Thu 10 Nov - 13:33; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjkk)
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
greota za coveka, ali to njegovo pevanje iz bureta me je nikada nije privlacilo. kao poeta je bio stvarno sjajan i poseban...
Guest- Guest
Sori ne vidjeh prije pitanje. Bog ga je pozvao sebi ovo ljetofridrih_niche wrote:Sta je bilo, Rajkane?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nek mu je laka zemlja...kuracodigraca wrote:Sori ne vidjeh prije pitanje. Bog ga je pozvao sebi ovo ljetofridrih_niche wrote:Sta je bilo, Rajkane?
Guest- Guest
Page 17 of 51 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 34 ... 51
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 51