Nogometni Jukebox
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 51
Page 9 of 51 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 30 ... 51
Re: Nogometni Jukebox
pozdrav bobstere. da nije dosadno u životu, tebe sam uvijek zamišljao kao nekog lovca na vampire, ne iz obaveze, više iz zabave, dobro bi ti stajalo.
nisam tip za druženje, ali istina volim taj đir. ˝rene bitorajac˝ je posljednja crta obrane od metroseskualaca čitaj muškaraca u ženskom obliku koji poprimaju njihov oblik ponašanja, ispijaju kave po kafićima i komentiraju ženske teme.
tu bi ih lovio, skupa s pamelom
nisam tip za druženje, ali istina volim taj đir. ˝rene bitorajac˝ je posljednja crta obrane od metroseskualaca čitaj muškaraca u ženskom obliku koji poprimaju njihov oblik ponašanja, ispijaju kave po kafićima i komentiraju ženske teme.
tu bi ih lovio, skupa s pamelom
Guest- Guest
operw sta bi napravio kad bi vidio bracalu kako u trenirki izlazi iz kontenjera i ide u obliznju kavanu na kafu sa izdepiliranim pazuhima..
End- Posts : 21177
2015-08-25
kao pravi muškarac dobro bi ga nacipelario, i kao pravi gospodin dao mu 100 dinara da si kupi pristojnu odjeću i nešto toplo pojede.
Guest- Guest
fakat,rene je prava bitanga,ne princeza(gej-ša)a ja sam prije lovac na zombije nego vampire,svaka ti dala operw..operw wrote:
jack_reacher-
2014-04-14
to nam je strast koju dijelimo. lovac na neživa stvorenja, lik iz romana stephen kinga, ili neka druga apokaliptična radnja koja će dati novi smisao ovom jadu. dosadni su questovi koje inače ispunjavamo, odlazak na posao, odlazak u trgovinu, odlazak na benzinsku pumpu, u kafić, treba mi neki jači level.bobster wrote:fakat,rene je prava bitanga,ne princeza(gej-ša)a ja sam prije lovac na zombije nego vampire,svaka ti dala operw..operw wrote:
man in black, s obrijanom glavom, tamnim naočalama koje ne skida ni kad ide spavat, kožna jakna s podignutom kragnom u jednom džepu automatsko oružje, u drugom mač najbolji prijatelj vjeran kao prateći pas, cipele mogu biti i kaubojske, skupa s šeširom, u kojem krije mnoge trikove za naivne dame, kakav igrač bobster ubojica vampira.
kakvo motorno vozilo ćeš vozit?
Guest- Guest
jedna od pjesama s početnih albuma koji su obilježili njegovu karijeru. uvijek mi je žao što ga nisam gledao u varaždinu i zagrebu 2008 i 2010 nisam znao da dolazi.kuracodigraca wrote:još jedna stara dobra pjesma
kakvi antički video zapisi, prve nastupe izvodio pred šakom ljudi na lokalnoj livadi početkom 60tih, a i dan danas traje kakav velikan.
Guest- Guest
operw wrote:
kakvo motorno vozilo ćeš vozit?
jack_reacher-
2014-04-14
danas za zagrijavanje
a onda u 12:00
kakav raspasoj... HAOS
End- Posts : 21177
2015-08-25
udeš u igricu, dočeka te takav soundtrack. prva misija, hey joe u helikopteru, u vojnoj bazi iggy pop i wanna be your dog
Guest- Guest
Fan page Dire Straits se sjetio Vukovara. Uvijek me prođu trnci kad čujem ovu stvar.
U spomen gradu heroju, njegovim braniteljima, svim braniteljima i mojim suborcima...živima i mrtvima.
Guest- Guest
da su clash znali da ce ova pesma biti aktuelna svakih 5-10 godina...
Guest- Guest
Page 9 of 51 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 30 ... 51
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 51