ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izrokalo ruskog veleposlanika u Ankari

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Izrokalo ruskog veleposlanika u Ankari - Page 7 Empty Re: Izrokalo ruskog veleposlanika u Ankari

Post by Kermit 19/12/2016, 19:28

RayMabus wrote:
marcellus wrote:
Pinochet wrote:
marcellus wrote:u svakom slučaju rusi su na dobitku, a erdogan ako je pametan ima odstupnicu i može se odmaknuti od "život damo alepo ne damo" struje u turskoj

točno to, najviše od ovoga mrtvog ruskog ambasadora, najveću korist će izvuć Rusija i Putin , Erdogan najviše popušio a zapad opet malo trlja ruke jer je zabijen opet klin u savezništvo Rusije i Turske

nisam siguran da je erdogan popušio, on sad može profitirati na toj priči i to jako lijepo

rusi ne misle da je erdogan iza toga.
Ja sam siguran da je popušio ....bar s stanovišta psihologije ....naime Putin može zabranit ruskim državljanima gdje da neidu turistički al ne i naredit gdje da idu .....Rusija je kapitalistička zemlja ipak ......sad zamisli upucalo veleposlanika i k tome još turski specijalac i to neki oficir policijski .....sigurnost i povjerenje ......mislim da cemo imat navalu ruskih turista ove godine na Jadran.
Ovo je prvo i osnovno loše za Turke, drugo loše je za Ruse jer im se amabasador šetka po izložbama dok su svi utekli iz Ankare, ali opet tu ima i dbor za Ruse a loše za NATO jer manje više NATO će u svojem članstvu imati potpuno propalu državu u potpunom građanskom ratu i moru krvi i to jednu od najjačih i važnijih članica

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Izrokalo ruskog veleposlanika u Ankari - Page 7 Empty Re: Izrokalo ruskog veleposlanika u Ankari

Post by Guest 19/12/2016, 19:29

n_razbojnik wrote:Putine, čekamo zapovjed!
:)))))))))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 19/12/2016, 19:29

Gledam pravaska forumska bojna zadovoljna ovom akcijom hrabrih islamistickih saveznika.....:)

Neka svatko ima svoju srecu, daj nek netko javi. Vucini s dinare da su mujice udarile na pupovca D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/12/2016, 19:30

tre911 wrote:
Leviathan2 wrote:
tre911 wrote:
n_razbojnik wrote:Još će Vlado pomisliti da njegovi dužnosnici nisu sigurni u zemlji brata Tayipa... nuklearna na Konstantinopol do podneva
Čekaj da se očituju epi asila i zadarski juda, bez njihovog mišljenja ne pakirati bratu erdoganu :)
koja nuklearka na konstantinopolis, jeste vi normalni, na ankaru  ljudi , na ankaru, konstantinopolis treba ostat cjeli
judi to sve isto, asili nije a epi se dvoumi otkako su putin i erdo ko nokat i meso :)
jebes ga, meni nije, nek neka budala njuka konstantonoplis onda ce sjebat tok povjesti, ima u turskoj dosta za njukat osim toga,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 19/12/2016, 19:32

epikur37 wrote:Gledam pravaska forumska bojna zadovoljna  ovom akcijom hrabrih islamistickih saveznika.....:)

Neka svatko ima svoju srecu, daj nek netko javi. Vucini s dinare da su mujice udarile na pupovca  D
Što imamo biti zadovoljni ili ne??? Iskreno boli me kurac i za turskom i za rusijom i za ciom i za mosadom, teme je izmišljena da se vama putinovcima i erdoganovcima mast vadi :^0 :beer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 19/12/2016, 19:32

što kaže službena Banja Luka, ja sam rastresen isuviše

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 19/12/2016, 19:32

U glavnom nema mjesta dosadi, zanimljivo je pratiti...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Kermit 19/12/2016, 19:32

tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
Leviathan2 wrote:
tre911 wrote:
Čekaj da se očituju epi asila i zadarski juda, bez njihovog mišljenja ne pakirati bratu erdoganu :)
koja nuklearka na konstantinopolis, jeste vi normalni, na ankaru  ljudi , na ankaru, konstantinopolis treba ostat cjeli
judi to sve isto, asili nije a epi se dvoumi otkako su putin i erdo ko nokat i meso :)
jbg-a tebi i dijagramu najbitnije da HZMO ne padne u ruke crvenih kmera ili nedaj bože bankrotira
Ma nije, nama je važnije što kaže barba putin i hođža erdo, od njih sve zavisi, cijela RH živi od njihovih riječi :))
jbg-a da je bilo kako kaže Buzin danas bi na Bajakovu bilo 10 mil+ sirijaca, Pakija, libanonaca i inih, ali eto zli tiranin i kepec Putin je osujetio plan da sa braćom arapima dijelite blagodati mirovinskog sustava, baš šteta možda bi netko i počeo raditi  odbacili bi štake i PTSP-ove i zavrnuli rukave hehhee
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/12/2016, 19:33

Ubica ruskog ambasadora u Turskoj identifikovan je kao Mevlut Mert Altinas, bivši pripadnik turske policije koji je otpušten tokom istrage o neuspelom vojnom puču 15. jula, prenela je ruska agencija Tass.

Tass prenosi navode portala Haberturk da je 22-godišnji Altinas bio pripadnik organizacije propovednika Fetulaha Gulena, kojeg turske vlasti optužuju za pokušaj puča.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/12/2016, 19:33

epikur37 wrote:Levi je u pravu, na Ankaru, konstantinopol stolnicu Bizanta sacuvati a izbjeglicama osigurati slobodan izlaz za svecku :)
ne, konstantinopolis isto kako su turci napravili kad su ga okupirali,
1/3 pobit
1/3 konvertirat
1/3 protjerat
uvije mora biti ravnoteza

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 19/12/2016, 19:35

RayMabus wrote:Ubica ruskog ambasadora u Turskoj identifikovan je kao Mevlut Mert Altinas, bivši pripadnik turske policije koji je otpušten tokom istrage o neuspelom vojnom puču 15. jula, prenela je ruska agencija Tass.

Tass prenosi navode portala Haberturk da je 22-godišnji Altinas bio pripadnik organizacije propovednika Fetulaha Gulena, kojeg turske vlasti optužuju za pokušaj puča.
dobro je, glavno da nije naš

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 19/12/2016, 19:35

Leviathan2 wrote:
tre911 wrote:
Leviathan2 wrote:
tre911 wrote:
n_razbojnik wrote:Još će Vlado pomisliti da njegovi dužnosnici nisu sigurni u zemlji brata Tayipa... nuklearna na Konstantinopol do podneva
jebes ga, meni nije, nek neka budala njuka konstantonoplis onda ce sjebat tok povjesti, ima u turskoj dosta za njukat osim toga,
Pa turska bi bila zadnja u nizu koju treba njukati pored svih onih idiota po bliskom  istoku i aziji. Već sam napisao tu je ekipa u snovima već njukala po turskoj sve u 16 a onda se dogodio preokret kako u stvarnosti tako i na forumu i odjednom njukanje nije bila više opcija.  Inače se ne petljam po ovakvim temama ali sad naletio i stvorena je za trolanje  hebiga :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 19/12/2016, 19:37

RayMabus wrote:Izrokalo ruskog veleposlanika u Ankari - Page 7 B_161219101
zanimljivo gdje mu je kaziprst, odnosno polozaj. a i oruzje je zanimljivo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 19/12/2016, 19:37

Bas se ekupa malo pokunjila kad je oslibodjen alep, evo sad barem nesto....tre casti :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 19/12/2016, 19:38

asilovski wrote:
tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
Leviathan2 wrote:
jbg-a tebi i dijagramu najbitnije da HZMO ne padne u ruke crvenih kmera ili nedaj bože bankrotira
Ma nije, nama je važnije što kaže barba putin i hođža erdo, od njih sve zavisi, cijela RH živi od njihovih riječi :))
jbg-a da je bilo kako kaže Buzin danas bi na Bajakovu bilo 10 mil+ sirijaca, Pakija, libanonaca i inih, ali eto zli tiranin i kepec Putin je osujetio plan da sa braćom arapima dijelite blagodati mirovinskog sustava, baš šteta možda bi netko i počeo raditi  odbacili bi štake i PTSP-ove i zavrnuli rukave hehhee
Pa ja sam od prve izbjeglice zagovarao žicu i vojsku na granicu pa bi tu i volontirao da treba bez pardona tako da si promašio metu jebiga :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 19/12/2016, 19:38

tre911 wrote:
Leviathan2 wrote:
tre911 wrote:
Leviathan2 wrote:
tre911 wrote:
Pa turska bi bila zadnja u nizu koju treba njukati pored svih onih idiota po bliskom  istoku i aziji. Već sam napisao tu je ekipa u snovima već njukala po turskoj sve u 16 a onda se dogodio preokret kako u stvarnosti tako i na forumu i odjednom njukanje nije bila više opcija.  Inače se ne petljam po ovakvim temama ali sad naletio i stvorena je za trolanje  hebiga :D
Potpis kolega, ubila se tema za trolati i podjebavati.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 19/12/2016, 19:39

n_razbojnik wrote:što kaže službena Banja Luka, ja sam rastresen isuviše
Istambul zdravo-ali samo ako tako kaže car putin!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 19/12/2016, 19:39

Sve je to područje koje treba vratiti kršćanstvu. Antiohija,Kapadocija, Pergam, Sard,Smirna, Efez, Tijatira...  Sve su to mjesta prvih kršćanskih crkava koja se spominju u Otkrivenju,u apostolskim poslanicama i Djelima apostolskim...

Također i Kurde treba vratiti u kršćanstvo iz kojeg su potekli,a u islam su došli pod mačem. Kurdi su bili među prvim ljudima koji su na Pedesetnicu u Jeruzalemu primili kršćanstvo,a što opisuju i Djela apostolska.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by epikur37 19/12/2016, 19:40

Jastreb mudro zbori.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 19/12/2016, 19:41

epikur37 wrote:Bas se ekupa malo pokunjila kad je oslibodjen alep, evo sad barem nesto....tre casti :)
Uvijek, samo ne znam zbog čega ovaj put scratch
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 19/12/2016, 19:41

tre911 wrote:
n_razbojnik wrote:što kaže službena Banja Luka, ja sam rastresen isuviše
Istambul zdravo-ali samo ako tako kaže car putin!
dekice, vodu i konzerve pripremit'...

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics