Izrokalo ruskog veleposlanika u Ankari
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Izrokalo ruskog veleposlanika u Ankari
Ovo je prvo i osnovno loše za Turke, drugo loše je za Ruse jer im se amabasador šetka po izložbama dok su svi utekli iz Ankare, ali opet tu ima i dbor za Ruse a loše za NATO jer manje više NATO će u svojem članstvu imati potpuno propalu državu u potpunom građanskom ratu i moru krvi i to jednu od najjačih i važnijih članicaRayMabus wrote:Ja sam siguran da je popušio ....bar s stanovišta psihologije ....naime Putin može zabranit ruskim državljanima gdje da neidu turistički al ne i naredit gdje da idu .....Rusija je kapitalistička zemlja ipak ......sad zamisli upucalo veleposlanika i k tome još turski specijalac i to neki oficir policijski .....sigurnost i povjerenje ......mislim da cemo imat navalu ruskih turista ove godine na Jadran.marcellus wrote:Pinochet wrote:marcellus wrote:u svakom slučaju rusi su na dobitku, a erdogan ako je pametan ima odstupnicu i može se odmaknuti od "život damo alepo ne damo" struje u turskoj
točno to, najviše od ovoga mrtvog ruskog ambasadora, najveću korist će izvuć Rusija i Putin , Erdogan najviše popušio a zapad opet malo trlja ruke jer je zabijen opet klin u savezništvo Rusije i Turske
nisam siguran da je erdogan popušio, on sad može profitirati na toj priči i to jako lijepo
rusi ne misle da je erdogan iza toga.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
:)))))))))))n_razbojnik wrote:Putine, čekamo zapovjed!
Guest- Guest
Gledam pravaska forumska bojna zadovoljna ovom akcijom hrabrih islamistickih saveznika.....:)
Neka svatko ima svoju srecu, daj nek netko javi. Vucini s dinare da su mujice udarile na pupovca D
Neka svatko ima svoju srecu, daj nek netko javi. Vucini s dinare da su mujice udarile na pupovca D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jebes ga, meni nije, nek neka budala njuka konstantonoplis onda ce sjebat tok povjesti, ima u turskoj dosta za njukat osim toga,tre911 wrote:judi to sve isto, asili nije a epi se dvoumi otkako su putin i erdo ko nokat i meso :)Leviathan2 wrote:koja nuklearka na konstantinopolis, jeste vi normalni, na ankaru ljudi , na ankaru, konstantinopolis treba ostat cjelitre911 wrote:Čekaj da se očituju epi asila i zadarski juda, bez njihovog mišljenja ne pakirati bratu erdoganu :)n_razbojnik wrote:Još će Vlado pomisliti da njegovi dužnosnici nisu sigurni u zemlji brata Tayipa... nuklearna na Konstantinopol do podneva
Što imamo biti zadovoljni ili ne??? Iskreno boli me kurac i za turskom i za rusijom i za ciom i za mosadom, teme je izmišljena da se vama putinovcima i erdoganovcima mast vadiepikur37 wrote:Gledam pravaska forumska bojna zadovoljna ovom akcijom hrabrih islamistickih saveznika.....:)
Guest- Guest
što kaže službena Banja Luka, ja sam rastresen isuviše
2014-04-14
U glavnom nema mjesta dosadi, zanimljivo je pratiti...
2015-08-06
jbg-a da je bilo kako kaže Buzin danas bi na Bajakovu bilo 10 mil+ sirijaca, Pakija, libanonaca i inih, ali eto zli tiranin i kepec Putin je osujetio plan da sa braćom arapima dijelite blagodati mirovinskog sustava, baš šteta možda bi netko i počeo raditi odbacili bi štake i PTSP-ove i zavrnuli rukave hehheetre911 wrote:Ma nije, nama je važnije što kaže barba putin i hođža erdo, od njih sve zavisi, cijela RH živi od njihovih riječi :))asilovski wrote:jbg-a tebi i dijagramu najbitnije da HZMO ne padne u ruke crvenih kmera ili nedaj bože bankrotiratre911 wrote:judi to sve isto, asili nije a epi se dvoumi otkako su putin i erdo ko nokat i meso :)Leviathan2 wrote:koja nuklearka na konstantinopolis, jeste vi normalni, na ankaru ljudi , na ankaru, konstantinopolis treba ostat cjelitre911 wrote:
Čekaj da se očituju epi asila i zadarski juda, bez njihovog mišljenja ne pakirati bratu erdoganu :)
Kermit-
2014-04-17
Ubica ruskog ambasadora u Turskoj identifikovan je kao Mevlut Mert Altinas, bivši pripadnik turske policije koji je otpušten tokom istrage o neuspelom vojnom puču 15. jula, prenela je ruska agencija Tass.
Tass prenosi navode portala Haberturk da je 22-godišnji Altinas bio pripadnik organizacije propovednika Fetulaha Gulena, kojeg turske vlasti optužuju za pokušaj puča.
Tass prenosi navode portala Haberturk da je 22-godišnji Altinas bio pripadnik organizacije propovednika Fetulaha Gulena, kojeg turske vlasti optužuju za pokušaj puča.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne, konstantinopolis isto kako su turci napravili kad su ga okupirali,epikur37 wrote:Levi je u pravu, na Ankaru, konstantinopol stolnicu Bizanta sacuvati a izbjeglicama osigurati slobodan izlaz za svecku :)
1/3 pobit
1/3 konvertirat
1/3 protjerat
uvije mora biti ravnoteza
dobro je, glavno da nije našRayMabus wrote:Ubica ruskog ambasadora u Turskoj identifikovan je kao Mevlut Mert Altinas, bivši pripadnik turske policije koji je otpušten tokom istrage o neuspelom vojnom puču 15. jula, prenela je ruska agencija Tass.
2014-04-14
Pa turska bi bila zadnja u nizu koju treba njukati pored svih onih idiota po bliskom istoku i aziji. Već sam napisao tu je ekipa u snovima već njukala po turskoj sve u 16 a onda se dogodio preokret kako u stvarnosti tako i na forumu i odjednom njukanje nije bila više opcija. Inače se ne petljam po ovakvim temama ali sad naletio i stvorena je za trolanje hebiga :DLeviathan2 wrote:jebes ga, meni nije, nek neka budala njuka konstantonoplis onda ce sjebat tok povjesti, ima u turskoj dosta za njukat osim toga,tre911 wrote:judi to sve isto, asili nije a epi se dvoumi otkako su putin i erdo ko nokat i meso :)Leviathan2 wrote:koja nuklearka na konstantinopolis, jeste vi normalni, na ankaru ljudi , na ankaru, konstantinopolis treba ostat cjelitre911 wrote:Čekaj da se očituju epi asila i zadarski juda, bez njihovog mišljenja ne pakirati bratu erdoganu :)n_razbojnik wrote:Još će Vlado pomisliti da njegovi dužnosnici nisu sigurni u zemlji brata Tayipa... nuklearna na Konstantinopol do podneva
Guest- Guest
zanimljivo gdje mu je kaziprst, odnosno polozaj. a i oruzje je zanimljivo.RayMabus wrote:
2014-12-30
Bas se ekupa malo pokunjila kad je oslibodjen alep, evo sad barem nesto....tre casti :)
2015-08-06
Pa ja sam od prve izbjeglice zagovarao žicu i vojsku na granicu pa bi tu i volontirao da treba bez pardona tako da si promašio metu jebigaasilovski wrote:jbg-a da je bilo kako kaže Buzin danas bi na Bajakovu bilo 10 mil+ sirijaca, Pakija, libanonaca i inih, ali eto zli tiranin i kepec Putin je osujetio plan da sa braćom arapima dijelite blagodati mirovinskog sustava, baš šteta možda bi netko i počeo raditi odbacili bi štake i PTSP-ove i zavrnuli rukave hehheetre911 wrote:Ma nije, nama je važnije što kaže barba putin i hođža erdo, od njih sve zavisi, cijela RH živi od njihovih riječi :))asilovski wrote:jbg-a tebi i dijagramu najbitnije da HZMO ne padne u ruke crvenih kmera ili nedaj bože bankrotiratre911 wrote:judi to sve isto, asili nije a epi se dvoumi otkako su putin i erdo ko nokat i meso :)Leviathan2 wrote:
koja nuklearka na konstantinopolis, jeste vi normalni, na ankaru ljudi , na ankaru, konstantinopolis treba ostat cjeli
Guest- Guest
Potpis kolega, ubila se tema za trolati i podjebavati.tre911 wrote:Pa turska bi bila zadnja u nizu koju treba njukati pored svih onih idiota po bliskom istoku i aziji. Već sam napisao tu je ekipa u snovima već njukala po turskoj sve u 16 a onda se dogodio preokret kako u stvarnosti tako i na forumu i odjednom njukanje nije bila više opcija. Inače se ne petljam po ovakvim temama ali sad naletio i stvorena je za trolanje hebiga :DLeviathan2 wrote:jebes ga, meni nije, nek neka budala njuka konstantonoplis onda ce sjebat tok povjesti, ima u turskoj dosta za njukat osim toga,tre911 wrote:judi to sve isto, asili nije a epi se dvoumi otkako su putin i erdo ko nokat i meso :)Leviathan2 wrote:koja nuklearka na konstantinopolis, jeste vi normalni, na ankaru ljudi , na ankaru, konstantinopolis treba ostat cjelitre911 wrote:
Čekaj da se očituju epi asila i zadarski juda, bez njihovog mišljenja ne pakirati bratu erdoganu :)
2014-04-14
Istambul zdravo-ali samo ako tako kaže car putin!n_razbojnik wrote:što kaže službena Banja Luka, ja sam rastresen isuviše
Guest- Guest
Sve je to područje koje treba vratiti kršćanstvu. Antiohija,Kapadocija, Pergam, Sard,Smirna, Efez, Tijatira... Sve su to mjesta prvih kršćanskih crkava koja se spominju u Otkrivenju,u apostolskim poslanicama i Djelima apostolskim...
Također i Kurde treba vratiti u kršćanstvo iz kojeg su potekli,a u islam su došli pod mačem. Kurdi su bili među prvim ljudima koji su na Pedesetnicu u Jeruzalemu primili kršćanstvo,a što opisuju i Djela apostolska.
Također i Kurde treba vratiti u kršćanstvo iz kojeg su potekli,a u islam su došli pod mačem. Kurdi su bili među prvim ljudima koji su na Pedesetnicu u Jeruzalemu primili kršćanstvo,a što opisuju i Djela apostolska.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uvijek, samo ne znam zbog čega ovaj putepikur37 wrote:Bas se ekupa malo pokunjila kad je oslibodjen alep, evo sad barem nesto....tre casti :)
Guest- Guest
dekice, vodu i konzerve pripremit'...tre911 wrote:Istambul zdravo-ali samo ako tako kaže car putin!n_razbojnik wrote:što kaže službena Banja Luka, ja sam rastresen isuviše
2014-04-14
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ankara optužuje Gulena za ubojstvo ruskog veleposlanika
» Budimpešta pozvala ruskog veleposlanika nakon što je ruska TV oblatila mađarsku revoluciju iz 1956
» HAHAHAH, UBILO još jednog Ruskog(pro-Ruskog) vođu pobune.. hahahah
» U Ankari najavljen ‘vjerski ustav’
» Ludi Erdogan optužio Assada za bombe u Ankari
» Budimpešta pozvala ruskog veleposlanika nakon što je ruska TV oblatila mađarsku revoluciju iz 1956
» HAHAHAH, UBILO još jednog Ruskog(pro-Ruskog) vođu pobune.. hahahah
» U Ankari najavljen ‘vjerski ustav’
» Ludi Erdogan optužio Assada za bombe u Ankari
Page 7 of 11