Plenki muljao kod Ace
Page 1 of 1
Plenki muljao kod Ace
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-kod-stankovica-muljao-o-ustaskom-pozdravu-pa-se-ispricao/938622.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Plenki muljao kod Ace
Bezveze. Niš pametno od Plenkovića tu nisi mogao čuti. Jedna od lošijih NU2 ke san gledao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Briselski kratki tečaj frazologije parasofizma i mlaćenja prazne slame, vjerojatno je to naučio od 1991.-1995.g. kada je bio na školoma u Londonu, jednostavno Plenki svojeg sugovornika uspava a kad se ovaj probudi već je sve gotovo, a Plenki češlja frizuru...jastreb wrote:Bezveze. Niš pametno od Plenkovića tu nisi mogao čuti. Jedna od lošijih NU2 ke san gledao.
Kermit-
2014-04-17
Pametan je i pomirljiv.
Ne bude li skretao politicki udesno, ustasama i ne bude li dozvolio krast svojim kamaradima. Bit ce svakako nada za bolje sutra .
No tesko..
Ne bude li skretao politicki udesno, ustasama i ne bude li dozvolio krast svojim kamaradima. Bit ce svakako nada za bolje sutra .
No tesko..
Mate Perčin
Kako govorni automat može bit duhovit?
Kermit-
2014-04-17
"Plenković je ideološka ništica. On je aparat na kovanice u kojeg ubacite novac i on blebeće."- Viktor Ivančić
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:"Plenković je ideološka ništica. On je aparat na kovanice u kojeg ubacite novac i on blebeće."- Viktor Ivančić
Mi u Hrvatskoj imamo visak ideologija .
Bolje da se pomalo s
Ustamo na zemlju.
Gdje nasvijetu ima toliko na rijsnoh desnicara po glavi stsnovnika odim kod nas ?
Ljevicara pravih nema.
Bolje jr stati na loptu.
Stanje u Ukrajini
"Ima li ijedna država u Europi s više sličnosti s Ukrajinom od Hrvatskom? Hrvatska vlada je na sjednici u Vukovaru osnovala skupinu ljudi koji su vodili reintegraciju Hrvatske. Smatram da su oni vrlo spremni pomoći Ukrajini. Svi traže modalitete da osiguraju taj cilj. Ako im mi možemo pomoći u tome, a možemo... kako napraviti decentralizaciju, kako napraviti zakon o oprostu, povratak izbjeglica, sve su to teme o kojima imamo iskustvo.
Nismo zaoštrili odnose s Rusijom. Zbog intervjua veleposlanika i jednog priopćenja? Ma dajte...", izvlačio se premijer.
Decentralizacija???
Zakon o oprostu???
Zbog intervjua veleposlanika i jednog priopćenja?
Koliko bi trebalo biti priopćenja?
Krim hehehe pa ovo
"Ima li ijedna država u Europi s više sličnosti s Ukrajinom od Hrvatskom? Hrvatska vlada je na sjednici u Vukovaru osnovala skupinu ljudi koji su vodili reintegraciju Hrvatske. Smatram da su oni vrlo spremni pomoći Ukrajini. Svi traže modalitete da osiguraju taj cilj. Ako im mi možemo pomoći u tome, a možemo... kako napraviti decentralizaciju, kako napraviti zakon o oprostu, povratak izbjeglica, sve su to teme o kojima imamo iskustvo.
Nismo zaoštrili odnose s Rusijom. Zbog intervjua veleposlanika i jednog priopćenja? Ma dajte...", izvlačio se premijer.
Decentralizacija???
Zakon o oprostu???
Zbog intervjua veleposlanika i jednog priopćenja?
Koliko bi trebalo biti priopćenja?
Krim hehehe pa ovo
Kermit-
2014-04-17
Oko petsto mladih liječnika je otišlo iz Hrvatske tijekom prošle tri godine, njih se dvadeset posto već vratilo.
hehehe autobusi vraćaju doktore
hehehe autobusi vraćaju doktore
Kermit-
2014-04-17
...tipicne fraze....ovaj plenki je bez krvi i zara....mislim ono brkic je debelo falija...netko kaze od onih koji su mu bliski da se lupa o glavu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...pobjeda nad sdp-om koja nije imala cijene ipak ima cijenu...u hdz je strpljivost nepoznat pojam
2015-09-08
...plenki bi mozda bio dobar politicar za vrijeme prije 10-15 godina..za ovo danasnje ipak trebaju politicari sa dozom adrelanski nabrijanosti i borbenosti makar i ponekad grijesili...
2015-09-08
A milanovic vam bio bahat ?
I nepristojan i drzak?
A jeste s duplim mjerilma. Nema vas nigdje dvolicne ko rvatine
I nepristojan i drzak?
A jeste s duplim mjerilma. Nema vas nigdje dvolicne ko rvatine
ima on adrenalina ali za Krim i sudbinu kanibala u Alepuvuksadinare wrote:...plenki bi mozda bio dobar politicar za vrijeme prije 10-15 godina..za ovo danasnje ipak trebaju politicari sa dozom adrelanski nabrijanosti i borbenosti makar i ponekad grijesili...
Kermit-
2014-04-17
Žao mi je al...jebite se nemremo ništa. sasvim korektna poruka.asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-kod-stankovica-muljao-o-ustaskom-pozdravu-pa-se-ispricao/938622.aspx
danni1-
2014-04-16
Plenky bez stava osim onoga koji mu dojavi bab-Anđa. A o "Za dom - Spremni!" još nije ništa naredila.
Ima vecih problema pa je to ne zanimaRegoč wrote:Plenky bez stava osim onoga koji mu dojavi bab-Anđa. A o "Za dom - Spremni!" još nije ništa naredila.
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Sirijac koji je muljao sa kceri u Italiji je te je izjavio:Hrvatska policija je opasna
» Papa Franjo na sto muka ode ekumena u TPM:'Kiril me muljao a Putin me ne zeli vidjeti'
» Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
» Plenki najnepopularniji....
» Plenki: Hik!....Hik!...
» Papa Franjo na sto muka ode ekumena u TPM:'Kiril me muljao a Putin me ne zeli vidjeti'
» Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
» Plenki najnepopularniji....
» Plenki: Hik!....Hik!...
Page 1 of 1