Sirijac koji je muljao sa kceri u Italiji je te je izjavio:Hrvatska policija je opasna
Page 1 of 1
Sirijac koji je muljao sa kceri u Italiji je te je izjavio:Hrvatska policija je opasna
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2028702
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sirijac koji je muljao sa kceri u Italiji je te je izjavio:Hrvatska policija je opasna
Dobro je..poslao je poruku bitangama slicnim njemu da im se nije dobro motat ovud..neka mjenjaju pravac migriranja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sirijac koji je muljao sa kceri u Italiji je te je izjavio:Hrvatska policija je opasna
Baš tako, hrvatska je policija surova i laka na okidaču, ovdje se glava brzo gubi, dovoljan je krivo shvaćen pogled da ti se zametne trag. Trjeba nam što više takvih porukah.
Ne bi bilo zgorega uzeti leš kojega tamnoputoga beskućnika i prikazati ga žrtvu koju je zatuklo domaće zatucano stanovništvo.
Jbt
Regic nije normalan
Majkemi
Tig treba u vrapce i promjeniti mu terapiju
Regic nije normalan
Majkemi
Tig treba u vrapce i promjeniti mu terapiju
Da, ja nisam normalan, trjeba slušati Eminu, Gordana i Tvrtka pa svu džihadističku gamad primiti u Hrvatsku. Ma, pljuc!
odlično, odlično, neka proširi glas među kozojebima...
A ja bih ostavio bez glasa svakoga tko nelegalno ulazi u drugu državu.
Sve po zakonu koji važi u njihovim državama. U Saudovoj Arabiji, na primjer.
Sve po zakonu koji važi u njihovim državama. U Saudovoj Arabiji, na primjer.
PS: Upitajte se kako je ovaj kozojeb stigao preko cijele HR u Italiju?
Takve samo možeš upucat. Jednako i njihove jatake. Nema mislosti,
jer oni to razumiju kao slabost.
Takve samo možeš upucat. Jednako i njihove jatake. Nema mislosti,
jer oni to razumiju kao slabost.
PS2:
A šta rade hr službe sigurnosti? Istražuju tko se s kim kurvao prije 7-10 godina.
Sjetio sam se objavljenog intervjua pok. Pukanića s Alkom Vujicom, dok su se avionom
odnekud vraćali avionom u ZG. Spomenuto je bilo društvo oko Đukanovića i kako se
zaradi land rover za jednu noć.
.
A šta rade hr službe sigurnosti? Istražuju tko se s kim kurvao prije 7-10 godina.
Sjetio sam se objavljenog intervjua pok. Pukanića s Alkom Vujicom, dok su se avionom
odnekud vraćali avionom u ZG. Spomenuto je bilo društvo oko Đukanovića i kako se
zaradi land rover za jednu noć.
.
“Umoran sam i želim se vratiti u Bosnu ili Hrvatsku da je potražim.“
najbolje da se vratis u siriju , najprije ce biti da je tamo.
zaboravio je on da je nije poveo .
al cudi me da nije cuo da je u njemackoj. smorilo ga ovo s granicama valjda.
najbolje da se vratis u siriju , najprije ce biti da je tamo.
zaboravio je on da je nije poveo .
al cudi me da nije cuo da je u njemackoj. smorilo ga ovo s granicama valjda.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jedno je pomagati im tamo di im je stanište, to je varijanta.
Uz uvjet da prijeđu na kršćanstvo đuture, inače ni to.
Uz uvjet da prijeđu na kršćanstvo đuture, inače ni to.
Similar topics
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Hrvatska reklama u Italiji
» Lijecnik sirijac koji zivi 35 godina u Zagrebu:'Poznajem dobro taj mentalitet odmah postavljajte blokade na granicu'
» Akademik Trnka: Ne postoje predstavnici naroda, nametanje koncepta koji kreiraju Milanović i Adem Vuchiqi je opasna rabota po BiH
» ZA OVAKVU DRŽAVU JE POGINUO BLAGO ZADRO: Hrvatska plaća čovjeka koji savjetuje Komšića, koji bi rušio Pelješki i čiji fanovi prijete silovanjem RH predsjednici
» Hrvatska reklama u Italiji
» Lijecnik sirijac koji zivi 35 godina u Zagrebu:'Poznajem dobro taj mentalitet odmah postavljajte blokade na granicu'
» Akademik Trnka: Ne postoje predstavnici naroda, nametanje koncepta koji kreiraju Milanović i Adem Vuchiqi je opasna rabota po BiH
» ZA OVAKVU DRŽAVU JE POGINUO BLAGO ZADRO: Hrvatska plaća čovjeka koji savjetuje Komšića, koji bi rušio Pelješki i čiji fanovi prijete silovanjem RH predsjednici
Page 1 of 1