ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica"

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica" - Page 3 Empty Re: Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica"

Post by Guest 19/12/2016, 16:43

Eroo wrote:
tre911 wrote:

Ovaj van uči dicu? Pa, dobro, bogamu, ko mu profesuru potvrđuje? To mi je bitnije od ovog izgubljenog tipa u prostoru.
Ne znam gospon ero, no mojoj djeci sigurno ova spodoba ne bi predavala ni u primislima.

Guest
Guest

Back to top Go down

Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica" - Page 3 Empty Re: Formirana još jedna lijeva stranka "Nova ljevica"

Post by Eroo 19/12/2016, 16:44

Šaljite ga onin našin doli, da mu srede vrizuru... :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 19/12/2016, 17:02

U  biti markovina je iznio habitus cijele te ekipe, nikakve tu nema borbe za RH, ovi su jugoslaveni u duši i srcu i kao takvi jedino što mogu raditi je prodavati demagogiju no zaista se postavlja pitanje što takvi "profesori" uopće rade na fakultetima i obrazovnim ustanovama osim što mlade naraštaje uče davno prevaziđenoj nakaradnoj jugoslovenskoj ideologiji i ništa drugo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 19/12/2016, 17:22

Ercegovac najrigidniji yugas i komunjara. Budak ga slijedi. Sto ti je kada budes moban kao dijete, osobito, po geografskoj ili obiteljskoj liniji.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 19/12/2016, 17:47

Neka, lepo. Jugoslavenstvo je sasma legitimna politička platforma u DNRH. Upitna je snaga ovoga kadra i njihova podrška...mada samo gospon Svijetlo sa svojih 84% podrška radi prevagu, a gdje su svi ostali.

Ono što bih ja, na njihovom mjestu , sada radio je agresivna izborna kampanja...sa sloganima u stilu oktobarske revolucije: "Glas za SDP glas je za Tuđmana" ili "Tko nije sa nama taj je protiv Tite"...

samo agresivno, samo levo. SF SN

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by jastreb 19/12/2016, 18:04

abraham wrote:Ercegovac najrigidniji yugas i komunjara. Budak ga slijedi. Sto ti je kada budes moban kao dijete, osobito, po geografskoj ili obiteljskoj liniji.
Hercegovci više nisu ono što su bili.

Internet,mediji,život u Zagrebu...sve je to utjecalo na to da se Hercegovci više ne drže starih "običaja".

Kod mene u mistu su skoro 50% Hercegovaca lijevo orijentirani,a oni ostali su uglavnom umjereno desno.

Pok.Jure Galić,prvoborac iz Posušja je dobro rekao,da Hercegovci po prirodi nisu loši,ali su im popi,tj.fratri godinama ispirali mozak. Dakle makni Hercegovca od hercegovačkog fratra i napravio si pola posla.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/12/2016, 18:43

http://www.osobnasjecanja.hr/video-arhiva/dragan-markovina/

Odgledao sam cijeli interview Markovine...Sad mi se pomalo smili.
Sam za sebe u jednom trenutku kaže da ima PTSP  da je traumatiziran. 
Iz miješane je obitelji pa što? Zar to treba biti razlogom za gledanje svijeta
kroz crveno opiturana očala? Razdire ga mržnja do svih koji ne razmišljaju
na njegov način.
Problem je u tome da je on profesor i da podučava omladinu...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/12/2016, 18:51

jastreb wrote:
Pok.Jure Galić,prvoborac iz Posušja je dobro rekao,da Hercegovci po prirodi nisu loši,ali su im popi,tj.fratri godinama ispirali mozak. Dakle makni Hercegovca od hercegovačkog fratra i napravio si pola posla.

Jure Galić je ljubušak, a inače je zločinac...
Inače, Hercegovci su kao i svi drugi u njihovom okruženju, samo što su, za razliku od okruženja,
praktični i ne gube vrijeme na stvari koje su sami po sebi razumljive.
Hercegovca ne možeš maknuti od Crkve i fratra, tko god da je to pokušao dobio je ono što je zaslužio.
Od Turaka pa nadalje...Hercegovci su i dalje tamo, a njih nema više tamo... :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Stribor 19/12/2016, 20:56

tre911 wrote:
vuksadinare wrote:je'l se moze među ovima naci koji hrvat...
Teško, slušaj ovoga što sad navija navodno za boljitak RH

Drek na dvi noge. I imam prigovor. Zač za ime Jezuševo se vridja jazavac kot životnja? Tip je komad dreka.

Hoće li Hrvatska dočekati relevantnu livicu ka će imati bistar nacionalni ćutak rišen jugoslavstva i titoizma?
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by abraham 19/12/2016, 21:11

Stribor wrote:
tre911 wrote:
vuksadinare wrote:je'l se moze među ovima naci koji hrvat...
Teško, slušaj ovoga što sad navija navodno za boljitak RH

Drek na dvi noge. I imam prigovor. Zač za ime Jezuševo se vridja jazavac kot životnja? Tip je komad dreka.

Hoće li Hrvatska dočekati relevantnu livicu ka će imati bistar nacionalni ćutak rišen jugoslavstva i titoizma?
Hoce, kada desnica ne bude morala tupiti kako nisu ustashe, dakle na sveto nigdarje. Bilo kako bilo ali ovo je dno. Ajde one matore profuknjace i debili ali ovaj je mlad i kao skolovan...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics