Tukli nas da priznamo da smo palili šahovnice"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tukli nas da priznamo da smo palili šahovnice"
ad hominem..... :))))epikur37 wrote:Provoktoru glup si, čak je i govinda pametniji od tebe i to zamjetno :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jao, deretic :))))))))) gostovao on u Brckom, otisao ja da ga gledam. prvo sam jedan joint ispusio, ono da mogu mirno i sa osmijehom da ga slusam :))) uglavnom, izasao sam nakon 15 minuta, kad je rekao da je Isus bio Srbin i da je govorio srpski a Bibliju napisao na cirilici ja puko od msijeha, morao sam istrcati van :))))))tre911 wrote:Pa jovan deretić im akademik pa što onda očekivati od ostalihmichaellcmacha wrote:mala mu glava... meni nije jasno kako su njih sve pustili da završe osnovnu školu.... jedino uz prilagođeni program...kofein wrote:Serbinho-3 wrote:Znaci policija Srbije ima pravo da hapsi navijace Torcide, BBB i slicno, jer su spalili Srpsku zastavu na utakmici u HR...
Pola HR bi falilo u tom slucaju.
Ako su iz Bg , onda nek "hapse". Jebe te percepcija.
2016-11-17
nismo mi majke mi to je zika iz paracina..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma gledao sam ga na yutubu, pišurija u pm ali je on srpski akademik jebiga :DDDDDD I nije samo Isus Krist srbin nego i fidel kastro i čudo živo ko sve ne :)))))govinda wrote:Jao, deretic :))))))))) gostovao on u Brckom, otisao ja da ga gledam. prvo sam jedan joint ispusio, ono da mogu mirno i sa osmijehom da ga slusam :))) uglavnom, izasao sam nakon 15 minuta, kad je rekao da je Isus bio Srbin i da je govorio srpski a Bibliju napisao na cirilici ja puko od msijeha, morao sam istrcati van :))))))tre911 wrote:Pa jovan deretić im akademik pa što onda očekivati od ostalihmichaellcmacha wrote:mala mu glava... meni nije jasno kako su njih sve pustili da završe osnovnu školu.... jedino uz prilagođeni program...kofein wrote:Serbinho-3 wrote:Znaci policija Srbije ima pravo da hapsi navijace Torcide, BBB i slicno, jer su spalili Srpsku zastavu na utakmici u HR...
Pola HR bi falilo u tom slucaju.
Guest- Guest
. to
ma gledao sam ga i ja na youtube ali uzivo...to je cirkus...a oko mene nekih tridesetak njegovih sljedbenika, mrtvi ozbiljni, klimaju glavama i upijaju rijec po rijec a ja hocu da prsnem od smijeha :))))tre911 wrote:Ma gledao sam ga na yutubu, pišurija u pm ali je on srpski akademik jebiga :DDDDDD I nije samo Isus Krist srbin nego i fidel kastro i čudo živo ko sve ne :)))))govinda wrote:Jao, deretic :))))))))) gostovao on u Brckom, otisao ja da ga gledam. prvo sam jedan joint ispusio, ono da mogu mirno i sa osmijehom da ga slusam :))) uglavnom, izasao sam nakon 15 minuta, kad je rekao da je Isus bio Srbin i da je govorio srpski a Bibliju napisao na cirilici ja puko od msijeha, morao sam istrcati van :))))))tre911 wrote:Pa jovan deretić im akademik pa što onda očekivati od ostalihmichaellcmacha wrote:mala mu glava... meni nije jasno kako su njih sve pustili da završe osnovnu školu.... jedino uz prilagođeni program...kofein wrote:
2016-11-17
Dobro nisi batina dobio :Dgovinda wrote:. toma gledao sam ga i ja na youtube ali uzivo...to je cirkus...a oko mene nekih tridesetak njegovih sljedbenika, mrtvi ozbiljni, klimaju glavama i upijaju rijec po rijec a ja hocu da prsnem od smijeha :))))tre911 wrote:Ma gledao sam ga na yutubu, pišurija u pm ali je on srpski akademik jebiga :DDDDDD I nije samo Isus Krist srbin nego i fidel kastro i čudo živo ko sve ne :)))))govinda wrote:Jao, deretic :))))))))) gostovao on u Brckom, otisao ja da ga gledam. prvo sam jedan joint ispusio, ono da mogu mirno i sa osmijehom da ga slusam :))) uglavnom, izasao sam nakon 15 minuta, kad je rekao da je Isus bio Srbin i da je govorio srpski a Bibliju napisao na cirilici ja puko od msijeha, morao sam istrcati van :))))))tre911 wrote:Pa jovan deretić im akademik pa što onda očekivati od ostalihmichaellcmacha wrote:
mala mu glava... meni nije jasno kako su njih sve pustili da završe osnovnu školu.... jedino uz prilagođeni program...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BESRAMNO: Hrvatska traži da priznamo Kosovo!
» PIĆicula USTAŠO! Srbi:'Da priznamo Kosovo, ušli bi smo u EU'! Picula:'Ne biste'
» U Vrginmostu Srbi skidaju šahovnice sa registarcija-Policija ne reagira
» Kerum dao oglas za izbore u formi šahovnice: Socijalno je "osijetljiv", zaposlio je "gluhonjemog"
» Ukrajinski navijači palili srpske zastave
» PIĆicula USTAŠO! Srbi:'Da priznamo Kosovo, ušli bi smo u EU'! Picula:'Ne biste'
» U Vrginmostu Srbi skidaju šahovnice sa registarcija-Policija ne reagira
» Kerum dao oglas za izbore u formi šahovnice: Socijalno je "osijetljiv", zaposlio je "gluhonjemog"
» Ukrajinski navijači palili srpske zastave
Page 3 of 3