Treba zabraniti konzumaciju piva, rakije i trave
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Treba zabraniti konzumaciju piva, rakije i trave
Kad dođemo na vlast, a to će bit za godinu dana permanentno ćemo zabraniti konzumiranje pive koja izazove više prometnih nesreća i tučnjava sa smrtnim završetkom nego jedna godina ratovanja.
Mislim da svakom pametnom mora biti jasno da će sovjetsko-hrvatska komunistička partija to učiniti za dobro svih nas.
Pod 1:
Zabraniti posjedovanje, konzumiranje i proizvodnju cigareta, alkohola, kave, čokolade (da drugovi i čokolada je opijat jer sadrži mnogo šećera koji izaziva rak), Coca colu (ne samo zato što je simbol kapitalizma nego i jer ima mjehuriće koji izazivaju cirozu jetre, a 6 popijenih boca je isto ko doping).
Pod 2:
Ko se ne bude pridržavao navedenih zabrana bit će likvidiran kao primjer drugima tako da bude trajno riješen problem opojnih sredstava i opijenih ljudi od kojih društvo nema koristi nego samo štete.
Mislim da svakom pametnom mora biti jasno da će sovjetsko-hrvatska komunistička partija to učiniti za dobro svih nas.
Pod 1:
Zabraniti posjedovanje, konzumiranje i proizvodnju cigareta, alkohola, kave, čokolade (da drugovi i čokolada je opijat jer sadrži mnogo šećera koji izaziva rak), Coca colu (ne samo zato što je simbol kapitalizma nego i jer ima mjehuriće koji izazivaju cirozu jetre, a 6 popijenih boca je isto ko doping).
Pod 2:
Ko se ne bude pridržavao navedenih zabrana bit će likvidiran kao primjer drugima tako da bude trajno riješen problem opojnih sredstava i opijenih ljudi od kojih društvo nema koristi nego samo štete.
Guest- Guest
Re: Treba zabraniti konzumaciju piva, rakije i trave
Jedino vodka će bit dozvoljena, ali samo i jedino vojnicima na ratištu, a nakon ratišta odmor uz prostitutke s provjerenim medicinskim kartonom radi držanja visokog morala naših ruskih boraca.
Guest- Guest
Marxe pozdravi mater i reci joj da cu opet svratiti sa litrom kapitalistickog black labela i jebat je
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
desert_fox wrote:Marxe pozdravi mater i reci joj da cu opet svratiti sa litrom kapitalistickog black labela i jebat je
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
desert_fox wrote:Marxe pozdravi mater i reci joj da cu opet svratiti sa litrom kapitalistickog black labela i jebat je
Guest- Guest
Tvoja majka je dobro pušila ruske kurčeve za black label. Ona je to teško zaradila i zato to čuvaj kao zjenicu oka svoga.desert_fox wrote:Marxe pozdravi mater i reci joj da cu opet svratiti sa litrom kapitalistickog black labela i jebat je
Guest- Guest
Similar topics
» Hoće li Split zabraniti ispijanje piva na zidiću?
» Mađarska će zabraniti i petokraku na boci poznatog piva
» Gorivo iz trave - ne treba nam Putin
» Kurir treba zabraniti
» Treba li zabraniti popuste?
» Mađarska će zabraniti i petokraku na boci poznatog piva
» Gorivo iz trave - ne treba nam Putin
» Kurir treba zabraniti
» Treba li zabraniti popuste?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1