Rusi ne daju Japanu njihov 'Krim' Kurilsko otočje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusi ne daju Japanu njihov 'Krim' Kurilsko otočje
jbg..sto ste ukljucili pendrek i pusku a ne mozakcrvenkasti wrote:dawson wrote:vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
Zašto može Kosovo a ne može Krim? Ili Katalonija?
Ti si stvarno glup. Pa zar nisi čuo da su rekli da je Kosovo jedinstveni slučaj, kad su ga priznali?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
Ne, nego se upravo sada cijelom svijetu obijaju o glavu 'hrvatske', 'bosne' i 'kosova'.
To je rekao i Putin:
Upitan jesu li se odnosi između Rusije i SAD pogoršali zbog Sirije, Putin je na konferenciji za novinare završnog dana samita BRIKS-a u Indiji, odgovorio: "Griješite, sjetite se šta se dogodilo u Jugoslaviji - odatle je sve počelo".
To je izjavio ruski predsjednik Vladimir Putin.
"Ja tada nisam ni bio predsjednik. Međutim, jesam li ja okrenuo avion nad Atlantikom? To je bio Jevgenij Primakov", rekao je ruski lider, a prenosi Sputnjik.
crvenkasti-
2014-04-17
Kosovo je rezultat kazne, a na Krimu i u Kataloniji ne postoje razlozi za bilo kakvo kažnajvanje Ukrajine ili Španjolske.dawson wrote:vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:
Kosovo je rezultat kazne, a na Krimu i u Kataloniji ne postoje razlozi za bilo kakvo kažnajvanje Ukrajine ili Španjolske.
Vrhunski
crvenkasti-
2014-04-17
ma da...ajd odskakuci...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
Ne, nego se upravo sada cijelom svijetu obijaju o glavu 'hrvatske', 'bosne' i 'kosova'.
To je rekao i Putin:
Upitan jesu li se odnosi između Rusije i SAD pogoršali zbog Sirije, Putin je na konferenciji za novinare završnog dana samita BRIKS-a u Indiji, odgovorio: "Griješite, sjetite se šta se dogodilo u Jugoslaviji - odatle je sve počelo".
"Ja tada nisam ni bio predsjednik. Međutim, jesam li ja okrenuo avion nad Atlantikom? To je bio Jevgenij Primakov", rekao je ruski lider, a prenosi Sputnjik.
2015-09-08
idem ja ondavuksadinare wrote:ma da...ajd odskakuci...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
To je rekao i Putin:
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:Kosovo je rezultat kazne, a na Krimu i u Kataloniji ne postoje razlozi za bilo kakvo kažnajvanje Ukrajine ili Španjolske.dawson wrote:vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
Kako ne, na Krimu su Rusi kaznili Ukraince i Amere dok Katalonci žele kazniti Madrid jer ih pljačka.
catabbath-
2015-08-22
da su albanci na mjestu katalonaca mislim bilo 70-tih,80-tih,90-tih sumnjam da bi izasli iz srbijedawson wrote:Eroo wrote:Kosovo je rezultat kazne, a na Krimu i u Kataloniji ne postoje razlozi za bilo kakvo kažnajvanje Ukrajine ili Španjolske.dawson wrote:vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
Kako ne, na Krimu su Rusi kaznili Ukraince i Amere dok Katalonci žele kazniti Madrid jer ih pljačka.
2015-09-08
Nek probaju Japanci uzeti to, ak misle da im pripada. Ni Rusi nisu molili Ukre za Krim, neg su ga sami uzeli.
Jer MOGU.
Jer MOGU.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rusi ne daju cjepivo Federaciji BiH zbog Komsica i Djaferovica
» Rusi zaprijetili Ukraincima oko pristupa za EU... ovi za uzvrat blokirali promet robe za Krim i isključili im struju
» ''Pljuska Britancima: moraju vratiti otočje s kojeg su 1965. protjerali sve stanovnike''
» U Japanu smanjena potrošnja, pao je BDP
» Koreanci u Japanu u problemima
» Rusi zaprijetili Ukraincima oko pristupa za EU... ovi za uzvrat blokirali promet robe za Krim i isključili im struju
» ''Pljuska Britancima: moraju vratiti otočje s kojeg su 1965. protjerali sve stanovnike''
» U Japanu smanjena potrošnja, pao je BDP
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 2 of 2