Rusi ne daju Japanu njihov 'Krim' Kurilsko otočje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Rusi ne daju Japanu njihov 'Krim' Kurilsko otočje
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/620373/Ruski-vojni-vrh-Ne-damo-Kurilska-ostrva-Japanu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Rusi ne daju Japanu njihov 'Krim' Kurilsko otočje
a sto ces dvostruka mjerila...ne dirajte mi moju najomiljeniju naciju iza hrvata japance....
2015-09-08
kazu neki bice mir kad desnica i konzervativci preuzmu vlasti u drzavama...oce oce kako nece..paonda nemate pojma o desnici..desnica nije tu da se skuci na jednom mjestu nego da se siri..da ima neprijatelje...da grabi prilike
2015-09-08
Rusi su okupirali Kurile i lokalnim domorodcima (koje su bili tlačeni stoljećima) dali ljudska prava. Tako da ispada da su ih ustvari oslobodili.
ajde en kaki..kakvi rusi 'oslobodioci'..ne bi se raspao berlinski zid da su bili 'oslobodioci'..i u afganistanu pobili milijun i pol afganistanaca..i krv ti irudovu ne diraj mi japance nisu ti oni kozojebidawson wrote:Rusi su okupirali Kurile i lokalnim domorodcima (koje su bili tlačeni stoljećima) dali ljudska prava. Tako da ispada da su ih ustvari oslobodili.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..i krv ti irudovu ne diraj mi japance nisu ti oni kozojebi
Toliko su se dobro odnosili prema domorodcima da su čak 2008. donijeli rezoluciju (doduše neslužbenu i neobavezujuću) da ti domorodci uopće postoje.
catabbath-
2015-08-22
tako i treba...inace katana radi...dawson wrote:vuksadinare wrote:..i krv ti irudovu ne diraj mi japance nisu ti oni kozojebi
Toliko su se dobro odnosili prema domorodcima da su čak 2008. donijeli rezoluciju (doduše neslužbenu i neobavezujuću) da ti domorodci uopće postoje.
2015-09-08
Yoda je dao odlican komentar na ovu temu : kurilski otoci su brana protiv fašizma.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
cijeg fasizma?RayMabus wrote:Yoda je dao odlican komentar na ovu temu : kurilski otoci su brana protiv fašizma.
2015-09-08
Ma sarkazam ....kao Rusi antifašisti a svi ostali koji su protiv njih su fašisti.vuksadinare wrote:cijeg fasizma?RayMabus wrote:Yoda je dao odlican komentar na ovu temu : kurilski otoci su brana protiv fašizma.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ah to...kad su u pitanju slucajevi poput krima kod drugih drzava a niej u korist rusije..onda slucaj 'krim' ne vazi za druge....i oni kao onda 'iskreni' i 'dobronamjerni'..ruska poslaRayMabus wrote:Ma sarkazam ....kao Rusi antifašisti a svi ostali koji su protiv njih su fašisti.vuksadinare wrote:cijeg fasizma?RayMabus wrote:Yoda je dao odlican komentar na ovu temu : kurilski otoci su brana protiv fašizma.
2015-09-08
na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
2015-09-08
vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
Zašto može Kosovo a ne može Krim? Ili Katalonija?
catabbath-
2015-08-22
zato jer su srbi glupi i sto su destljecima sprovodili zestok teror nad albancima..sto je i zapisanodawson wrote:vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
2015-09-08
dawson wrote:vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
Ti si stvarno glup. Pa zar nisi čuo da su rekli da je Kosovo jedinstveni slučaj, kad su ga priznali?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne mogu biti dva jedinstvena slučaja. Ili tri.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:zato jer su srbi glupi i sto su destljecima sprovodili zestok teror nad albancima..sto je i zapisano
Kao i Japanci prema Ainuima.
catabbath-
2015-08-22
crvenkasti wrote:Ne mogu biti dva jedinstvena slučaja. Ili tri.
Onda ni Hercegovni baš nemaj sreće kao ni mi u Istri
catabbath-
2015-08-22
Agresore (onima koji se žele širiti na račun tuđij teritorija) se može ispravno kazniti amo oduzimanjem dijela njihovog teritorija. Prije 10-15 godina sam čitao podatak da se u Americi stadala žrtva naplaćuje 4 mio dolara. Sad možete sami izračunati koliko bi samo žrtve koštale krivca za posljednji rat na Balkanu. Plus materijalna šteta...
jbg..sto ste ukljucili pendrek i pusku a ne mozakcrvenkasti wrote:dawson wrote:vuksadinare wrote:na koncu konca rusima ce se krim itekako obit u glavu..kad isplivavaju 'krimovi' na raznim stranama svijeta..i kad ce mnogi se zapitati zasto rusi mogu a mi ne mozemo...
Ti si stvarno glup. Pa zar nisi čuo da su rekli da je Kosovo jedinstveni slučaj, kad su ga priznali?
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rusi ne daju cjepivo Federaciji BiH zbog Komsica i Djaferovica
» Rusi zaprijetili Ukraincima oko pristupa za EU... ovi za uzvrat blokirali promet robe za Krim i isključili im struju
» ''Pljuska Britancima: moraju vratiti otočje s kojeg su 1965. protjerali sve stanovnike''
» U Japanu smanjena potrošnja, pao je BDP
» Koreanci u Japanu u problemima
» Rusi zaprijetili Ukraincima oko pristupa za EU... ovi za uzvrat blokirali promet robe za Krim i isključili im struju
» ''Pljuska Britancima: moraju vratiti otočje s kojeg su 1965. protjerali sve stanovnike''
» U Japanu smanjena potrošnja, pao je BDP
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 1 of 2