Bundes liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 25
Page 4 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re: Bundes liga
uvijek mi je drago tako nešto čuti od tebe i čmarendaBraćala wrote:ovaj škorpija definitivno ima koeficijent inteligencije u minusu...
Fantastični napadač Bayern Munchena, poljski reprezentativac Robert Lewandowski, sinoć je ušao u nogometnu povijest. Lewandowski je u ligaškom srazu protiv Wolfsburga (Bayern je slavio s 5:1) postigao nevjerojatnih 5 golova za svega devet minuta.
No, u njegovoj biografiji postoji jedna zanimljiva priča. Naime, prije devet godina Lewandowski je bio nuđen Crvenoj zvezdi za nikakve novce. Lewandowski je tada htio igrati za 1000 eura mjesečno, no Beograđani su ga odbili.
No, u njegovoj biografiji postoji jedna zanimljiva priča. Naime, prije devet godina Lewandowski je bio nuđen Crvenoj zvezdi za nikakve novce. Lewandowski je tada htio igrati za 1000 eura mjesečno, no Beograđani su ga odbili.
svasta se o njemu pise da je kao mladic bio truba kakve nema, a onda je ovo cudo kakvi ubojica je postao, kompletan igrac, napadac bez slabe tocke, a po meni to imaju i messi i cmarnaldo samo su oni u drugim aspektima svemirci..
End- Posts : 21177
2015-08-25
čak su i cigani skužili da je kurac od igračamuckodjubre wrote:Naime, prije devet godina Lewandowski je bio nuđen Crvenoj zvezdi za nikakve novce. Lewandowski je tada htio igrati za 1000 eura mjesečno, no Beograđani su ga odbili.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jedina "slaba" karakteristika je da puno promasuje, ali buduci da non stop ulazi u prilike onda se iskupi...
2015-08-25
znači isti josip tadić samo što se ovaj ne iskupiEnd1899 wrote:jedina "slaba" karakteristika je da puno promasuje, ali buduci da non stop ulazi u prilike onda se iskupi...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:znači isti josip tadić samo što se ovaj ne iskupiEnd1899 wrote:jedina "slaba" karakteristika je da puno promasuje, ali buduci da non stop ulazi u prilike onda se iskupi...
End1899 wrote:tanka je granica
Kaj nije bila priča da je Lew trebao u Blackburn, ali su ovi umjesto njega uzeli Kalinića.
Guest- Guest
ovo za zvezdu je patka 100%. po njihovim pricama samo sto ronaldo nije dosao kod njih...
kakav klosarsko, kompleksasko sektaski klub.
kakav klosarsko, kompleksasko sektaski klub.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
kuracodigraca wrote:znači isti josip tadić samo što se ovaj ne iskupiEnd1899 wrote:jedina "slaba" karakteristika je da puno promasuje, ali buduci da non stop ulazi u prilike onda se iskupi...
Inače, bolji je mandžo, trči i više se trudi. Bori se za ekipu. Lol, jebo vas mandžo i isus krist.
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
samo je jedan mandžo,klasa
zvršni direktor Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge otkrio je kako Pep Guardiola na stolu ima sjajnu ponudu Bayerna koja ga tjera da razmišlja optimistično oko njegovog ostanka na klupi bavarskog diva.
haha, odlazi Guardiola od tih klosara nezahvalnih ako boga znas, kako ce propast
haha, odlazi Guardiola od tih klosara nezahvalnih ako boga znas, kako ce propast
2015-08-25
ključajte više ovu smiješnu temu. Tko uopće prati to klošarsko prvenstvo?
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
Page 4 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 25