Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
kakvo smekersko samaranje ciganske cerge. obrazi malog spermenka se samo puse od samaranja...
KARAJ! :D
KARAJ! :D
Guest- Guest
koliko je gaycmar bitniji za cerginu igru od drogiranog hobita. cim ga nema, pusing...
Guest- Guest
Ušao Mathieu i odmah preko njegove strane pala dva gola. Ne zna se jel veći panj on ili trener.
Guest- Guest
Pique: "Alvaro Arbeloa mi nije nikakav prijatelj, on je kurvin sin". kakva legenda lol
End- Posts : 21177
2015-08-25
nekome ce da pucaju samari na okupljanju reprezentacije...
Guest- Guest
Plakat će Pique s glavom u Shakirinom krilu kad ga ovaj našamara.End1899 wrote:Pique: "Alvaro Arbeloa mi nije nikakav prijatelj, on je kurvin sin". kakva legenda lol
Guest- Guest
bravo pederu, ovo je veliki pomak za tebe.. keep upVUČIĆU PEDERU wrote:lukica uzasan za sada...
2015-08-25
poslije malmoa opet povratak u surovu realnost, kakvi klosari
2015-08-25
http://net.hr/sport/nogomet/kriticki-i-o-hrvatima-modric-nije-na-ocekivanoj-razini-a-kovacic-nije-pokazao-da-vrijedi-30-milijuna-eura/ cek kad nakantaju jadnu romu, odma reinkarnacija galacticosa lol
2015-08-25
svi briljiraju osim propaliteta modrare
2015-08-25
end je toliko opsjednut realom da vjerujem ako ima dečka ili curu ili već neku životinju ovisi što prakticiraš da ih natjera da obuku realov dres pa ih onda kara
kompleksi nize vrednosti, ili prikriveno drkanje na real i SIN-a. nema trece....
Guest- Guest
jednog dana cete mi zahvaljivati i misliti u sebi kako ste samo bili glupi.
2015-08-25
to odavno govorim. da stave messija na klupu već bi osvojili tituluVUČIĆU PEDERU wrote:koliko je gaycmar bitniji za cerginu igru od drogiranog hobita. cim ga nema, pusing...
Homoseksualna romansa u momčadi Villarreala
Homoseksualnost je sve manji bauk diljem svijeta, a Jonathan dos Santos (25) i Mateo Musacchio (25) mogli bi uskoro postati prvi deklarirani par u svijetu profesionalnog nogometa
Meksički mediji iz krugova bliskih obitelji Dos Santos otkrivaju kako su njih dvojica brzo otkrili međusobnu iskru, te kako su već sedam mjeseci u ljubavnoj vezi. O
Homoseksualnost je sve manji bauk diljem svijeta, a Jonathan dos Santos (25) i Mateo Musacchio (25) mogli bi uskoro postati prvi deklarirani par u svijetu profesionalnog nogometa
Meksički mediji iz krugova bliskih obitelji Dos Santos otkrivaju kako su njih dvojica brzo otkrili međusobnu iskru, te kako su već sedam mjeseci u ljubavnoj vezi. O
deklarirani odma poslije zalizanka i njegovih visemilijunskih posjeta u maroko svaki vikend na pravi africki kalabaster
2015-08-25
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19